Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi odrobaczona:) Zaokrągliła się troszkę:cool3: A jaka to jest przytulanka to nie macie pojecia, ciagle podstawia główkę i jak się jej nie głaszcze to piszczy strasznie:) Mieszka już z koleżankami i świetnie sie z nimi dogaduje i bawi:) Oj Malutka zasługujesz na dobry domek...Jeszcze chcesz ufać ludziom i ich kochac...

Posted

obraczus mogę podac ale nie wiem czy jest sens bo panie kategorycznie odmawiaja juz psom z dogo moja mala wziely bo ktos kogo znaja zadzwonil. U nich jest straszne przepelnienie. I do hotelu biora juz tylko psy prywatne za normalna stawke. Poza tym mowily mi ze maja troche psow z dogo ktore sa juz 2 lata i nikt za nie juz nie płaci...:roll:

Posted

Marinka napisał(a):
obraczus87 - zapraszałaś, więc jestem ... finansowo u mnie krucho, ale zrobię ogłoszenia...czy śliczna Gabi ma jakiś gotowy tekst?

Marinka dziekuję :p
własnie z tekstem krucho..ja nie mam kompletnie weny, ale spróbuję pomyśleć...

Kinia - pomocy z wymysleniem tekstu na ogłoszenie :lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Marinka dziekuję :p
własnie z tekstem krucho..ja nie mam kompletnie weny, ale spróbuję pomyśleć...

Kinia - pomocy z wymysleniem tekstu na ogłoszenie :lol:

Ok. jakby co to troszeczkę ugładzę...ale jednak jakieś podstawy mieć muszę :eviltong:

Będę wieczorem na dogo

Posted

[quote name='Kinia1984']Dobra ja cos naskrobałam , ale nie mam talentu chyba...:roll:Marinka przesle na pw..

Ok, odebrałam...bardzo dobry tekst :evil_lol: wieczorem zabiorę się za ogłoszenia

Może ktoś zrobi Gabi :loveu: allegro?...ja niestety nie potrafię :oops:

Posted

ja moge pomoc w ogloszeniach i allegro,
dziewczyny ,nie mam w tj chwili czasu przebic sie przez watek ,prosze o pare konkretnych info:

wiek-wyczytalam ,ze 2 latka
czy jest juz sterylizowana?
w jakim jest miescie?

moge ja wyslac pani z sosnowca ,ktora napisala do mnie w sprawie Kropki(Kropka znalazla dom )