fizia Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 O rany, jakie cudo!!!!! Wszystkiego dobrego - cudownych Świąt i samych wspaniałych chwil w Nowym Roku!!! Quote
clo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 swieta ,swieta i po swietach..a latek wciaz be zdomu..:(renia moze chcesz go juz na stale adoptowac co?:Pon cie chyba juz i tak kocha bezgranicznie:P lidan kochana odnowilabys mu ogloszenia?moze by mu w tytule dopisac ze latus prawie beagiel?;)masc ma troche podobna a ludzi nic tak nie ciagnie jak to ze pies jest choc troche w typie rasy...albo np zatytulowac ze jak reksio z kreskowki?bo dla mnie to on wlansie jak reksio wyglada.. no i gumtree alegratka by mu sie przydaly... Quote
fizia Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Oj z beaglem to On raczej chyba nie ma nic wspolnego... Ale z Reksiem z kreskowki to owszem :) Odnawialam trochę ogłoszeń przed świętami ze świątecznie ozdobionymi zdjęciami...no ale figa Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nie no masc i pysio troche jak beagiel;p a dla ludzi liczy sie byleby byl choc troche jak jakas rasa:P moze sprobojmy? Quote
fizia Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Clo - to juz by chyba był akt desperacji :) To raczje łaciaty kundel częstochowski :) Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no dobra ale ja juz jestem tym domkiem dla latusia troche zdesperowana;(;p no to moze jako reksia go reklamujmy? Quote
Lidan Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Jestem za wersja z Reksiem :p Zaraz odnowię :-) Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ok ok i z wszelkimi bajerami jak zwykle;))moze ktos wreszcie go wypatrzy bo inaczej bede chyba musiala jakos zmusic renie zeby go adoptowala:P Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 trzeba jakis ekstra tytul dac...zeby przyciagnal ludzi:))i moze te nowe foty? Quote
clo Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jest piekny a nikt go nie chce:(((trzeba mu cafeanimal zrobic...moze do metra trafi? Quote
Lidan Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dziękuję. Ja również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :-) A Łatkowi wspaniałego domku :kciuki: Quote
clo Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 jest jzu allegro latsuia nowe?lidan jesli wisimy ci jakas kase za ogloszenia to prosz eprzypomnij mi ile i nr konta..bo sie pogubilam Quote
Lidan Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Troszkę podreksiowane ALLEGRO REKSIA Nic nowego nie wymyślę... Quote
Lionees Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='clo']ok ok i z wszelkimi bajerami jak zwykle;))moze ktos wreszcie go wypatrzy bo inaczej bede chyba musiala jakos zmusic renie zeby go adoptowala:P O nie:nerwy:,Łatuś to psiak zbyt żywotny jak dla nas:eviltong:.U nas chore i stare ludzie są,a Łatusiowi potrzebny właściciel taki do tańca i do różańca...a my tylko już do różańca sie nadajemy:p Łatuś z Dżerusiem czasami zaczynają się na siebie rzucać.Zaczęła się taka mini wojna między nimi odkąd nie ma dziewczyn.Jednak to prawda,że kobiety łagodzą obyczaje:loveu:.Jakoś dajemy radę przypilnować,żeby sobie krzywdy nie zrobili,ale najlepiej by było,żeby chłopaki jak najszybciej znaleźli swoje domki.Tylko jak to zrobić...:roll: Zdjęcia z 30 grudnia.Byłam z nimi na spacerze i nagle ni z tego ni z owego się złapali.Dobrze,że jestem fest kobita,to rozdzieliłam kawalerkę Tu sobie chodzimy... Tu sikamy,znaczy Łatuś sika:p Zdjęcie wyszło jakby na wiosnę,ale to mój aparat w telefonie tak przekłamuje:mad: Tu z Dzerusiem coś tam wąchają(spokojnie,to nie klej:diabloti:) A tu nagle cap za łby:mad:.Akurat nacisnęłam na zdjęcie,bo miałam robić,a oni się akurat złapali,no i aż wypuściłam telefon z ręki,żeby ich rozdzielić.Nie odnieśli żadnych ran,ale opieprzyłam ich równo,aż im buty pospadały:watpliwy: W sumie często na siebie nie warczą,ale zdarza się,że coś któremuś nie pasi i wtedy trzeba mieć oczy dookoła głowy,żeby sobie nie skoczyli do gardeł.Ot i jurne chłopaki.W sumie są w jednym wieku i któryś chce być ważniejszy,ale nie mogą dojść do porozumienia który;) Eh...taka przyjaźń jaka była między Pikim,a Dzerusiem,rzadko się zdarza... Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ehh co racja to racja reniu...kurcze...szkoda ze dzerus sie z pikim na dom nie zalapal..ale mam nadzieje,ze dla latusia tez sie miejsce znajdzie w koncu w czyims sercu.. Quote
fizia Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Eghhh no o jeszcze się muszą kłócić łobuzy.... Jakie to jest niesamowite, że między psami - jak między ludzmi - też są przyjaźnie i antypatie. Ciekawe na jakiej zasadzie psy wybierają sobie przyjaciół Quote
Dzika_Figa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Zapraszamy łatka- parówka na wątek parówkowy Quote
Lionees Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 clo napisał(a):latus nie jest parowa;)) hahaha...dobre:evil_lol: No jeszcze parówką nie jest:mdrmed: Quote
fizia Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 a Łatuś dalej bez Domu... odnowiłam dziś parę ogłoszeń Quote
clo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a jak jego allegro nadal aktualne?:(nadal moje kochanie bez domu..ehh dobrze,ze on u reni jest...to juz jak jego dom...:( Quote
Recommended Posts