wiska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Czy ktos ma info kiedy bedzie i czy wg gdzies jest (moze to ja taka niespostrzegawcza jestem) jakis plan sedziowania,spis wystawcow czy tp na te wystawy? Jakos nigdzie nie moge znalezc info na ten temat...:angryy: Quote
jovi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Spoko wodza , dzisiaj dzwoniłam i nanoszone są ostatnie poprawki w zgłoszonych psach więc sądzę, że plan sędziowania to kwestia tygodnia. Quote
Gos d`Atura Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jest już plan sędziowania : pasterskie niepolskie : http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/klub%20Pasterskie%20RINGi.pdf I,II,V grupa : http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF/12%20plan%20ringi.pdf Quote
Pestka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A wie ktoś gdzie odbywa się ta wystawa 19.09? Quote
aneta...i..bouvier Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 to ja z innej beczki z racji nie szczescia jakie spotkalo gornikow prezydent rozwaza wprowadzenie zaloby narodowej .......... i terez pytanie co wtedy? jak wprowadzi wszystkie imprezy odwolywane sa.......... Quote
Pestka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czyli wystawa byłaby odwołana.. A kiedy będzie decyzja o żałobie? Quote
jovi Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 MI się wydaje, że to niemożliwe z odwołaniem wystawy, zbyt duże koszty, których nie miałby kto pokryć ! Quote
aneta...i..bouvier Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 nio nie do konca warszawie z powodu zaloby byla odwolana a raczej przelozona........dlatego tak juz nam zostalo i zamiast w marcu mamy teraz co roku w czerwcu,,,,,,w lipcu jakos takos Quote
aneta...i..bouvier Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 zaloba narodowa od poniedzialku........ Quote
Angie_ Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Moja NESS TEA WHITE PRINCESS Las Kornas, wczoraj CWC, NSwR i BOB, dzisiaj CWC, NSwR, Zwycięzca Klubu 0'9 :) Quote
Musiałek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 to i ja sie pochwale :)) Mój Merlinek - Saussurea Softly Sentimental 2 x Najpiekniejsze Baby w Rasie :multi: a dzis dodoatkowo II BIS BABY !!! :multi: :multi: :multi: Quote
shirkan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Suczka collie Ch.POETESS POLA Ko-To-Ra w moich rękach wczoraj 1 lok.Best Weteran a dziś na klubie 1 lok.Best Weteran,BOB w wieku ponad 11 lat:multi:. Jestem z niej strasznie dumna ( i z siebie jako handlera bo z reguły wystawiam amstaffy a inne rasy okazjonalnie:lol:). Quote
Musiałek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gratuluje :)) a czy ma ktos moze fotki z BIS-a i BIS-a baby ???? Quote
wiska Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Moja sunia w sobote najlepsze szczenie w rasie i 2miejsce w BIS puppy!! :) w nd niestety dopiero 3miejsce w rasie,ale oceny wybitnie obiecujace i bardzo fajne opisy ;) generalnie wystawy udaly sie super. Bardzo prosze o zdj z soboty z BISow!! Quote
Theogonia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Angie_ napisał(a):Moja NESS TEA WHITE PRINCESS Las Kornas, wczoraj CWC, NSwR i BOB, dzisiaj CWC, NSwR, Zwycięzca Klubu 0'9 :) Twoja suka o ile dobrze pamiętam jako jedyna dostała w sobotę ocenę doskonała :) ?? Quote
Angie_ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Theogonia napisał(a):Twoja suka o ile dobrze pamiętam jako jedyna dostała w sobotę ocenę doskonała :) ?? Tak, dobrze pamiętasz :) Quote
wiska Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 na pewno nikt nie ma fotek z soboty z BISow??.. Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Musiałek']Gratuluje :)) a czy ma ktos moze fotki z BIS-a i BIS-a baby ???? A chcesz, ja mam:razz::razz: Wierciło się dziecko i ciężko było mi coś dobrego zrobić, jak już stanęło to odwracało głowę:eviltong: Quote
Musiałek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ach kochana kobieto :)) dziekuje ci bardzo za moje srebrne sreberko :multi::multi::multi: Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Musiałek']Ach kochana kobieto :)) dziekuje ci bardzo za moje srebrne sreberko :multi::multi::multi:[/quote] Nie ma za co Iwonko:oops::oops: Quote
Recommended Posts