Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt...sorry zadałam głupie pytanie :oops:... to może allegro cegiełkowe (ale ja nie potrafię :oops:), bazarek lub deklaracje na ten cel...faktycznie jeśli to małżeństwo jest zainteresowane to może coś od siebie dołoży
No i na naszej klasie też można puścić wici ... mam kontakt do osoby, która ma konto fikcyjne...jeśli się zgodzisz mogę do niej napisać...na pewno doda zdjęcia i informacje, ale potrzebne będą dane : nr konta i osoba na którą będą wpłacane pieniążki

Posted

obraczus mam nadzieje, ale zobaczymy...nie moge jej tak szybko dac do nowego domu bo ona jeszcze słaba troche, a wole przypilnowac sama...wiecie jak to jest...
brakuje mi juz powoli kasy...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kinia powiedz mi ile płacisz za dobę pobytu w Hoteliku GAbi??

Marinka :mad:- każdy grosz się liczy, sama o tym dobrze wiesz :p

Wiem, ale wciąż jest mi niezmiernie przykro, że mogę zaoferować tylko tak skromną kwotę w stosunku do potrzeb...musimy rozpowszechnić wątek, jest nas tu bardzo mało :roll:

Posted

Przykre jest to, że tylko te najbardziej drastyczne przypadki mają tylu zainteresowanych :shake::-(

ale ja sie nie poddaję. Na pewno nam się uda znaleźć chętnych na deklaracje, tylko musimy powysyłać wątek do innych.
Oni nie chca do nas przyjśc, to my im podeślemy atek ślicznej Gabi pod nosek :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przykre jest to, że tylko te najbardziej drastyczne przypadki mają tylu zainteresowanych :shake::-(

ale ja sie nie poddaję. Na pewno nam się uda znaleźć chętnych na deklaracje, tylko musimy powysyłać wątek do innych.
Oni nie chca do nas przyjśc, to my im podeślemy atek ślicznej Gabi pod nosek :loveu:

No to do dzieła...ciekawe ile punktów dostanę za spam :evil_lol:

Posted

Marinka napisał(a):
No to do dzieła...ciekawe ile punktów dostanę za spam :evil_lol:

hehe :evil_lol:
gdyby mój TZ sie dowiedział, że ja tyle kasy na bidy daje to byłoby po mnie... zamiast na ślub, to ja na bidy oddaje.. :crazyeye::razz:
w końcu one są w wiekszej potzrebie niż ja :megagrin:

Posted

Przylazłam za Marinką :evil_lol:

Moim skromnym zdaniem, jeśli państwu od pinczerka bardzo zależy na Gabi, może zechcieliby go wykastrować? Wtedy Gabisia nawet pod koniec cieczki mogłaby zamieszkać u nich. Jeśli się oburzą, że absolutnie nie będą pozbawiać pieska męskości czy jakieś takie pierdoły podobne - cóż, ja bym im osobiście suni nie wydała :oops: :roll: Poza tym, nawet jeśli Gabi zostanie wykastrowana, pinczerek może ją napastować, skoro mówisz, że taki hmm temperamentny :diabloti:

Kinia, jeśli mogę coś poradzić: jeśli maluch nie pójdzie do któregoś z tych domków - opisz krótko historię suni, że wyganiana, że kocha dzieci, że malutka, nawet wymiary możesz podać, dołącz jakieś jedno ładne zdjęcie i wydrukuj ogłoszenia, nawet czarno-białe najzwyklejsze takie na słupy, czy porozwieszaj po sklepach za zgodą właścicieli. Ja ostatnio miałam tymczaskę 5,5 kg :razz: i podobnej wielkości i właśnie w ten sposób znalazła domek. Mogę pomóc technicznie w przygotowaniu takiegoż ;) Możesz też napisać maile i dołączyć jedno zdjęcie do lokalnych tanich gazet - wbrew pozorom czyta je bardzo dużo ludzi i ktoś tam komuś powie, wieści po mieście się rozniosą i może coś z tego wyjdzie ;)

Posted

obraczus wielkie dzieki:loveu:
ci bracia ciagle pisza do mnie tzn ten jeden, a dziwne jest to ze ten drugi ktory rzekomo nalegal na Gabi nie odzywa sie...kurde niby wszystko pieknie pisze ale...no nie wiem sama jak to nazwac...
do tych panstwa zadzwonie i zapytam o kastracje ich energicznego chlopaka..:lol:
jutro jeszcze jade odwiedzic trzeci domek...pani mieszka na woli, ma syna 10 lat i mieli suczke ktora pare miesiecy temu im uciekla albo ktos jej pomogl...wiem wiem jak to brzmi...nie powinno sie zostawiac nigdzie psa przywiazanego, mowilam jej to, a ona mi plakala w sluchawke, że nigdy sobie tego nie daruje...
glupio mi sie przyznac ale pare razy tez zostawilam mojego bobka przed sklepem bo nigdy mi nie przyszlo do glowy ze ktos moze chciec ukrasc mieszanca...:oops:teraz juz tak nie robie po tym co czytam...ale niestety czlowiek uczy sie na bledach i moze ta panią tez czegos to nauczylo...

Posted

Kinia1984 napisał(a):
niby slodko, wszystko pieknie, ale zle wibracje jakies...nie umiem tego inaczej nazwac hehe

Powiem Ci coś - jeśli masz wątpliwość, że suczce mogłoby być tam źle, nie oddawaj... Wiem, że to dodatkowe koszty i w ogóle... Ale lepiej znaleźć domek wymarzony, niż dawać do pierwszego lepszego, bo czas goni. Ja myślałam, że mojej tymczaski już nikt nie weźmie, bo albo ja odrzucałam lekkomyślne domki, albo same rezygnowały... Teraz już wiem, że dobrze, że tak wyszło, bo mała znalazła najlepszy domek na świecie! A szukała od początku września do teraz.