Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Kurcze, znowu problemy... Oj Łatuś, uspokój się chłopie bo źle sie to dla Ciebie skończy.
Te problemy wynikają z tego,że Łatuś jest "żywym" psiakiem.On by chętnie biegał przy rowerze,uprawiał jakieś psie sporty,a nie leżał do góry brzuchem w domu:p.To nie ten typ psa.U niego sprawdza sie powiedzenie-"Pies zmęczony to pies szczęśliwy".A co tu dużo gadać,przy starych ludziach(teściowie) i ledwo żywej pomocnicy(ja),to raczej nie realne na zmęczenie takiego psiaka jak Łatuś.Teraz to nawet boję sie go puszczać luzem,bo jak raz przeskoczył siatkę,to może zrobić to kolejny raz,bo baaardzo był z siebie dumny po tym wyczynie:-?.No i co tu zrobić z naszym akrobatą?:roll:

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
latus musisz domek znalezc...trzeba go mocniej pooglaszac..prosimy o wsparcie w ogloszeniach!

Koniecznie trzeba Łatusia szybko wyadoptować.Ale wyadoptować mądrze.Przysięgam,że bałabym się dac go do domu,gdzie będzie ileś godzin sam,bo właściciele pracują.Praktycznie do tej pory za wszystkie psy mogłam ręczyć,a za Latka nie ręczę,że uwali się w domu i będzie grzeczny i cichutki:shake:

Posted

Odnowiłam Łatkowi allegro i dodałam kilka nowszych zdjęć. Tylko podświetliłam i pogrubiłam bo wiem, że kasy mało.
allegro Łatka

Zgubiłam gdzies wątek Tytusa i nie wiem czy trzeba mu allegro odnowic, czy może pojechał już do domku :???:

Posted

Zero odzewu z ogłoszeń? Tosia i Perełka znalazły juz domki:multi:.Został Dżeruś i Łatuś.To fajne chłopaki,tylko charakterami jak dwa przeciwległe bieguny.Oby każdy trafił na swojego człowieka i to jeszcze przed świętami...

Posted

lidan wyroznij latusiowi allegro prosze tak jak zawsze wyroznienie jest najwazniejsze..chyba a ja przeleje kaske tylko jak zwykle na pw prosze sume i nr konta:) co do tytusa to napisz prosze do dada m ona sie nim zajmuje i napewno zaplaci za allegro dla niego bo tytusik juz w hotelu ale domu nie ma:(

Posted

clo napisał(a):
tosia i perla maja domy????jak to opowiedz jak to sie udalo?:))

Tosia poszła z allegro,a Perełka przez przypadek,bo Pani która przyjechała miała wziąc innego psiaka ode mnie z góry,ale okazał sie za stary i wzięła Perełkę:multi:
Lidan napisał(a):
Próba podlinkowania starego banerka Łatka...

O to chodziło :???:

To było proste :p

Tak o to chodziło z tym podlinkowaniem;)
Dla kogo proste,to proste,ja tam nie kumata jestem w tych sprawach:lol:

Posted

[quote name='clo']lidan wyroznij latusiowi allegro prosze tak jak zawsze wyroznienie jest najwazniejsze..chyba a ja przeleje kaske tylko jak zwykle na pw prosze sume i nr konta:) co do tytusa to napisz prosze do dada m ona sie nim zajmuje i napewno zaplaci za allegro dla niego bo tytusik juz w hotelu ale domu nie ma:(

Ogłoszenie jest wyróżnione tylko nie pamiętam czy ze "wszystkimi bajerami" ale wydaje mi się, że rzuca się w oczy na stronie:
http://www.allegro.pl/5344_psy.html?id=5344&p=3&order=p

Za cztery dni kończą się ogłoszenia Łatkowi, Kiarze i Kumplowi i myślę, że lepiej bedzie zaczekać i nowe zrobić juz takie full wypas. OK??

Renata, większego tępaka w dziedzinie komputerowej niż ja trudno znaleźć :niewiem: ale akurat zmniejszanie zdjęć udało mi się opanować ( na innym forum), a tutaj nauczyłam się wklejać zdjęcia i podlinkowywać... To jest jeden schemat, który wpisuję i jakoś mi się udaje :p I bardzi się cieszę, że chociaz to potrafię robić :-)

Posted

Dzisiaj przyjeżdża do mnie niewidomy Eduś z mojego podpisu,więc nie dam rady zrobić fotek na śniegu,bo będę zajęta.Ale jutro porobię Łatusiowi i Dzerusiowi,jak tarzają się w białym puchu.Tylko,że Łatusia to pewnie nie za bardzo będzie widać,bo On też biały,ale rude plamy na śniegu,to też fajny widok:cool3:

Posted

Chyba mam galopującą sklerozę. Spradziłam przed chwilą ogłoszenia przeze mnie wystawiane i wszystkie są wyróżnione ze wszystkim co trzeba. Musiałam to zmienić zaraz po wystawieniu gdy clo o to prosiła tylko zapomniałam o tym :hmmmm:
Przyjechał kolega Edzio do Łatka?

Posted

[quote name='Lidan']Chyba mam galopującą sklerozę. Spradziłam przed chwilą ogłoszenia przeze mnie wystawiane i wszystkie są wyróżnione ze wszystkim co trzeba. Musiałam to zmienić zaraz po wystawieniu gdy clo o to prosiła tylko zapomniałam o tym :hmmmm:
Przyjechał kolega Edzio do Łatka?
Edzio przyjechał,ale nie do łatka,tylko do mnie na górę.Łatuś i Dżeruś są na dole u teściowej

Dzisiejsza sesja nadworna;).Niestety chłopaki nie chcieli byc na dworzu,bo łapki marzły...się delikatni zrobili:cool3:
Łatus jest fajnie umaszczony.Na wierzchu ma białe futerko,a pod spodem rude.Widać to na zdjęciach;)

Posted

Lidan napisał(a):
Jaki psotny wyraz pysia u Łatka ;-)

On cały jest psotny,nie tylko wyraz jego pysia:razz:
Taki właśnie jest nasz Łatuś...żywiutki,zabawowy,ciągle w ruchu.Po ucieczce nie spuszczam go teraz ze smyczy,ale ma 3 długie smycze połączone,także jakiś tam luz w poruszaniu się ma