Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jutra Bella miała mieć własny dom.

Jeśli macie chęć i siły żeby ogłaszać drugiego psa odebranego razem z Bellą założę mu wątek. Ma uszkodzone oko i łapę źle zrośniętą po złamaniu.

Posted

jak zobaczyłam zmieniony tytuł wątku to łzy same popłyneły mi z oczu :-(. Nie umiem, po prostu nie umiem sie z tym pogodzić. Nawet to, że dzieki Wam Frotko:loveu: wyszła z tej nory nie potrafi dać mi ukojenia. Oto kolejny pies dla którego pomoc przyszła za póżno. Jestem przekonana , że jej smierć to konsekwencja tego w jakich warunkach żyła przez ostatni czas.

Patrząc na ten nasz świat i tę ogromną falę okrucieństwa jaka go zalewa wydaje się,
że ludziom bliżej po drodze jest do piekła niż do nieba.

Niebo chyba trzeba zostawić dla zwierząt , tam ich miejsce !!!!!

Posted

W pierwszym poście nie napisałam nawet połowy tego, jak ciężkie było życie Belli. Wiele rzeczy pominęłam, bo założyłam że zły etap w jej życiu raz na zawsze się skonczył. Żeby zrozumieć jak straszną krzywde zrobili Belli ludzie trzeba by ja zobaczyć. Bała się absolutnie wszystkiego. Każdy ruch człowieka zmierzał w jej przekonaniu do jednego - do zadawania cierpienia.

Strasznie mi przykro...

Posted

Redpit napisał(a):
:-(:shake: i dlatego nie wysterylizuję tych co są lub będa u mnie - wolę pilnować... niż stracić.
:candle::Dog_run: :-( :-( :-(

Redpit - przy całym szacunku dla tego wątku i tej sytuacji, bo to nie miejsce teraz na jakiekolwiek dyskusje - nie wyciągaj tak nielogicznych wniosków, bo ręce opadają.
Udławic sie mozna od zwykłego przeciwbólowego ibupromu - i co, nie będziesz nigdy zażywała zadnych tabletek?

Posted

[quote name='kinga']Redpit - przy całym szacunku dla tego wątku i tej sytuacji, bo to nie miejsce teraz na jakiekolwiek dyskusje - nie wyciągaj tak nielogicznych wniosków, bo ręce opadają.
Udławic sie mozna od zwykłego przeciwbólowego ibupromu - i co, nie będziesz nigdy zażywała zadnych tabletek?

:shake: - częste musiałyby być te zadławienia:
http://www.dogomania.pl/forum/f78/nie-doczekala-wlasnego-czlowieka-odeszla-za-tm-na-zawsze-w-naszych-sercach-112401/index127.html
i np. Yoggi z Dąbrówki... :-( się chce na to co napisałaś... - to nie pojedyńczy przypadek... i tylko to miałem na myśli - a co do tabletek - łykam... :diabloti:
i zażywał - czy tylko kobiety sa tu na wątku