Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

swieta ,swieta i po swietach..a latek wciaz be zdomu..:(renia moze chcesz go juz na stale adoptowac co?:Pon cie chyba juz i tak kocha bezgranicznie:P

lidan kochana odnowilabys mu ogloszenia?moze by mu w tytule dopisac ze latus prawie beagiel?;)masc ma troche podobna a ludzi nic tak nie ciagnie jak to ze pies jest choc troche w typie rasy...albo np zatytulowac ze jak reksio z kreskowki?bo dla mnie to on wlansie jak reksio wyglada..

no i gumtree alegratka by mu sie przydaly...

Posted

Oj z beaglem to On raczej chyba nie ma nic wspolnego...

Ale z Reksiem z kreskowki to owszem :)

Odnawialam trochę ogłoszeń przed świętami ze świątecznie ozdobionymi zdjęciami...no ale figa

Posted

ok ok i z wszelkimi bajerami jak zwykle;))moze ktos wreszcie go wypatrzy bo inaczej bede chyba musiala jakos zmusic renie zeby go adoptowala:P

Posted

[quote name='clo']ok ok i z wszelkimi bajerami jak zwykle;))moze ktos wreszcie go wypatrzy bo inaczej bede chyba musiala jakos zmusic renie zeby go adoptowala:P
O nie:nerwy:,Łatuś to psiak zbyt żywotny jak dla nas:eviltong:.U nas chore i stare ludzie są,a Łatusiowi potrzebny właściciel taki do tańca i do różańca...a my tylko już do różańca sie nadajemy:p

Łatuś z Dżerusiem czasami zaczynają się na siebie rzucać.Zaczęła się taka mini wojna między nimi odkąd nie ma dziewczyn.Jednak to prawda,że kobiety łagodzą obyczaje:loveu:.Jakoś dajemy radę przypilnować,żeby sobie krzywdy nie zrobili,ale najlepiej by było,żeby chłopaki jak najszybciej znaleźli swoje domki.Tylko jak to zrobić...:roll:

Zdjęcia z 30 grudnia.Byłam z nimi na spacerze i nagle ni z tego ni z owego się złapali.Dobrze,że jestem fest kobita,to rozdzieliłam kawalerkę

Tu sobie chodzimy...

Tu sikamy,znaczy Łatuś sika:p
Zdjęcie wyszło jakby na wiosnę,ale to mój aparat w telefonie tak przekłamuje:mad:

Tu z Dzerusiem coś tam wąchają(spokojnie,to nie klej:diabloti:)

A tu nagle cap za łby:mad:.Akurat nacisnęłam na zdjęcie,bo miałam robić,a oni się akurat złapali,no i aż wypuściłam telefon z ręki,żeby ich rozdzielić.Nie odnieśli żadnych ran,ale opieprzyłam ich równo,aż im buty pospadały:watpliwy:

W sumie często na siebie nie warczą,ale zdarza się,że coś któremuś nie pasi i wtedy trzeba mieć oczy dookoła głowy,żeby sobie nie skoczyli do gardeł.Ot i jurne chłopaki.W sumie są w jednym wieku i któryś chce być ważniejszy,ale nie mogą dojść do porozumienia który;)
Eh...taka przyjaźń jaka była między Pikim,a Dzerusiem,rzadko się zdarza...

Posted

ehh co racja to racja reniu...kurcze...szkoda ze dzerus sie z pikim na dom nie zalapal..ale mam nadzieje,ze dla latusia tez sie miejsce znajdzie w koncu w czyims sercu..

Posted

Eghhh no o jeszcze się muszą kłócić łobuzy....

Jakie to jest niesamowite, że między psami - jak między ludzmi - też są przyjaźnie i antypatie.
Ciekawe na jakiej zasadzie psy wybierają sobie przyjaciół