Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze...Nowa pani Gabi nie odbiera telefonu ode mnie...Rozmawialam tylko z jej synem w niedziele i powiedzial mi ze jego mama jest w szpitalu u przyjaciolki i jej pomaga...nie wiem ale jakos sie denerwuje...

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WIDZĘ, ŻE TO NIE PIERWSZY RAZ GDY TA PANI NIE ODBIERA OD CIEBE TELEFONU....
wie przecież, że chcesz się z nią skontaktować, widziała zapewno na komórce nieodebrane od Ciebie i mimo tego nie oddzwoniła????? nie ładnie!!!! do w dobrym tonie odpisać cokolwiek nawet, że się nie ma teraz czasu ale, że się odezwie.
A gdy rozmawiałaś z synem to zapytałaś się go o Gabi??...co powiedział i jak.......

NIEPODOBA MI SIĘ TO!!! NIE PODOBA MI SIĘ ZACHOWANIE TEJ PAAANI !!!

Posted

powiedzial ze Gabi na poczatku troszke robila siusiu i koope w w domu ale tarz juz nie robi, ze jest grzeczna i juz nie placze. Byli u weta i dostala witaminy i srodek na kleszcze..Ale wiecie jak sie rozmawia z 11-latkiem...kurcze no strasznie mnie to denerwuje...ja rozumiem ze moze ma problemy i jest zabiegana ale chociaz smsa moglaby wyslac...
Bede namolna i bede sie dobijac dzisiaj od popoludnia..

Posted

Ufff...Pani Ewa dzwonila...ma problem z telefonem i dzis sobie nowy kupila a poza tym ma sesje poprawkowa swoich studentow i ma prace do sprawdzania..Gabi powoli juz sie przywczaja..Byli z nia u weta bo nie chciala sikac pare dni...okazalo sie ze to stres i niunka tak sie bala ze na dworze stala w miejscu...biedna moja...teraz juz normalnie sie zalatwia..:)
a wczoraj wydarzylo sie cos waznego bo Panstwo uslyszeli jak Gabon zaszczekal na panow ktorzy przyszli drzwi wymieniac:lol:i wielkie zamieszanie i cala rodzina sie zbiegla bo Gabi wydala z siebie dzwiek:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Dostalam dzis maila od Pani Ewy:

Gabi ma nową kurtkę wygląda wspaniale, nie mogę robic zdjęc, chodzi na spacerach bez smyczy, bardzo szybko biega, ale wraca, była dziś w centrum handlowym, bo jej pani kupowała buty, zniosla to ze spokojem, wie ze wrócimy do domu, myślę o przeprowadzce do mamy pod miasto może zaadoptujemy jakąś suczkę do towarzystwa. Gabi śpi w łóżku, siedzi na fotelu, piszczy jak chce na dwór, jak się boi przybiega do mnie, ale zdecydowanie jest już innym psem- bardziej pewnym siebie, rozmawiającym z innymi psami na spacerach, ta adopcja polepszyła jakośc naszego życia. dziękuję to zdecydowanie za mało.
ewa

• 1 month later...
Posted

]Wczoraj byłam w odwiedzinach u Gabi:) Nie ta dziewczyna:) Piękna sierść, wesoła, ma duzo kolegow, spi raz na jednym łóżku raz na drugim. Sterylizacja umowiona na 21 grudnia. Pani Ewa powiedziala , że nie wie jak wygladalo ich zycie za nim wziela Gabi, na co jej 10-letni syn odpowiedzial"nie bylo siersci na łózku:D

Posted

Pamiętam Gabi, czytałam trochę ten wątek. Podobna do mojej suńki, tylko moja ciut wyższa i ma stojące wielkie uszy i biały żabocik. Szczęściara ta Gabi:-)