Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko biedny cliford nadal w schronie:(...krew mi sie zagotowala. Jak wiozlam Gabi na wizyte to tel mi padl a tu tyle osob do mnie wydzwanialo ze pod domem mam widowisko pod lecznica , jak teraz wracalam to patrze stoi jeszcze straz miejska(wiejska) , myslalm ze jakas uwaga albo sprawa dla reportera a tu znowu okrucienstwo i chamstwo lekarzy , bo juz nawet nie jednego lekarza..ehhh....wlaczylam telefon a tu 20 smsow a mnie tam nie bylo....:(

Posted

wlasnie uczcilam ten maly sukces i nawet piwo otworzylam:diabloti:
najgorsza jest swiadomosc ze na miejsce cliforda przyjda nastepne...i nastepne...dopoki to sie nie skonczy nie bede mogla spokojnie wygladac przez okno... bo przez ulice mam ten j...y schron...nie widze psiakow ale czesto je slysze zwlaszcza w nocy:-(

Posted

a ja sobie też własnie otworzyłam. Wypije zdrówko za Łateczka i za Gabi :razz:

ojej Kinia nie wiedziałam, że Ty sąsiadujesz praktycznie z ta mordownią... przykro mi...

ale : "NIE MOŻNA POMÓC WSZYSTKIM, ALE KAŻDY MOŻE POMÓC KOMUŚ"...

Posted

JA myslę, że na ktorąś bide, moze na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/chory-piesio-1-5-2-letni-w-pseudoschronie-w-wolominie-pomozcie-co-robic-147270/index3.html[/URL].

Gabi ja nie umiem robić bazarków..ale może bym porobiła fotki książek, ktore moglabym sprzedac?? tylko, ze ja jutro po pracy lece do drugiej pracy(zajmowac sie dziecmi) i nie wiem czy jutro wieczorem dam rade zrobic fotki..

Posted

Nie dziwie się heheh :p
Tez bym miała nerwa :p
Ale spokojnie, dasz radę, tylko..... porób Gabi zdjęcia w czasie oddania jej do nowego domku, jestem bardzo ciekawa, jak bedzie sie zachowywac :p ale Synek tej pani na pewno należycie sie Nią zajmie :razz:

[SIZE=1]Zobacz.. wokół Cliforda tyle zamieszania, a o Edim ktory ma bebeszi prawie cisza :placz:[/SIZE]

Posted

ten synek jest bardzo grzeczny. Ma takie pietrowe lozko i on spi na gorze a na dole na ziemi lezy drugi materac i tam ma spac Gabi:) bedzie miala poslanie 200cmX 160:lol:
kurcze szkoda tego ediego...jak mu pomoc...

Posted

OOO to widzę, że GAbi - ta "wielka" Sunia bedzie miala loze :) :p i bardzo dobrze..

Co do Ediego... Laura ma dzisiaj iśc do niego. NAjlepiej byloby stamtad go wyciagnac.. ale skad znowu kase brac na DT o boz...

Posted

ale fajne wiadomosci z samego ranca:loveu:

mam nadzieje ,ze Gabunia bedzie szczesliwa,
nie wiem tylko ,czy na takim duzym lozu bedzie chciala spac ,psy wola wcisnac sie w jakims malym kaciku,Moj Bruno nie chcial spac w duzym poslanku ,ikupilam mu mniejsze i cheniej tam lezy ,jednak najchetniej spi wtulony do mnie:)

Posted

A to decyzja nalezy juz do Gabi gdzie bedzie spac :p ja myslę, że jakby cos to Synek sie przeniesie na parter, zeby spac z Gabi :p

Kinia masz rację... ale wiesz co, ja wiedziałam zawsze, że w schroniskach sie dzieje źle.. ale teraz jak mam porównanie z tą mordownia, to az sie zyc odechciewa...

Posted

no nie uwierzycie wlasnie dostalam tel z allegro jakich oszolom dzwoni i sie pyta "mozna wziac to sukie" a ja mowie ze pies juz znalazl dom a on do mnie "to spierd... du...zawracacie!!":mad:

Posted

to poradpowiedzcie cioteczki bo miała wpłacić grosik na Gabi ale teraz nie wiem czy już potrzebne? A może na innego potrzebującego pieska tylko dajcie namiar

JA TEŻ MUSZE PODZIĘKOWAĆ NOWEJ RODZINCE GABI, ŻE DAŁA JEJ DOM, SERCE A PRZEDE WSZYSTKIM TAKI WIELKI MATERAC DO SPANIA;)
:laola::laola::laola:

TAK TRZYMAĆ:happy1::happy1::happy1: