Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']niby slodko, wszystko pieknie, ale zle wibracje jakies...nie umiem tego inaczej nazwac hehe[/quote]

Kinga.. tak jak romawiałayśmy to jest pewnie poprotu dwóch facetów ,którzy sobie dzisiaj mieszkaja razem a jutro albo za miesiąc ich drogi sie rozejdą itd itd.. wiesz o co kaman..ja bym ich raczej odstawiła na boczny tor.. już w tej chwili masz lepsze perspektywy i bardziej pewne .

Posted

wlasnie wysłalam monice tekst do allegro...przepraszam ze tak pozno ale pochlonela mnie sprawa Trevora...Obraczus wplynely pieniazki baaaardzo dziekuje:loveu:dzis mialam jechac obejrzec kolejny domek ale nie mam samochodu...jutro pewnie pojade...

Posted

hehe to trzymamy kciuki:thumbs:
moze to wlasnie ten domek:)

Ja tez noc przed adopcja naszego Bruna nie spalam,bylam taka podekscytowana!! My go wypatrzylismy na stronie schrniska,jechalismy na swieta do polski i zaraz po podrozy po niego.Takze nawet nie widzialam jak wyglada na zywo,a zryczalam sie kiedy zobaczylam tego wystraszonego chuderlaka..juz jest prawie 2 lata z nami:lol:

Posted

Gabonek ma jakies 2 góra trzy latka...
Ja pamietam jak bralam mojego bobka ze schronu u klamczynskiego jak mi go szkoda bylo...to bylo 12 lat temu a pamietam to jak dzis...nioslam go cala droge i calowalam:)

Posted

prosze o zlikwidowanie allegro bo.....tadadadadadada Gabi ma dom:multi: cieply mily i wogole malina:multi: jutro sie zaplacze jak ja bede wiozla bo ja ja tak kocham...:-( ale coz...bede musiala przezyc...mam jeszcze tyle informacji ale chyba jutro popisze bo jutro mam dzien urlopu i wiecej czasu:) myslalam ze juz do tej pani nie dojade, samochod mi sie zepsul i wogole same przygody....:)