Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam ŁATKA

Łatek ma 5 lat.

Do schroniska w Jamrozowiźnie trafił 14 lipca 2009 roku.

Ma śliczne, rude łatki i czarujący uśmiech :)

Od wczoraj jest w płatnym DT u Renaty pod Warszawą.
Dziękujemy Nicusiowi za pomoc w transporcie!
Miał duże szczęście, bo "załapał się" na hotelik w ostatniej chwili.
Mam nadzieję, że to szczęście Go nie opuści i szybko znajdzie wspaniały Domek!

Narazie wyglada na to, że jest grzeczny :)
Nie załatwia się w domu.
Z innymi psami się dogadał.
Jest wielkim żarłokiem.

Więcej opowie o Nim Renia.

Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domu dla Łatka !!!!
o pomoc w ogłoszeniach!!

Oraz o pomoc w opłaceniu Jego pobytu w Domu Tymczasowym!!!

• Replies 692
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Więcej to będzie można o Łatusiu powiedzieć jak pobędzie u nas dłużej;).
Ale na dzień dzisiejszy,mogę poinformować,że na razie jest grzeczny,nie szczeka,nie piszczy,nie wariuje,dogaduje się z Tosią i Dzerusiem(ale wczoraj warczeli na siebie na dzień dobry i chcieli sie zjeść:cool1:).Na fotele nie wchodzi,chociaż Dzeruś z Tosią usilnie mu pokazują jak to się robi:-x :razz:.Do ludzi jest spokojny,nie boi się obcych,lubi być głaskany,ale nie jest nahalny(jak pozostałe psy:cool3:)Na spacery wychodzi na smyczy i bardzo ciągnie:mad:,ale mam nadzieję,że się nauczy kultury;),bo jego przyszłość w bieganiu luzem jak na razie czarno widzę.Oczy mu sie świecą jak zobaczy kurę,a jęzor lata jak łopata:shake::diabloti:.Już na jesieni teściowa ma wydac kury synowi na wsi,żeby sobie hodował,bo u nas jednak nie moga zostac,bo różne psiaki sie trafiają,a szkoda,żeby nie miały swobody.
Apetyt Łatusiowi dopisuje,z czego bardzo się cieszy moja teściowa,bo ona uwielbia jak psiak zje i nie jest głodny.Te co u nas dłużej rezydowały to wychodziły zapasione:nonono2:
To na razie tyle wieści,zdjęcia zrobię chyba jutro

Posted

fizia napisał(a):
Hmm nikt już nie podziwia przystojniaka:mad:

No właśnie:mad:Taki piękny chłopak i nikt go nie odwiedza.Zabieramy Łatuniu swoje zabawki i idziemy do innej piaskownicy:obrazic::obrazic::obrazic::eviltong:

Posted

Ja go nie odbierałam tylko mój syn.Jak go zobaczyłam,to już miał taki ślad.Więc albo drasnęła go jakaś psiulka co jechała z nim w samochodzie,albo nasz Dżeruś.Bo na dzień dobry się lekko ścięli:shake:.Ale to tylko draśnięcie,przemyłam wodą utlenioną i ładnie się goi.

Posted

lidan zrobi nam allegro wyroznione:)tylko trzeba bedzie jej przeslac pieniadze bo juz i tak ciezko jej jeszcze ma malutka do leczenia przeciez.ale jest kochana i zgodzila sie zrobic!:)

Posted

fizia napisał(a):
Strasznie mi głupio, bo dzisiaj nei zrobiłam ogłoszeń - ale jutro na 100% będą...

Spokojnie,co się odwlecze,to nie uciecze:eviltong:
Łatus jeszcze ciągnie na smyczy.Szkoda,że to nie zima,bym go do sanek przypięła:diabloti:
Wczoraj było znowu ściecie z Dzerym,ale takie bezbolesne na szczęście.Dzery jest bardzo zazdrosny i jak głaskałam Łatusia,to Dzeruś z zębami do niego,no to Łatus tez z zębami:shake:.Ale skrzyczałam chłopaków i na razie jest spokój.Poza tym Łatus jest grzeczny i spokojny:loveu:

Posted

Lidan napisał(a):
allegro Łatka

Na razie tylko podświetlone.Jeśli znajdzie się ktoś chętny dopłacić 14 zł to je wyróżnię.

O jakie cudne allegro!!!

Lidan!!! Wielkie, wielkie dzięki:loveu::multi:

Podaj numer konta, to wpłacę z bazarkowych pieniążków te 14 zł - może szanse się zwiększą.

Pozwoliłam sobie skopiować tekst

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-Pi-ciolatek-ATEK-szuka-domu-W0QQAdIdZ155184110

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45939