Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krajowa Wystawa Psów Rasowych

Bytom, 22.05.2005
Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny TS "Szombierki" Bytom, ul. Frycza Modrzewskiego 3

Grupa 3:
Group Elżbieta Chwalibóg (PL)
Ewa Pyrchała (PL)
Dorota Witkowska (PL)

bedziemy robic zakupy i kibicowac dogomaniackim psom :fadein: kto się wybiera oprocz zlosnicy i emmary? staff-ka bedziesz? karol i nero? marta z athamasem? kto jeszcze?

i czy ktoś wie jaki sędzia sędziuje bullterriery :question:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee.. klatke, miseczki.. kocyk....zabawki... :oops: :oops: :oops:
ale nie zasmiecajmy topicu, jak slowo stanie sie cialem powstanie osobny topic, obiecuje :angel: :angel: :fadein: :fadein:

magda!! dojedziecie dojedziecie. budziki trzy nastawisz i dojedziesz a ja juz cie odbiore i pod wystawe zaprowadze. :wink:

Posted

Dobra...znam już konkurenta Lugera w stawce pośredniej i jak to teraz przegramy to :evil: 0X :evil: 0X

Niestety jeszcze nie wiadomo Kto sędziuje bullki ani o któej wchodzimy :-?

Posted

Wywołana do tablicy informuję z bólem serca i wielkim żalem. Nie zjawimy się w tym roku w Bytomiu nawet jako kibice. Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś miły dogomaniak i obfotografuje bulki i staszki. Będę za Was trzymać kciuki.
Złośnica, z kim stajesz w konkury?

Posted

Po prawdzie my wywolani nie zostalismy,ale rowniez bedziemy.Oby nie bylo takiej pogody jak w ub.r :roll:

Mats,znowu praca wchodzi Ci w parade ? :wink:

Posted

Matisse napisał(a):
Łoho! Magda bój się, bój! 8)

najpierw mi się słabo zrobiło :roll: a potem mnie krew zalała bo mi się Zabrze przypomniało :evil: ale mam cichą nadzieję, że zważywszy na skład sędziowski drugiej takiej porażki nie zaliczymy :fadein:

W każdym bądź razie proszę trzymać za nas kciuki i czarować co by się udało wziąć krwawy odwet za Zabrze :lol: :evilbat:

Posted

Ring IV
Sędzia: Elżbieta Chwalibóg
Godzina 10.00

Bull Terrier – 12
PSY
Klasa szczeniąt 1 517 - 517
Klasa pośrednia 2 518 - 519
Klasa otwarta 2 520 - 521
SUKI
Klasa szczeniąt 1 522 - 522
Klasa młodzieży 3 523 - 525
Klasa pośrednia 2 526 - 527
Klasa otwarta 1 528 – 528
Wybór Zwycięzcy Rasy

No to czarować proszę !! za pogodę i wygraną !! 8)

Posted

ciąg dalszy...

Staffordshire Bull Terrier - 12

PSY
Klasa szczeniąt 1 561 - 561
Klasa młodzieży 2 562 - 563
Klasa pośrednia 2 564 - 565
Klasa otwarta 4 566 - 569
SUKI
Klasa młodzieży 3 570 – 572

Posted

carragan napisała :

Po prawdzie my wywolani nie zostalismy,ale rowniez bedziemy.Oby nie bylo takiej pogody jak w ub.r

bardzo sie ciesze ze sie znowu zobaczymy
'malenstwo' wystawiane w jakiej klasie? no i juz chyba nie takie malenstwo :P
gabarytowo to nigdy :lol: a wiekowo to juz tez chyba nie? teraz kl. otwarta?

:angel: a wystawa tuż tuż
stesknilam sie na tymi mordami :fadein: :P :fadein: :lol:

Posted

noo...to ja już pogodę zaczarowałam, przynajmniej na Podbeskidziu :D ale jeszcze mam 2 dni to i na Śląsku się poprawi....a teraz proszę czarować na naszą wygraną :oops: :oops: :oops:

mamy z Lukierkiem numerek 519 więc proszę podejść i zaczepić jak się ktoś z forumowiczów zjawi kogo jeszcze nie znam :D

Żeby nie dać ciała tak jak z Łodzią jade jeden dzień wcześniej i nocuje u koleżanki, ale budzik dodatkowy zabiorę ze sobą :lol: :lol: :lol:

Posted

A ja jeszcze nie wiem czy pojadę. Wszystko okaże się w sobotę, albo nawet w niedzielę rano.
Po pierwsze Ayka ma cieczkę (po czterech i pół miesiąca od ostatniej!) i właśnie jest w fazie nadstawiania tyłka :oops: . Jak jej przejdzie do soboty, to może się zjawimy. :wink:
Po drugie nie wiem czy warto stawać do oceny z opatrunkiem na łapie. Rana się ładnie goi i Ayka już nie kuleje, ale opatrunek będzie jeszcze nosić co najmniej dwa tygodnie. Nie wiem jak sędzia oceni takiego psa. Niby nie powinno to wpływać na ocenę, ale... :-?

Sama nie wiem... :niewiem:

Posted

A ja chce tylko poinformowac,ze na Slasku jest sloneczko,a w niedziele ma byc b.cieplo :evilbat: Totez prosze mi sie tu o deszcz modlic,bo mi sie Malenstwo nie wystawi :evilbat:

Posted

Alicja,a zle sie czuje,czy tylko zle wyglada ? Bo jesli tylko zle wyglada,a ma dobre samopoczucie to moze wez go jako widza w ramach oswajania ? Szczegolnie,ze jak rozumiem jest zgloszony.

Zlosnica,skoro sama tak twierdzisz,to nie zaprzeczam :evilbat: 8)

Posted

Carragan ,właśnie sie wybieraliśmy w charakterze widza ,bo młodzież dopiero uczy sie obycia /chodzimy na szkolenie/,no i oczywiście zgłoszony nie jest.Tyle ze Bytom niedaleko wiec liczyłam na przyjemne z porzytecznym ,czyli popatrzec , spotkać bywalców Dogo i pokazać Małemu jak wygląda wystawa.
Ale chłopak wczoraj coś capnął ,no imieliśmy ''akcję z 2 stron''.Ma teraz 2 dni głodówki ,antybiotyk ileki rozkurczowe/TZ wyrwałam z pracy i on z nim jechał do weta/.Więc chyba nici :(

Posted

Alicjo,to w razie czego podchodz do nas :D My najprawdopodobniej bedziemy koczowac przy foxach,wraz z Fuka :wink:
A co do wprowadzania niezgloszonego...Hmm,z tym moze byc problem,bo w ub.r wnikliwie sprawdzano ksiazeczke i potwierdzenie,wiec Mats weszla tylko po znajomosci z wetem :wink: