Lionees Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Lidan']Kurcze, znowu problemy... Oj Łatuś, uspokój się chłopie bo źle sie to dla Ciebie skończy. Te problemy wynikają z tego,że Łatuś jest "żywym" psiakiem.On by chętnie biegał przy rowerze,uprawiał jakieś psie sporty,a nie leżał do góry brzuchem w domu:p.To nie ten typ psa.U niego sprawdza sie powiedzenie-"Pies zmęczony to pies szczęśliwy".A co tu dużo gadać,przy starych ludziach(teściowie) i ledwo żywej pomocnicy(ja),to raczej nie realne na zmęczenie takiego psiaka jak Łatuś.Teraz to nawet boję sie go puszczać luzem,bo jak raz przeskoczył siatkę,to może zrobić to kolejny raz,bo baaardzo był z siebie dumny po tym wyczynie:-?.No i co tu zrobić z naszym akrobatą?:roll: Quote
clo Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 latus musisz domek znalezc...trzeba go mocniej pooglaszac..prosimy o wsparcie w ogloszeniach! Quote
Lionees Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 clo napisał(a):latus musisz domek znalezc...trzeba go mocniej pooglaszac..prosimy o wsparcie w ogloszeniach! Koniecznie trzeba Łatusia szybko wyadoptować.Ale wyadoptować mądrze.Przysięgam,że bałabym się dac go do domu,gdzie będzie ileś godzin sam,bo właściciele pracują.Praktycznie do tej pory za wszystkie psy mogłam ręczyć,a za Latka nie ręczę,że uwali się w domu i będzie grzeczny i cichutki:shake: Quote
fizia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Kurcze, kochany psiak, ale faktycznie niemało z Nim problemów... Odnawiamogłoszenia, miałam nadzieję, że te piękne kanapowe zdjęcia pomogą... Quote
Lidan Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Odnowiłam Łatkowi allegro i dodałam kilka nowszych zdjęć. Tylko podświetliłam i pogrubiłam bo wiem, że kasy mało. allegro Łatka Zgubiłam gdzies wątek Tytusa i nie wiem czy trzeba mu allegro odnowic, czy może pojechał już do domku :???: Quote
Lionees Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Zero odzewu z ogłoszeń? Tosia i Perełka znalazły juz domki:multi:.Został Dżeruś i Łatuś.To fajne chłopaki,tylko charakterami jak dwa przeciwległe bieguny.Oby każdy trafił na swojego człowieka i to jeszcze przed świętami... Quote
Lionees Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Kto podlinkuje na nowo banerek Łatusia? Bo ja nie umiem:shake: Quote
clo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 tosia i perla maja domy????jak to opowiedz jak to sie udalo?:)) Quote
fizia Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 To wspaniale z Tosią i Perełką!! Łatkowi i Dżerusiowi też się uda, jestem przekonana o tym, tylko oby jak najszybciej Quote
Lidan Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Próba podlinkowania starego banerka Łatka... O to chodziło :???: To było proste :p Quote
clo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 lidan wyroznij latusiowi allegro prosze tak jak zawsze wyroznienie jest najwazniejsze..chyba a ja przeleje kaske tylko jak zwykle na pw prosze sume i nr konta:) co do tytusa to napisz prosze do dada m ona sie nim zajmuje i napewno zaplaci za allegro dla niego bo tytusik juz w hotelu ale domu nie ma:( Quote
Lionees Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 clo napisał(a):tosia i perla maja domy????jak to opowiedz jak to sie udalo?:)) Tosia poszła z allegro,a Perełka przez przypadek,bo Pani która przyjechała miała wziąc innego psiaka ode mnie z góry,ale okazał sie za stary i wzięła Perełkę:multi: Lidan napisał(a):Próba podlinkowania starego banerka Łatka... O to chodziło :???: To było proste :p Tak o to chodziło z tym podlinkowaniem;) Dla kogo proste,to proste,ja tam nie kumata jestem w tych sprawach:lol: Quote
Lidan Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='clo']lidan wyroznij latusiowi allegro prosze tak jak zawsze wyroznienie jest najwazniejsze..chyba a ja przeleje kaske tylko jak zwykle na pw prosze sume i nr konta:) co do tytusa to napisz prosze do dada m ona sie nim zajmuje i napewno zaplaci za allegro dla niego bo tytusik juz w hotelu ale domu nie ma:( Ogłoszenie jest wyróżnione tylko nie pamiętam czy ze "wszystkimi bajerami" ale wydaje mi się, że rzuca się w oczy na stronie: http://www.allegro.pl/5344_psy.html?id=5344&p=3&order=p Za cztery dni kończą się ogłoszenia Łatkowi, Kiarze i Kumplowi i myślę, że lepiej bedzie zaczekać i nowe zrobić juz takie full wypas. OK?? Renata, większego tępaka w dziedzinie komputerowej niż ja trudno znaleźć :niewiem: ale akurat zmniejszanie zdjęć udało mi się opanować ( na innym forum), a tutaj nauczyłam się wklejać zdjęcia i podlinkowywać... To jest jeden schemat, który wpisuję i jakoś mi się udaje :p I bardzi się cieszę, że chociaz to potrafię robić :-) Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dzisiaj przyjeżdża do mnie niewidomy Eduś z mojego podpisu,więc nie dam rady zrobić fotek na śniegu,bo będę zajęta.Ale jutro porobię Łatusiowi i Dzerusiowi,jak tarzają się w białym puchu.Tylko,że Łatusia to pewnie nie za bardzo będzie widać,bo On też biały,ale rude plamy na śniegu,to też fajny widok:cool3: Quote
fizia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Rude plamki z pewnościa bedzie widać :) Quote
Lidan Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Chyba mam galopującą sklerozę. Spradziłam przed chwilą ogłoszenia przeze mnie wystawiane i wszystkie są wyróżnione ze wszystkim co trzeba. Musiałam to zmienić zaraz po wystawieniu gdy clo o to prosiła tylko zapomniałam o tym :hmmmm: Przyjechał kolega Edzio do Łatka? Quote
Lionees Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Lidan']Chyba mam galopującą sklerozę. Spradziłam przed chwilą ogłoszenia przeze mnie wystawiane i wszystkie są wyróżnione ze wszystkim co trzeba. Musiałam to zmienić zaraz po wystawieniu gdy clo o to prosiła tylko zapomniałam o tym :hmmmm: Przyjechał kolega Edzio do Łatka? Edzio przyjechał,ale nie do łatka,tylko do mnie na górę.Łatuś i Dżeruś są na dole u teściowej Dzisiejsza sesja nadworna;).Niestety chłopaki nie chcieli byc na dworzu,bo łapki marzły...się delikatni zrobili:cool3: Łatus jest fajnie umaszczony.Na wierzchu ma białe futerko,a pod spodem rude.Widać to na zdjęciach;) Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Lidan napisał(a):Jaki psotny wyraz pysia u Łatka ;-) On cały jest psotny,nie tylko wyraz jego pysia:razz: Taki właśnie jest nasz Łatuś...żywiutki,zabawowy,ciągle w ruchu.Po ucieczce nie spuszczam go teraz ze smyczy,ale ma 3 długie smycze połączone,także jakiś tam luz w poruszaniu się ma Quote
jestem_wredna Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jaki on śliczny! Na całe szczęście Łatki to chłopaki z fartem, więc i ten na pewno wkrótce znajdzie domek. Pozdrawiamy imiennika :) Quote
Lidan Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ile razy wchodzę na wątek to najpierw czytam w tytule, że Łatek już ma wspaniały dom :hmmmm: Allegro mu się skończyło. Odnowić? Przy okzaji zajrzyjcie proszę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/176092-Jego-dom-to-KARTON-Mieszka-na-DWORCU-Lada-chwila-zamarznie-na-oczach-ludzi Quote
Recommended Posts