Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nie deklaruje checi zrobienia allegro niestety...:roll:
A wpłat tez mało... Wczoraj siostra mnie wspomogla na hotel dla Gabi na 5 dni, za co jej dziekuje:loveu: Narazie jeszcze mam wypłate wiec jakos daje rade, ale wyplata sie kiedys skonczy, a milionerka nie jestem niestety:roll:
Wczoraj bylam u małej. Powiem Wam że nie ten pies:) Biega, je ładnie. Zaczela nauke chodzenia na smyczy narazie ucze ja na automatycznej żeby sie nie denerwowala za bardzo. Widze że jeszcze ma przyzywczajenia do chodzenia własnymi drogami:lol:

Posted

na allegro niestety nie mam jak pomoc , po prostu nie mam tam konta :/. Mysle jednak , ze najbarxziej skutecznym sposobem jest poczta pantoflowa i ogloszenia popowieszane wszedzie tam gdzie sie tylko da , niestety w necie jest tyle ogloszen potrzebujacych psiakow , ze po prostu zlewaja sie w jedno :shake:

Posted

A&S napisał(a):
Kinia, podaj miasto w jakim przebywa obecnie Gabi i jakiś kontakt bez tego ani rusz z ogłoszeniami

Gabi przebywa w hoteliku pod Wołominem to jest bliska okolica Warszawy.

Kinia na pewno poda kontakt do siebie jutro rano.

Posted

Kinia,
napisałam dzisiaj prośbe do kilku osób, może ktoś pomoże. Jednakże jest tyle stron w necie, na które mozna wrzucić ogłoszenie z Gabi.
Trzeba również rozkleic ogłoszenia. Jeśli chcesz to ja mogę spróbować zrobić takie ogłoszenie ze zdjęciami Gabi, wydrukować. Warto byłoby je rozkleić właśnie w Wołominie, Ząbkach, Zielonce, ja rozkleje je równiez w swojej okolicy. Acha i do Lecznic Wet. również warto zanieść.

A powiedz mi czy widziałas sie ze Ślicznotką? :loveu:

Posted

dane wysłalam juz wczoraj:) jestem czujna wiec sie nie martwcie:)
Gabi jest coraz żywsza. Jak sie do niej mowi piskliwym glosem to piszczy, wystawia ząbki jakby sie smiala i robi kółka ogonkiem:lol: Lubi sobie wykopac dołek w piasku i klaść się w nim i wygrzewac na sloncu. Z moim Benkiem się fajnie bawiła tzn on ja prowokował do zabawy:evil_lol:
Jutro ide do weta na kontrole i odrobaczyc ślicznotkę:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Zadzwoniłam, narazie Pan prosił o zdjęcia na maila...Trzymajcie kciuki:thumbs:

ejjjjj no prosze jaki wiesci...kinga to mi jutro opowiesz o tym panu w pracy...:loveu::loveu:
Aniu - tygrysiczko :modla: dzięki wielkie!!!

Posted

hej...Pan sie nie odzywa...on się pytał czy to pies w typie pinczera, czyli bardzo malutki a Gabi jednak troszkę wieksza. Dostał zdjęcia i chyba nici z tego...No coż szukamy dalej...:-(
Dzis jade ja odrobaczyc...

Posted

Chmmm....
Uważam tak czy inaczej, że pozory mogą mylic. Mój Tobi niby ma łapy takie jak ON, a nie sięga mi nawet do kolan...

MUsimy działać. trzeba jak najszybciej znaleźć Małej Gabi DOM.

Kinia dodaj prosze w temacie na początku - PILNE.
Może w ten sposób ściągniemy więcej osób.

Posted

mówiłam mu że jest malutka i nakolankowa i juz nie urosnie bo ma 2 lata, jedynie moze przytyc a nawet powinna:lol:...Ale skoro pan chce jeszcze mniejszego no to trudnio nie bede go zmuszac...