Lidan Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Oj Łatku...Czemu nikt nie chce dać ci domku? Urodę Reksia masz, jestes zdrowy i nie stary, nie za duży i miły :hmmmm: Zamierzasz zostać na stałe w obecnym domku :???: Hi hi.. Allegro Łatka skończyło się chyba 3 dni temu. Dopóki nie ureguluję zaległych płatności na allegro nowych ogłoszeń nie będę wystawiała, a nie ureguluję bo nie mam w tej chwili czym :( Quote
clo Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Lidan kochana gosia mi juz dawno napisala ze kasa za allegro nasze juz poszla na twoje konto czy wreszcie dotarla?jesli tak to juz do niej pisze by przelala na nowe allegro latusia..musi go ktos wypatrzec Quote
Lidan Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nikt nie odwiedził dzisiaj Łatka :hmmmm: Kasy niestety nadal brak :niewiem: Quote
fizia Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 a może jakis plakaty trzeba rozwiesic np. w Warszawie? Quote
fizia Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Prawie-Reksio-z-dobranocki-szuka-domku-W0QQAdIdZ181569473 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=52580 Quote
clo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nadal bez domu:((ehh to juz tak dlugo..to nie mozliwe ,ze nikt go nie widzi:((((ogloszenia ,ogloszenia i jeszcz eraz ogloszenia..w koncu ktos zauwazy:) Quote
Lidan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Łatku, kilka ogłoszeń dla ciebie :-) odnowione allegro Łatka giełdaogłoszeń kupsprzedaj.pl adopcje.org - czeka na akceptacje mojpupil.pl przygarnijzwierzaka.pl - może przyjść link aktywacyjny spacerek.net - czeka na akceptacje nasipupile.pl owi.pl drobne.pl cafeanimal.pl oglosze.pl pajeczyna.pl pineska.pl - przyjdzie link aktywacyjny petworld.pl dwukropek.pl Quote
fizia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 O rany!! Serdeczne dzięki!!! Może wreszcie się uda Przyszedł już link do pineski Quote
Lidan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Może wreszcie się uda Oby :kciuki: bo mam wrażenie, że od kilku dni nie robię nic innego poza ogłoszeniami ;-) Quote
fizia Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Lidan napisał(a):Oby :kciuki: bo mam wrażenie, że od kilku dni nie robię nic innego poza ogłoszeniami ;-) I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!! Quote
Lionees Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 fizia napisał(a):I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!! Oby i ŁAtuś jak najszybciej znalazł:smile: DZeruś to jeszcze chce wychodzić na dwór w te mrozy,a Łatek szybkie siku i kupka,łapki na przemian podnosi do góry,bo marzną i koniec spaceru-ciągnie do domu i ma w nosie latanie ;). No i przez to,że ma mniej ruchu,to zaczyna się robić parówa:mad:.Na dniach wkleję foty Quote
Lidan Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='fizia']I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!![/QUOTE] No nie wiem... :niewiem: Jakoś nie udaje mi się przekonać allegrowiczów do adopcji tego psiaka :hmmmm: Quote
Lidan Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nadal cisza w sprawie Łatka :???: Allegro ważne jeszcze przez 5 dni. Obserwatorów brak, wejść 129. Quote
Lidan Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Łatku, skacz na sama górę :p ----------------------------------------------- => srebro na pomoc Beni => Mix różności na stare kaukazy Quote
wtatara Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 i nadal biedny bez swojej pani. dobrze ze ma Renatkę Quote
clo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja nie rozumiem tej ciszy..:(a jak jego ogloszenia nadal aktualne? Quote
Lionees Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='wtatara']i nadal biedny bez swojej pani. dobrze ze ma Renatkę[/QUOTE] Ja teraz do chłopaków na dół rzadko schodzę,bo Antoś(psiak) jest bardzo,bardzo chory i dodatkowo awaryjnie przywieziono mi Tadzika,który miał byc już uśpiony,bo jest niewidomy.Także mam 9 psiaków na górze i generalnie wszystkie są specjalnej troski Quote
fizia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Lidan - doszło 20 zł za allegro? Jeśli nie, to przyjdzie pewnie jutro, wysłałam :) Quote
Recommended Posts