Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co to znaczy starsza osoba? jesli masz na mysli takie np 50 letnie, to nie zawsze trzeba je skreslac, niektorzy sa w tym wieku aktywni, jesli byli tacy cale zycie, jezdza rowerem, wyjezdzaja na weekendy, psiak u takich ludzi mialby dobrze.
a co do tej pani to spytaj jak zaginal jej ten poprzedni pies? chyba nie chcesz, zeby Gabi tez zaginela...!
trzymam kciuki za te 2 wizyty, ale tak jak monika czuje, ze to jeszcze nie te domy.

Posted

ja nie mowie że skreslam starsze osoby...tylko ten pan jest samotny...za duzo juz sie naczytalam o psach ktore trafiaja do schronu po smierci wlasciciela...wiem ze to glupio brzmi...ale ja naprawde chce jak najlepiej dla Gabi... dzis mam jeszcze wizyte w jednym domu u bardzo milych ludzi, malzenstwo okolo 40 letnie, maja doroslych synow ktorzy tez maja psy ze schronu, oni tez maja juz psa, pinczera miniature 1, 5 roku, zobaczymy co z tego wyjdzie wszystkiego...

Posted

wiec tak: oba domki wydaja sie fajne. Jeden tam gdzie mieszka dwoch braci fajny, ale psa podobno chcial mlodszy brat tak na oko 23 lata, tylko ze na wizycie ciagle przy gabi siedzial ten starszy a mlodszy slabo zainteresowany...wiec hmmm...Drugi domek podoba mi sie bardziej, ale jest tam piesek pinczer sredni, straaaaasznie energiczny, szczekliwy i Gabon sie go bala i warczala strasznie, moze spowodowane jest to cieczka...Nie wiem...Ale ludzie mili, rodzice mieszkaja sami , dzieci juz oddzielnie, wszyscy zapsieni, psy zadbane...intuicja podpowiada mi ten drugi domek narazie...

Posted

absolutnie nie chca rozmnazac, jak najbardziej sa za sterylka...tylko ze Gabi moze byc wysterylizowana za jakis czas...okolo 2 miesiecy , czyli musialaby jeszcze byc w hotelu.....i tu jest problem...