Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Ewenualnie przyjść w dniu egzaminu próbnego...

Hm, jestem jeszcze trochę zielona :niedowia: w tej materii i nie wiedziałam, że coś takiego też jest. :oops:

Poziom poziomem, ale chciałam przede wszystkim zobaczyć jak taki egzamin wygląda. Opis egzaminu i regulamin, które czytałam to nie to samo co "na żywo".

A jak już koniecznie musi być na egzamin, to bez psa...

No tak raczej chciałam, bo nie wiem jak moja mała wiercipięta by się zachowywała w obecności innych podekscytowanych i zdenerwowanych psiaków. :roll: A po drugie nie wiem ile czasu bym tam spędziła, więc w końcu mogłaby się nudzić. :-?

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a chcialam sie jeszcze zapytac czy my chodzac do pana Piotra na PT bedziemy musieli zdawac egzamin w ZK czy jest to dobrowolne??

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted

Wedle mojej wiedzy nie można NIKOGO zmusić do zdawania egzaminu.

Bez względu na to, gdzie się szkolisz, egzamin nigdy nie jest obowiązkowy. Papierek jednakże przydaje się, jeśli chcesz szkolić na wyższe stopnie wtajemniczenia.

Posted

Bila, szkolenie idzie dobrze, aczkolwiek w niedziele Haga byla troche rozkojarzona :-? A poza tym gubi parowki na kolku czym rozkojarza inne psy :oops: .

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted
A poza tym gubi parowki na kolku czym rozkojarza inne psy .

A Wy macie chyba lekcje jakoś wcześnie rano? :roll: No to ja się dziwię, że Asti czasem chodzi z nochalem przy ziemi i nie chce reagować nawet na moje smakołyki. :wink: A to chyba Wasze zguby jeszcze działają? :P To co Ty masz za parówki, że są "ciekawsze" od moich? :o

szkolenie idzie dobrze, aczkolwiek w niedziele Haga byla troche rozkojarzona

W niedzielę już przed 13-tą wszystkie ON-ki z naszej grupy też już były "padnięte". :Help_2: Nie chciały nawet przychodzić na zawołanie do właściciela. Jeden z nich usiadł się na lewym półdupku i patrzył błagalnym wzrokiem z wywieszonym ozorkiem :pepsi: po drugiej stronie kółka: "co ten Pan ode mnie chce?" Upał zrobił swoje. :rainbow1: Tak to czasem jest i nie ma się co martwić. :P

Posted

ja mam cielece paroweczki i kabanosiki mniam mniam :D A wczoraj Haga przeszla sama siebie :-? Mielismy o 20.00 zajecia i poszlismy na spacer na ulice w rzadku, przed tym Haga nie mogla pobiegac z psami bo jest po tym zabiegu podciecia miesni i jeszcze sie ja balam troche puszczac z nimi, no wiec tak ciagnela i na nic nie reagowala ze myslalam ze nia walne o ziemie :evil: Szla przy nodze jak jej dawalam smakolyk a po zjedzeniu zaraz przyspieszala, dobrze ze inne cwiczenia wykonala no powiedzmy w miare dobrze bo ja bym jej dala :)

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted

a czy ktos z was trenuje u pana Piotra obedience lub agility bo chcialabym sie dowiedziec ile to kosztuje i jak wyglada ile godzin kiedy co i jak :wink:

Pozdr

Monika z Cortina i Haga

Posted

Z tego, co wiem, to te szkolenie będą dopiero wprowadzone. Do tej pory ich nie był, bo potrzebny był do tego rozleglejszy teren. Teraz w Tulcach pewnie będą.

Posted
Dodam jeszcze - przygotowanie właściciela i psa do wystawy oraz wyższe tajniki sztuki wystawiania.

pozdrawiam

Ksara i Głogosia

I do tego skuteczne. Sunie z mojej grupy Ksara podszkoliła wystawowo i każda debiutując zajęła 3 miejsce w Lesznie. Nie ujmując nic oczywiście

urodzie psów. :D

Posted

Ja pracuje w szkole ABC i prowadze obedience i klikera. Obedience kl. 0 trwa 2,5 miesiaca, spotkania 2x w tyg. cena 350 zl.

Szczegoly na mojej stronie www, ktorej adres masz w stopce. Serdecznie zapraszam.

Posted
Ja pracuje w szkole ABC i prowadze obedience i klikera. Obedience kl. 0 trwa 2,5 miesiaca, spotkania 2x w tyg. cena 350 zl.

Szczegoly na mojej stronie www, ktorej adres masz w stopce. Serdecznie zapraszam.

No to super, my gdzieś w okolicach lipca będziemy kończyć PT i już zastanawiałam się, co dalej. Więc pewnie się niedługo z Tobą skontaktuję. Ja i szalony labek :D

• 1 month later...
Posted

Cze ! niedawno przeprowadziłam sie do Poznania mam 4.5 mc corsiaka narazie jest grzeczny :evil: , ale niewiem jak długo?! :oops: powiedzcie mi gdzie zgłosic sie najlepiej na szkolenie?! jestem zmotoryzowana wiec niemam przeszkód z dojazdem. a mieszkam na winogradach. pozdrawiam Ewa i corso

Posted

Polecam szkołę ABC Piotra Lisieckiego.

Szkoła od czerwca przeniosła się na świetny teren.

Piotr Lisiecki sam ma wspaniałego corsiaka Bartka.

Wiecej info na jego stronie.

Posted

Dzięki Ksara! a możesz mi podać adres jego stronki? Corsiak tresera chodzi pewnie jak "żyleta"?Słyszałam dobre zdania na temat szkoły na woli. wiecie coś o niej? Dzisiaj mój corsiak nasikał mi na łóżko- z czego mój mąz nie był zadowolony :oops: on jest coraz bardziej niedo- wytrzymania!!!!! :evil: Dzieki za pomoc pa do usłyszenia ewa i corso

Posted

Już mam ten adres ABC! byłam tam na stronce! tylko jak tam dojechać? chyba musze zadzwonic do pana Piotra Lisieckiego!A Ty KSARO uczysz tam pieska? opsz mi troche te szkolenia lepiej sie idzie jak sie wie co sie ma robic! a może sie tam przejade jak mi ktos powie gdzie to jest.

pozdro Ewa i corso :D

Posted

Szkolę tam nawet 3 psy,na róznych poziomach.

Szkołę znam od prawie3 lat i uważam , że w Poznaniu jest najlepsza.

Woli nie polecam, szkoda psa.

Posted

mewka: na stronie ABC jest przecież adres

a samochodem dojechać jest bardzo prosto. trasą katowicką,mijasz kinepolis, gielde ogrodnicza i z wiaduktu skrecasz w prawo na Szczepankowo, znów w prawo, a potem w lewo. Jedziesz jak droga główna wskazuje cały czas prosto a ż dojedziesz do tablicy z napisem Tulce. w Tulcach jeszcze kawałek, po lewej stronie będzie takli duzy zielony teren z napisem WCHiRZ. I to jest własnie tam. Na płocie jest bannerek z napisem ABC Szkoła dla psów.

Posted

madlen:dzięki. już wszystko wiem, dzwoniłam do p.Piotra. strasznie miły facet! Ty tez tam szkolisz psa? ale się ciesze że w końcu znależliśmy szkołe dla mojego ODYSKA.

Pozdrawiam Ewa i corso :D

Posted

i tak i nie

tak: szkoliłam się u Pana Piotra razem z moją sunią Cziką. Razem doszliśmy do egzaminu PT1

nie: teraz nie uczestnicze w żadnym kursie, ale przyjeżdżam do ABC, bo dzieki uprzejmości Pana Piotra mogę korzystać z placu aby ćwiczyć tam z sunią obedience :D

Posted

Madlen ten kurs ktory ukonczylas u pana Piotra PT1 to jest ten za 495 zl? Bo potem juz widzialam ze nastepny to kosztuje juz sporo 1800 zl. Myslalam zeby go zrobic z Haga ale cena mnie troche stopuje. :(

Pozdr

Monika z Cortina i Haga