malawaszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 nie jest to pewny domek bo niesprawdzony - podaj temu chłopakowi telefon do Angeli i niech zadzwoni najlepiej 504 588 874 Quote
zerduszko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Poszło. Kurcz, a o Werwe nikt nie pyta? :shake: Quote
malawaszka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 nikt nie pyta - musimy zmienić tekst o Werwie - ona się zmieniła mocno na plus, ja nie mam zupełnie weny bo właśnie ogłaszam koty moje i missieekowe, może jutro coś sklecę bo allegro sie skończyło wiec odnowię już z nowym tekstem dla Werwy dziewczyny pełne niespodzianek- Trin zmiana in minus, Werwa moocno in plus :-o Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Werwa będzie w ofercie śląskiej i krakowskiej 13, 15 i 22 października Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 to jest jakiś koszmar!!!!!! właśnie dzwoniła missieek - niepotrzebnie dałam ogłoszenia Werwy :-( Werwa dziś umarła... przyczyny nie są na 100% - sunia dziś osłabła rano, missieek wzięła ją do weta natychmiast, ale Werwa odeszła na stole :-( została otwarta żeby sprawdzić przyczyny - brzuch pełen krwi - prawdopodobne otrucie!!! Werwa była sterylizowana 8 dni temu, ale te miejsca posterylkowe nie mogłyby być same w sobie powodem wykrwawienia - albo miała wrodzoną wadę krzepliwości krwi i organizm nie dał sobie rady, albo została otruta, albo albo albo.... można gdybać, nie ma odpowiedzi dlaczego :-(:-(:-( brak słów, brak słów co teraz przezywa missieek... Ona tak polubiła tą sukę :-( boi się o pozostałe psy, będą dostawały wit. K profilaktycznie, dziś przyjedzie wet zbadać wszystkie psy. Werwa ['] Quote
zerduszko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :placz: Nie ma tam w okolicy jakiegoś narzekającego na psy?? Quote
kakadu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ojej, co za dramat! weszłam, żeby sprawdzić czy ten chłopak sie odezwał po Trin, a tu taka wiadomość... i to właśnie Werwa, która tak dobrze zaczęła rokować na przyszłość... dobrze by było ustalić, dla spokojności sumienia i ewentualnego wzmożenia czujności czy to było otrucie; czy nie można zrobić jakichś badań, żeby je wykluczyć? (ciągle mam nadzieję, że to nie stało się za sprawą jakiegoś złego człowieka, bo on teraz zagraża pozostałym psom...) missieek - trzymaj się jakoś :-( Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/13055283-post317.html podobna sytuacja była z bernardynką, która była u kogoś innego na tymczasie - tylko u Werwy bez biegunki i wszystko w którkim czasie Quote
zerduszko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kurcze, jeśli to otrucie, to może i ta malusia sunia została otruta :-( Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 zerduszko napisał(a):Kurcze, jeśli to otrucie, to może i ta malusia sunia została otruta :-( tak - jest to możliwe... sama nie wiem co gorsze - parwo czy otrucie :-( ale u Werwy to na pewno nie było prawo... nie wiem nie wiem nie wiem - pustka w głowie i bardzo współczuję missieek - jak Ona daje radę... :-( teraz koszmarny stres i lęk o pozostałe psy Quote
masienka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :placz::placz: biedna uszatka :-( [*] [*] [*] Missieek, trzymaj sie! Quote
kakadu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 wiem, ze stała sie wielka tragedia, ale czy ten chłopak dzwonił do missieek w sprawie Trin? czy jest ktoś chętny do sprawdzenia pierwszego domu w Ożarowie? Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 własnie missieek wysłała Ci maila w tej sprawie kakadu a ten chłopak nie zadzwonił... Quote
kakadu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 malawaszka napisał(a):własnie missieek wysłała Ci maila w tej sprawie kakadu a ten chłopak nie zadzwonił... szkoda, ze nie zadzwonil, taki sie wydawal konkretny... na maila odpisalam Quote
kakadu Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 pan niestety nie moze przyjąć mnie jutro gdyż ma już inne plany; proponował spotkanie w tygodniu, ale w tygodniu z kolei ja nie mogę gdyż po pracy gnam na złamanie karku do domu, żeby jeszcze zdążyć wyjść z psami póki widno; zatem jeśli znalazłby się ktoś chętny do wizyty w tygodniu byłoby miło; jeśli nie, to musimy poczekać do przyszłej soboty... Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 kakadu napisał(a):pan niestety nie moze przyjąć mnie jutro gdyż ma już inne plany; proponował spotkanie w tygodniu, ale w tygodniu z kolei ja nie mogę gdyż po pracy gnam na złamanie karku do domu, żeby jeszcze zdążyć wyjść z psami póki widno; zatem jeśli znalazłby się ktoś chętny do wizyty w tygodniu byłoby miło; jeśli nie, to musimy poczekać do przyszłej soboty... kakadu wielkie dzięki! może się uda w tygodniu żeby ktoś pojechał - zobaczymy, jak nie to będziemy Ciebie prosić :loveu: Quote
kakadu Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 malawaszka napisał(a):kakadu wielkie dzięki! może się uda w tygodniu żeby ktoś pojechał - zobaczymy, jak nie to będziemy Ciebie prosić :loveu: nie ma sprawy - polecam sie na sobote (mam nadzieje, ze nic nie wypadnie), tyle moge dla Trin zrobic - szkoda, ze nie wiecej :placz: Quote
kakadu Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 malawaszko czy cos sie kroi w temacie wizyty? bo jesli raczej nie to ja sprobuje sobie zalatwic asyste; zawsze bedzie razniej, a dwie pary oczu lepsze od jednej; dadzwonie zaraz do dif, moze ona by sie ze mna przejechala... Quote
malawaszka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 ZAPRASZAMY NA BAZARKI - potrzebna pomoc!!! ŁOSIE, koszyczek, ozdoby św, pelerynka, biustonosz i in dla missieeków do 20.10 Perfumy FM Kup Teraz na PREZENT na tymczasy u missieek do 30.10 i moje http://www.dogomania.pl/forum/f99/plaszczyk-jesienny-nowy-sliczny-na-kotki-do-20-10-a-148656/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/dynki-ozdobne-ksiazka-o-buldozkach-wazonik-cos-jeszcze-na-kotki-do-20-10-a-148745/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-kosmetyki-bizu-ksiazki-dla-domu-inne-na-sznupke-do-20-10-a-148650/ Quote
kakadu Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='missieek']karolina_g_k ma sie umowic na wizyte no i co? bo to juz sroda; tylko dwa dni do soboty... karolina da rade? bo ewentualnie musze wiedziec i sobie zaplanowac wyjazd (to 60 km ode mnie) Quote
Recommended Posts