Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Łatku...Czemu nikt nie chce dać ci domku? Urodę Reksia masz, jestes zdrowy i nie stary, nie za duży i miły :hmmmm: Zamierzasz zostać na stałe w obecnym domku :???: Hi hi..
Allegro Łatka skończyło się chyba 3 dni temu. Dopóki nie ureguluję zaległych płatności na allegro nowych ogłoszeń nie będę wystawiała, a nie ureguluję bo nie mam w tej chwili czym :(

Posted

Lidan kochana gosia mi juz dawno napisala ze kasa za allegro nasze juz poszla na twoje konto czy wreszcie dotarla?jesli tak to juz do niej pisze by przelala na nowe allegro latusia..musi go ktos wypatrzec

Posted

nadal bez domu:((ehh to juz tak dlugo..to nie mozliwe ,ze nikt go nie widzi:((((ogloszenia ,ogloszenia i jeszcz eraz ogloszenia..w koncu ktos zauwazy:)

Posted

Lidan napisał(a):
Oby :kciuki: bo mam wrażenie, że od kilku dni nie robię nic innego poza ogłoszeniami ;-)

I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!!

Posted

fizia napisał(a):
I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!!

Oby i ŁAtuś jak najszybciej znalazł:smile:
DZeruś to jeszcze chce wychodzić na dwór w te mrozy,a Łatek szybkie siku i kupka,łapki na przemian podnosi do góry,bo marzną i koniec spaceru-ciągnie do domu i ma w nosie latanie ;).
No i przez to,że ma mniej ruchu,to zaczyna się robić parówa:mad:.Na dniach wkleję foty

Posted

[quote name='fizia']I to z jakim skutkiem - już tyle domów dzięki Tobie!![/QUOTE]
No nie wiem... :niewiem: Jakoś nie udaje mi się przekonać allegrowiczów do adopcji tego psiaka :hmmmm:

Posted

[quote name='wtatara']i nadal biedny bez swojej pani. dobrze ze ma Renatkę[/QUOTE]
Ja teraz do chłopaków na dół rzadko schodzę,bo Antoś(psiak) jest bardzo,bardzo chory i dodatkowo awaryjnie przywieziono mi Tadzika,który miał byc już uśpiony,bo jest niewidomy.Także mam 9 psiaków na górze i generalnie wszystkie są specjalnej troski