Jump to content
Dogomania

19 i 20.09 -> krajowa 1gr i klubowa owcz niepolskich

Recommended Posts

Posted

Czy ktos ma info kiedy bedzie i czy wg gdzies jest (moze to ja taka niespostrzegawcza jestem) jakis plan sedziowania,spis wystawcow czy tp na te wystawy? Jakos nigdzie nie moge znalezc info na ten temat...:angryy:

Posted

Spoko wodza , dzisiaj dzwoniłam i nanoszone są ostatnie poprawki w zgłoszonych psach więc sądzę, że plan sędziowania to kwestia tygodnia.

• 2 weeks later...
Posted

Suczka collie Ch.POETESS POLA Ko-To-Ra w moich rękach wczoraj 1 lok.Best Weteran a dziś na klubie 1 lok.Best Weteran,BOB w wieku ponad 11 lat:multi:.
Jestem z niej strasznie dumna ( i z siebie jako handlera bo z reguły wystawiam amstaffy a inne rasy okazjonalnie:lol:).

Posted

Moja sunia w sobote najlepsze szczenie w rasie i 2miejsce w BIS puppy!! :) w nd niestety dopiero 3miejsce w rasie,ale oceny wybitnie obiecujace i bardzo fajne opisy ;) generalnie wystawy udaly sie super. Bardzo prosze o zdj z soboty z BISow!!

Posted

Angie_ napisał(a):
Moja NESS TEA WHITE PRINCESS Las Kornas, wczoraj CWC, NSwR i BOB, dzisiaj CWC, NSwR, Zwycięzca Klubu 0'9 :)

Twoja suka o ile dobrze pamiętam jako jedyna dostała w sobotę ocenę doskonała :) ??

Posted

[quote name='Musiałek']Gratuluje :))

a czy ma ktos moze fotki z BIS-a i BIS-a baby ????
A chcesz, ja mam:razz::razz:

Wierciło się dziecko i ciężko było mi coś dobrego zrobić, jak już stanęło to odwracało głowę:eviltong: