MSMIMI Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Bytom, 22.05.2005 Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny TS "Szombierki" Bytom, ul. Frycza Modrzewskiego 3 Grupa 3: Group Elżbieta Chwalibóg (PL) Ewa Pyrchała (PL) Dorota Witkowska (PL) bedziemy robic zakupy i kibicowac dogomaniackim psom :fadein: kto się wybiera oprocz zlosnicy i emmary? staff-ka bedziesz? karol i nero? marta z athamasem? kto jeszcze? i czy ktoś wie jaki sędzia sędziuje bullterriery :question: Quote
Alojzyna Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Ja będę z Ayką (ostatni raz w klasie młodzieży). Quote
MSMIMI Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 alojzyna jakie ona ma imie rodow. zebym mogla was zlokalizowac :lol: Quote
MSMIMI Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 aa juz zobaczylam na twojej stronie. :D no to do zobaczenia! kto jeszcze bedzie? Quote
Złośnica Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 ty się lepiej msmimiprzyznaj co za zakupy bedziesz robić :wink: Lukra zgłosiłam, a czy go przyjęli i czy dojedziemy to się jeszcze okaże :lol: Quote
MSMIMI Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 eee.. klatke, miseczki.. kocyk....zabawki... :oops: :oops: :oops: ale nie zasmiecajmy topicu, jak slowo stanie sie cialem powstanie osobny topic, obiecuje :angel: :angel: :fadein: :fadein: magda!! dojedziecie dojedziecie. budziki trzy nastawisz i dojedziesz a ja juz cie odbiore i pod wystawe zaprowadze. :wink: Quote
Złośnica Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dobra...znam już konkurenta Lugera w stawce pośredniej i jak to teraz przegramy to :evil: 0X :evil: 0X Niestety jeszcze nie wiadomo Kto sędziuje bullki ani o któej wchodzimy :-? Quote
Matisse Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Wywołana do tablicy informuję z bólem serca i wielkim żalem. Nie zjawimy się w tym roku w Bytomiu nawet jako kibice. Mam nadzieję, że znajdzie się jakiś miły dogomaniak i obfotografuje bulki i staszki. Będę za Was trzymać kciuki. Złośnica, z kim stajesz w konkury? Quote
tunio Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Po prawdzie my wywolani nie zostalismy,ale rowniez bedziemy.Oby nie bylo takiej pogody jak w ub.r :roll: Mats,znowu praca wchodzi Ci w parade ? :wink: Quote
Złośnica Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Matisse napisał(a):Złośnica, z kim stajesz w konkury? z naszym ( czyli moim i Twoim też ! ) super hiper pogromcą z Zabrza :lol: :lol: :lol: :evilbat: Quote
Matisse Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Łoho! Magda bój się, bój! 8) Carr, tym razem uczelnia :wink: Quote
Złośnica Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Matisse napisał(a):Łoho! Magda bój się, bój! 8) najpierw mi się słabo zrobiło :roll: a potem mnie krew zalała bo mi się Zabrze przypomniało :evil: ale mam cichą nadzieję, że zważywszy na skład sędziowski drugiej takiej porażki nie zaliczymy :fadein: W każdym bądź razie proszę trzymać za nas kciuki i czarować co by się udało wziąć krwawy odwet za Zabrze :lol: :evilbat: Quote
Złośnica Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ring IV Sędzia: Elżbieta Chwalibóg Godzina 10.00 Bull Terrier – 12 PSY Klasa szczeniąt 1 517 - 517 Klasa pośrednia 2 518 - 519 Klasa otwarta 2 520 - 521 SUKI Klasa szczeniąt 1 522 - 522 Klasa młodzieży 3 523 - 525 Klasa pośrednia 2 526 - 527 Klasa otwarta 1 528 – 528 Wybór Zwycięzcy Rasy No to czarować proszę !! za pogodę i wygraną !! 8) Quote
Alojzyna Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 ciąg dalszy... Staffordshire Bull Terrier - 12 PSY Klasa szczeniąt 1 561 - 561 Klasa młodzieży 2 562 - 563 Klasa pośrednia 2 564 - 565 Klasa otwarta 4 566 - 569 SUKI Klasa młodzieży 3 570 – 572 Quote
MSMIMI Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 carragan napisała : Po prawdzie my wywolani nie zostalismy,ale rowniez bedziemy.Oby nie bylo takiej pogody jak w ub.r bardzo sie ciesze ze sie znowu zobaczymy 'malenstwo' wystawiane w jakiej klasie? no i juz chyba nie takie malenstwo :P gabarytowo to nigdy :lol: a wiekowo to juz tez chyba nie? teraz kl. otwarta? :angel: a wystawa tuż tuż stesknilam sie na tymi mordami :fadein: :P :fadein: :lol: Quote
Złośnica Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 noo...to ja już pogodę zaczarowałam, przynajmniej na Podbeskidziu :D ale jeszcze mam 2 dni to i na Śląsku się poprawi....a teraz proszę czarować na naszą wygraną :oops: :oops: :oops: mamy z Lukierkiem numerek 519 więc proszę podejść i zaczepić jak się ktoś z forumowiczów zjawi kogo jeszcze nie znam :D Żeby nie dać ciała tak jak z Łodzią jade jeden dzień wcześniej i nocuje u koleżanki, ale budzik dodatkowy zabiorę ze sobą :lol: :lol: :lol: Quote
Alojzyna Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A ja jeszcze nie wiem czy pojadę. Wszystko okaże się w sobotę, albo nawet w niedzielę rano. Po pierwsze Ayka ma cieczkę (po czterech i pół miesiąca od ostatniej!) i właśnie jest w fazie nadstawiania tyłka :oops: . Jak jej przejdzie do soboty, to może się zjawimy. :wink: Po drugie nie wiem czy warto stawać do oceny z opatrunkiem na łapie. Rana się ładnie goi i Ayka już nie kuleje, ale opatrunek będzie jeszcze nosić co najmniej dwa tygodnie. Nie wiem jak sędzia oceni takiego psa. Niby nie powinno to wpływać na ocenę, ale... :-? Sama nie wiem... :niewiem: Quote
tunio Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 A ja chce tylko poinformowac,ze na Slasku jest sloneczko,a w niedziele ma byc b.cieplo :evilbat: Totez prosze mi sie tu o deszcz modlic,bo mi sie Malenstwo nie wystawi :evilbat: Quote
Złośnica Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 carragan napisał(a):A ja chce tylko poinformowac,ze na Slasku jest sloneczko,a w niedziele ma byc b.cieplo :evilbat: proszę...czyli jednak niezła wiedźma ze mnie :evilbat: Quote
Alicja Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 A my sobie nie przyjedziemy popatrzec , bo Ozzamber coś zeżarł w lesie i się pochorował.Więc szlaban na wyjazd . :( :evil: Quote
tunio Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Alicja,a zle sie czuje,czy tylko zle wyglada ? Bo jesli tylko zle wyglada,a ma dobre samopoczucie to moze wez go jako widza w ramach oswajania ? Szczegolnie,ze jak rozumiem jest zgloszony. Zlosnica,skoro sama tak twierdzisz,to nie zaprzeczam :evilbat: 8) Quote
Alicja Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Carragan ,właśnie sie wybieraliśmy w charakterze widza ,bo młodzież dopiero uczy sie obycia /chodzimy na szkolenie/,no i oczywiście zgłoszony nie jest.Tyle ze Bytom niedaleko wiec liczyłam na przyjemne z porzytecznym ,czyli popatrzec , spotkać bywalców Dogo i pokazać Małemu jak wygląda wystawa. Ale chłopak wczoraj coś capnął ,no imieliśmy ''akcję z 2 stron''.Ma teraz 2 dni głodówki ,antybiotyk ileki rozkurczowe/TZ wyrwałam z pracy i on z nim jechał do weta/.Więc chyba nici :( Quote
emmara Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 My też dojedziemy z Haszką, to będzie nasz debiut i już mam skurcz żołądka :wink: Quote
tunio Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Alicjo,to w razie czego podchodz do nas :D My najprawdopodobniej bedziemy koczowac przy foxach,wraz z Fuka :wink: A co do wprowadzania niezgloszonego...Hmm,z tym moze byc problem,bo w ub.r wnikliwie sprawdzano ksiazeczke i potwierdzenie,wiec Mats weszla tylko po znajomosci z wetem :wink: Quote
Recommended Posts