Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W najbliższym czasie będę miała trochę więcej czasu i zrobię Łatusiowi ogłoszenia gdzie tylko potrafię - musi się przecież wreszcie udać...

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no to i ja wreszcie zajrze do latusia po tak dlugiej nie obecnosci..co tam u pieknisia?jak to mozliwe ze on wciaz nie ma domku...:(ehhh latus kochany przepraszam cie za tak dluga nie obecnosc:(

Posted

fizia napisał(a):
Dobrze, że już jesteś.

Zdrówka życzę

Ja tez się cieszę i zdrówka życzę:)
A Łatuś to niech se jaj nie robi,bo Wielkanoc juz minęła.Jazda do domu,ino mig:mad::loveu:

Posted

fizia napisał(a):
Ojej, ci ludzie niektórzy są niepoważni...

Nie cierpię takich sytuacji:mad:Pies od rana(dostał jeśc o 7 rano) głodny,bo Pani miała przyjechać zaraz po południu.Dzwoniłam,napisałam smsa,ale cisza...:shake:No i dałam jeśc Dzerusiowi o 19,bo stwierdziłam,że jak do tej pory sie nie odezwała,to już sie dzisiaj nie odezwie.I miałam rację.Kiedyś taka sama sytuacja była z Waszym psiakiem-Z Pikim.Tez chłopaczek czekał głodny i czekał i się nie doczekał:angryy:.Ale to i dobrze,bo teraz ma superowy domek:)

Posted

No właśnie, tez mi się ta sytuacja przypomniała...

Eghh no brak słów naprawdę...

Ostatnio też mnie załamała babka, która wzięła sunię i oddała po 1 dniu. Zbyt smutno było jej na sunię patrzeć, ponieważ przypomniał się jej zmarły piesek....
Całe szczęście, że te psiaki nie wiedzą co jest grane
Miejmy nadzieję, że skoro Piki po takiej głupiej akcji znalazł taki fajny dom, to to będzie dobra wróżba dla Dżerusia

Posted

fizia napisał(a):
.

Ostatnio też mnie załamała babka, która wzięła sunię i oddała po 1 dniu. Zbyt smutno było jej na sunię patrzeć, ponieważ przypomniał się jej zmarły piesek....

No własnie,są ludzie i ludzie:roll:.Ja wzięłam Opalika,bo jest z wyglądu prawie identyczny jak Antoś
  • :-(,to takie "przedłużenie zycia" Antosiowego...i ból jakby mniejszy jak patrze na Opalisia,bo to taki mój drugi Antoniuszek:-(

Miejmy nadzieję, że skoro Piki po takiej głupiej akcji znalazł taki fajny dom, to to będzie dobra wróżba dla Dżerusia
    Oby Kochana,oby to był dobry znak:)