Kinia1984 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 kurcze...Nowa pani Gabi nie odbiera telefonu ode mnie...Rozmawialam tylko z jej synem w niedziele i powiedzial mi ze jego mama jest w szpitalu u przyjaciolki i jej pomaga...nie wiem ale jakos sie denerwuje... Quote
NusiaiJa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 WIDZĘ, ŻE TO NIE PIERWSZY RAZ GDY TA PANI NIE ODBIERA OD CIEBE TELEFONU.... wie przecież, że chcesz się z nią skontaktować, widziała zapewno na komórce nieodebrane od Ciebie i mimo tego nie oddzwoniła????? nie ładnie!!!! do w dobrym tonie odpisać cokolwiek nawet, że się nie ma teraz czasu ale, że się odezwie. A gdy rozmawiałaś z synem to zapytałaś się go o Gabi??...co powiedział i jak....... NIEPODOBA MI SIĘ TO!!! NIE PODOBA MI SIĘ ZACHOWANIE TEJ PAAANI !!! Quote
Kinia1984 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 powiedzial ze Gabi na poczatku troszke robila siusiu i koope w w domu ale tarz juz nie robi, ze jest grzeczna i juz nie placze. Byli u weta i dostala witaminy i srodek na kleszcze..Ale wiecie jak sie rozmawia z 11-latkiem...kurcze no strasznie mnie to denerwuje...ja rozumiem ze moze ma problemy i jest zabiegana ale chociaz smsa moglaby wyslac... Bede namolna i bede sie dobijac dzisiaj od popoludnia.. Quote
Kinia1984 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ufff...Pani Ewa dzwonila...ma problem z telefonem i dzis sobie nowy kupila a poza tym ma sesje poprawkowa swoich studentow i ma prace do sprawdzania..Gabi powoli juz sie przywczaja..Byli z nia u weta bo nie chciala sikac pare dni...okazalo sie ze to stres i niunka tak sie bala ze na dworze stala w miejscu...biedna moja...teraz juz normalnie sie zalatwia..:) a wczoraj wydarzylo sie cos waznego bo Panstwo uslyszeli jak Gabon zaszczekal na panow ktorzy przyszli drzwi wymieniac:lol:i wielkie zamieszanie i cala rodzina sie zbiegla bo Gabi wydala z siebie dzwiek:cool3: Quote
Kinia1984 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dostalam dzis maila od Pani Ewy: Gabi ma nową kurtkę wygląda wspaniale, nie mogę robic zdjęc, chodzi na spacerach bez smyczy, bardzo szybko biega, ale wraca, była dziś w centrum handlowym, bo jej pani kupowała buty, zniosla to ze spokojem, wie ze wrócimy do domu, myślę o przeprowadzce do mamy pod miasto może zaadoptujemy jakąś suczkę do towarzystwa. Gabi śpi w łóżku, siedzi na fotelu, piszczy jak chce na dwór, jak się boi przybiega do mnie, ale zdecydowanie jest już innym psem- bardziej pewnym siebie, rozmawiającym z innymi psami na spacerach, ta adopcja polepszyła jakośc naszego życia. dziękuję to zdecydowanie za mało. ewa Quote
NusiaiJa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pani EWO, zwracam honor:oops: szkoda tylko, że nie ma zdjęć..ale mi to jest zawsze mało;) Quote
Kinia1984 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 jakos na dniach albo w nastepnym tygodniu jak tylko ogarne sie to pojade i obfoce małą:) Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Gabi tak się ciesze, że ten domek okazał sie domkiem idealnym dla Ciebie :multi: Quote
Kinia1984 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 ]Wczoraj byłam w odwiedzinach u Gabi:) Nie ta dziewczyna:) Piękna sierść, wesoła, ma duzo kolegow, spi raz na jednym łóżku raz na drugim. Sterylizacja umowiona na 21 grudnia. Pani Ewa powiedziala , że nie wie jak wygladalo ich zycie za nim wziela Gabi, na co jej 10-letni syn odpowiedzial"nie bylo siersci na łózku:D Quote
Delph Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wspaniale! Ale się Gabonkowi poszczęściło :loveu: Quote
obraczus87 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 GABI - super :) ależ Ty pieknie wyglądasz :) Kurcze tak sie ciesze :loveu: a Ty Cioteczko wszędzie ze swoim ochroniarzem chodzisz?? :) :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 mowisz o Benku czy o moim TZ:evil_lol: Quote
Awit Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Pamiętam Gabi, czytałam trochę ten wątek. Podobna do mojej suńki, tylko moja ciut wyższa i ma stojące wielkie uszy i biały żabocik. Szczęściara ta Gabi:-) Quote
bumel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 off: Proszę, zajrzyjcie do naszego dziadunia: http://www.dogomania.pl/threads/175155-MaA-y-niewidomy-staruszek-bardzo-zrezygnowany-czeka-juA-tylko-na-A-mierAE?p=13650456#post13650456 Quote
Recommended Posts