fizia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przedstawiam Wam ŁATKA Łatek ma 5 lat. Do schroniska w Jamrozowiźnie trafił 14 lipca 2009 roku. Ma śliczne, rude łatki i czarujący uśmiech :) Od wczoraj jest w płatnym DT u Renaty pod Warszawą. Dziękujemy Nicusiowi za pomoc w transporcie! Miał duże szczęście, bo "załapał się" na hotelik w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że to szczęście Go nie opuści i szybko znajdzie wspaniały Domek! Narazie wyglada na to, że jest grzeczny :) Nie załatwia się w domu. Z innymi psami się dogadał. Jest wielkim żarłokiem. Więcej opowie o Nim Renia. Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domu dla Łatka !!!! o pomoc w ogłoszeniach!! Oraz o pomoc w opłaceniu Jego pobytu w Domu Tymczasowym!!! Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Więcej to będzie można o Łatusiu powiedzieć jak pobędzie u nas dłużej;). Ale na dzień dzisiejszy,mogę poinformować,że na razie jest grzeczny,nie szczeka,nie piszczy,nie wariuje,dogaduje się z Tosią i Dzerusiem(ale wczoraj warczeli na siebie na dzień dobry i chcieli sie zjeść:cool1:).Na fotele nie wchodzi,chociaż Dzeruś z Tosią usilnie mu pokazują jak to się robi:-x :razz:.Do ludzi jest spokojny,nie boi się obcych,lubi być głaskany,ale nie jest nahalny(jak pozostałe psy:cool3:)Na spacery wychodzi na smyczy i bardzo ciągnie:mad:,ale mam nadzieję,że się nauczy kultury;),bo jego przyszłość w bieganiu luzem jak na razie czarno widzę.Oczy mu sie świecą jak zobaczy kurę,a jęzor lata jak łopata:shake::diabloti:.Już na jesieni teściowa ma wydac kury synowi na wsi,żeby sobie hodował,bo u nas jednak nie moga zostac,bo różne psiaki sie trafiają,a szkoda,żeby nie miały swobody. Apetyt Łatusiowi dopisuje,z czego bardzo się cieszy moja teściowa,bo ona uwielbia jak psiak zje i nie jest głodny.Te co u nas dłużej rezydowały to wychodziły zapasione:nonono2: To na razie tyle wieści,zdjęcia zrobię chyba jutro Quote
clo Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ohh jak dobrze,ze tesciowa juz udobruchana...latus ejst tak piekny moim zdaniem ze dom sie powinien szybko znalezc.. Quote
fizia Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 W takim uśmiechu ktoś się musi zakochać! Quote
Lemoniada Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Doczytałam co u Pikiego i zaglądam do Łatka. Cudny ten chłopak, nie da się ukryć :) Renatko, powodzenia! Pod Twoim okiem na pewno szybko nabierze ogłady :) Quote
clo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 czekamy na zdjecia zeby z allegro ruszyc!:)) Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Muszę zaraz lecieć na pocztę,ale jak wrócę to porobię Łatuś jest cały czas grzeczny,tylko siłę ma niesamowitą,na smyczy ciągnie jak nie wiem co:roll: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ładują mi się baterie do telefonu w ładowarce.Za jakąś godzinkę zrobię już zdjęcia chłopakowi;) Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ciąg dalszy na drugiej stronie:eviltong: Quote
fizia Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Super!! Dzięki!! Cudny jest - śmieszne ma uszy :) Quote
fizia Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Hmm nikt już nie podziwia przystojniaka:mad: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 fizia napisał(a):Hmm nikt już nie podziwia przystojniaka:mad: No właśnie:mad:Taki piękny chłopak i nikt go nie odwiedza.Zabieramy Łatuniu swoje zabawki i idziemy do innej piaskownicy:obrazic::obrazic::obrazic::eviltong: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 clo napisał(a):czekamy na zdjecia zeby z allegro ruszyc!:)) Zdjęcia już pół dnia są,a allegro niet:-x:diabloti: Quote
Lemoniada Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Renata5 napisał(a): Coś go pod oczkiem ugryzło? Śliczny jest ten chłopak:loveu: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ja go nie odbierałam tylko mój syn.Jak go zobaczyłam,to już miał taki ślad.Więc albo drasnęła go jakaś psiulka co jechała z nim w samochodzie,albo nasz Dżeruś.Bo na dzień dobry się lekko ścięli:shake:.Ale to tylko draśnięcie,przemyłam wodą utlenioną i ładnie się goi. Quote
fizia Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Renata5 napisał(a):Zdjęcia już pół dnia są,a allegro niet:-x:diabloti: Allegra nie potrafię, ale jutro zrobię inne ogłoszenia Quote
clo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dziewczyny czy ktos moze napisac pw do lidan..albo ja napsize to moja ukochana allegro robiaca;) Quote
fizia Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Strasznie mi głupio, bo dzisiaj nei zrobiłam ogłoszeń - ale jutro na 100% będą... Quote
clo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 lidan zrobi nam allegro wyroznione:)tylko trzeba bedzie jej przeslac pieniadze bo juz i tak ciezko jej jeszcze ma malutka do leczenia przeciez.ale jest kochana i zgodzila sie zrobic!:) Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 fizia napisał(a):Strasznie mi głupio, bo dzisiaj nei zrobiłam ogłoszeń - ale jutro na 100% będą... Spokojnie,co się odwlecze,to nie uciecze:eviltong: Łatus jeszcze ciągnie na smyczy.Szkoda,że to nie zima,bym go do sanek przypięła:diabloti: Wczoraj było znowu ściecie z Dzerym,ale takie bezbolesne na szczęście.Dzery jest bardzo zazdrosny i jak głaskałam Łatusia,to Dzeruś z zębami do niego,no to Łatus tez z zębami:shake:.Ale skrzyczałam chłopaków i na razie jest spokój.Poza tym Łatus jest grzeczny i spokojny:loveu: Quote
clo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 czekamy na allegro naszego cudnego latusia?:))) Quote
Lidan Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [SIZE="5"]allegro Łatka Na razie tylko podświetlone.Jeśli znajdzie się ktoś chętny dopłacić 14 zł to je wyróżnię. Quote
fizia Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Lidan napisał(a):allegro Łatka Na razie tylko podświetlone.Jeśli znajdzie się ktoś chętny dopłacić 14 zł to je wyróżnię. O jakie cudne allegro!!! Lidan!!! Wielkie, wielkie dzięki:loveu::multi: Podaj numer konta, to wpłacę z bazarkowych pieniążków te 14 zł - może szanse się zwiększą. Pozwoliłam sobie skopiować tekst http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Pi-ciolatek-ATEK-szuka-domu-W0QQAdIdZ155184110 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45939 Quote
Recommended Posts