fizia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Lidan - przypomnij mi prosze ile za to wyróznienie? Quote
fizia Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [IMG]http://cap35.caption.it/257/captionit035952I252D37.jpg[/IMG] Quote
Lidan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Podświetlenie dorzucam od siebie więc należy się 14 zł ;) Quote
fizia Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Odnowiłam Łatusiowi kilka ogłoszen...niech się w końcu ktoś zdecyduje... Quote
Lidan Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 No i czemu nikt nie chce tego łaciatego pychola :hmmmm: Allegro Łatka skończyło się. Quote
clo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 lidan czy mozesz odnowic?jak zawsze?:)i wyslij mi na pw nr konta to wysle za tytusa i za latka Quote
fizia Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No coś nie ma Łatuś szczęścia.... Quote
Lionees Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Już jestem:).Przyprę Lukę do muru o zaległe fotki,a jak będzie jutro ładnie na dworku,to porobię Łatusiowi zdjęcia.Musze polatać po swoich watkach i nadrobić zaległości zdjęciowo-piśmiennicze.Zaległości w czytaniu dogo już nadrobiłam i niestety niektóre wątki mnie dobijają:-( Quote
clo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a co cie reniu kochana tak dobija?ja sie przypomne ,ze masz odemnie pw zalegle i nie mam odp:P Quote
Lionees Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 clo napisał(a):a co cie reniu kochana tak dobija?ja sie przypomne ,ze masz odemnie pw zalegle i nie mam odp:P A dobija mnie wygląd dogo,bo wolałam starą dogomanię i dobija mnie głupota i bestialstwo ludzi.Co jakiś nowy wątek,to bardziej przygnębiający:-( A odnośnie pw,to niestety na razie nic z tego:shake:Mam 11 psiaków i za chiny nie mogę mieć więcej.A adopcje zupełnie ustanęły.U Murki i innych adopcje idą,a u mnie nie.Czy moje psiaki są gorsze,brzydsze,czy co?:placz: Quote
clo Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 o nie nie reniu twoje psiaki sa najpiekniejsze!tylko maja u Ciebie taki raj ,ze za Chiny nie chca go opuszczac... Quote
Lionees Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A tu z cyklu "drap mnie drap po pleckach,bo baaardzo to lubię":cool3: Quote
fizia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 O jakie cudne!!! Zaraz poodnawiam ogłoszenia i je dodam Quote
fizia Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Zrobiłam gumtree, alegratkę i kupiepsa http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczny-wesoly-LATEK-szuka-domu-PILNIE-W0QQAdIdZ171586625 Quote
clo Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 jaki piekny nasz latus!musza sie domy bic o niego wreszcie! Quote
Lionees Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dziewczynki mamy problemy z Łatusiem.Dopóki latał po dworze z psiakami,to w domu był grzeczny.Teraz jak większość czasu spędza w domu,to zrobił się taki ADHD-owiec:shake:.Tosia,Perła i Dżeruś są spokojni,a Łatusia wszędzie pełno,skacze po fotelach,łóżkach,przewraca kwiatki z kwietnikiem,zaczyna niszczyć i gryźć meble,mimo,że non stop ma kości do gryzienia,zabawki,sznur,piłki.To go średnio interesuje,woli na przykład dywan:roll:.Zaczepia do zabawy dziewczyny,albo Dzerego,a Ci wolą dupska rozłożyć i leżakować,więc zaczynają się wojny,bo Łatuś ich podszczypuje,a oni się bronią.To juz jakiś czas trwa,ale miałam nadzieję,że mu minie,jednak nic z tego.Energia go rozpiera,jest taki jakby nie wybiegany.Latem większość czasu spędzali na dworku,to i Latuś w domku padał na pysk i spał.Ostatnio puściłam go ,żeby sobie pobiegał po działce,to przeskoczył siatkę i poszeeedł.Ale krzyknęłam to wrócił,niechętnie,ale wrócił.Może gdzieś wyczuł jakąś sukę z cieczką?Łatek bardzo dobrze czuje sie na dworze,natomiast długi pobyt w domu go męczy,sam nie wie,czego chce,energia go rozpiera.Pomyślcie,co z tym zrobić,zanim zdewastuje teściowej chałupę.Na dzień dzisiejszy,gdyby miał iść do domku,gdzie miałby mało ruchu i ludzie chodzili by do pracy,a on musiałby zostać sam na ileś godzin,to cienko widzę mieszkanie po powrocie ludzi z pracy.Myślę,że zdewastował by je z nudów.Wydaje mi się ,że Łatek to typowo podwórkowy psiak,który większość dnia powinien być na dworze.On uwielbia obserwować różne rzeczy,nasłuchuje,obwąchuje,biega,skacze,tarza się w trawie...a w domu-nudy:roll:. Tak na prawdę to bałabym sie dać go na przykład do bloku,do pracujących ludzi... Quote
Lidan Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Kurcze, znowu problemy... Oj Łatuś, uspokój się chłopie bo źle sie to dla Ciebie skończy. Quote
Recommended Posts