Lionees Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To nie jest pozowane zdjęcie,Łatuś naprawdę podaje łapkę.Tylko trzeba Go poprosić,a łapki idą w ruch.Raz jedna,raz druga;) Quote
fizia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No cudny jest!! Uśmiech Mu nie schrodzi z ryjka :) Quote
Zuza i Noddy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Śliczny Łatuś niech szybciutko domek się znajduje. Quote
fizia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Do góry pięknoto!!!! http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=55087 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-LATEK-prawie-jak-Reksio-z-dobranocki-szuka-domku-W0QQAdIdZ190875629 Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Zapraszam do koleżanki Łatka ze schroniska - malutkiej Tesi http://www.dogomania.pl/threads/1815...kocha-od-zaraz Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dostałam właśnie takiego maila > Łatek jest bardzo podobny do mojego poprzedniego psiaka, którego > miałam- poproszę więcej informacji na jego temat. > Pozdrawiam. Quote
Lidan Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Już jedna taka pani była co to chciała sunię a potem ją oddała bo za bardzo przypominała jej poprzednią. Oby tu był inny przypadek :kciuki: Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 fizia napisał(a):Dostałam właśnie takiego maila > Łatek jest bardzo podobny do mojego poprzedniego psiaka, którego > miałam- poproszę więcej informacji na jego temat. > Pozdrawiam. O kurcze,ale byłoby super:) Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 no tak, biedna Lilu...ale chyba faktycznie czasem ktoś szuka podobnego psa, do tego, który odszedł i całe szczęście nie zawsze kończy się to tak beznadziejnie No nic, super by było, gdyby Łatuś wreszcie znalazł swój Domek nie ma się co cieszyć przedwcześnie, bo taki mail jeszcze nic nie znaczy Ale kciuki sobie będę trzymać :) Quote
fizia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 No niestety, do mnie już ta pani nie napisała A nie wiem nic żeby dzwoniła do Clo... Quote
Lidan Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Coraz tu bardziej pusto :niewiem: Łatku co tam u ciebie :???: Quote
Lidan Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jest np.taki: Łatek to pies... Pies miły i spokojny. Pies całkiem niczego sobie. Pies łaciaty, wesoły o wspaniałym charakterze... Pies podobny do Reksia ze znanej dobranocki... I tylko mu domu brak...i pana swojego też brak... Jego historia prawdopodobnie podobna jest do innych: kiedyś miał dom, swojego ludzia, chodził na smyczy na spacery, było głaskanie, zabawa, pełna micha... Kiedyś... Później wszystko się skończyło... Później była tułaczka, chłód i głód. Później był nieprzytulny i zimny boks w schronisku. SAMOTNOŚĆ BEZDOMNOŚĆ SMUTEK I STRACH Są jednak na tym świecie ludzie o wielkim sercu, którzy bezinteresownie poświęcają swój czas na pomoc bezdomnym zwierzętom. Wolontariuszki odwiedzające schronisko zainteresowały się sympatycznym podobnym do Reksia pieskiem i postanowiły pomóc mu znaleźć swój nowy dom. Dzięki zaangażowaniu wielu osób udało się przenieść Łatka do psiego hoteliku pod Warszawą, w którym na nowo poznaje uroki życia rodzinnego. "Reksio" bardzo tęskni za prawdziwym domowym życiem i za człowiekiem, który poświęci mu swój czas, wyprowadzi na spacer, pogłaska, nakarmi, rzuci zabawkę. Łatek jest średniej wielkości łagodnym psem. Potrafi ładnie chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu, jest przyjacielski w stosunku do większość psów. Im dłużej piesek przebywa w obecnym miejscu tym bardziej przywiązuje się do swoich tymczasowych opiekunów. Dlatego pilnie szukamy odpowiedzialnego człowieka, który pokocha reksiopodobnego Łatka i zabierze go do siebie. Dokładnych informacji o sposobie adopcji pieska można zasięgnąć dzwoniąc: 509173446 lub pisząc:upendo@op.pl Quote
Lionees Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Lidan napisał(a):Coraz tu bardziej pusto :niewiem: Łatku co tam u ciebie :???: Łatuś to taki troszkę ADHD-owiec jest;)Wszędzie go pełno,ze wszystkiego sie cieszy,uwielbia ruch i zabawę.Juz niedługo będzie więcej czasu spędzał na dworku,to i w domku bedzie spokojniejszy.Chociaz nie powiem troszkę sie wyciszył:multi:.Poza tym to mądra psina,wszystko rozumie,szybko sie uczy.Będzie fajnym kompanem dla ludzi lubiących ruch i spacery.Wyzwala pozytywną energię,przy nim nie można się nudzic,a Jego uśmiech goszczący prawie cały czas na pyszczku każdego ponuraka rozweseli i wprawi w dobry humor.To bardzo pocieszny psiak,taki radosny i kochający człowieka:loveu: Quote
Lidan Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dobrze, że zrobiło się już ciepło i piesek pobiega, powęszy, przewietrzy futerko :-) Quote
fizia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Oj tak, ta długa zima i nam i psiakom się już pewnie dawno skończyła. A pozytywną energię bijącą od Łatusia - o której pisze Renia - widać na wszystkich zdjęciach - uśmiech od ucha do ucha :) Niech to ktoś wreszcie zauważy i Go zaadoptuje!... Quote
Lionees Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mordka uśmiechnięta:) Mógłby juz znaleźć ten swój jedyny domek... Quote
Lidan Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nie wiem jak inne ogłoszenia ale allegro już mu się jakiś czas temu skończyło chyba, że ktoś inny robił mu nowe. Quote
fizia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Lidan, a mogłabym Cię prosić o wznowienie allegro? wpłacę pieniążki Quote
Recommended Posts