Jump to content
Dogomania

ONki z Olkusza szukają dobrych domów!!! WERWA za TM['], Trinity i Bella w DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Werwa już wysterylizowana, rozmawiałam własnie z missieek o niej - jest spokojniejsza niż na początku, robi się coraz fajniejsza, chodzi na smyczy, można z nią robić wszystko i nie protestuje - missieek maltretowała jej uszy, czyściła, zakraplała i sunia była grzeczna :loveu: nie taki diabeł straszny :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Werwa już wysterylizowana, rozmawiałam własnie z missieek o niej - jest spokojniejsza niż na początku, robi się coraz fajniejsza, chodzi na smyczy, można z nią robić wszystko i nie protestuje - missieek maltretowała jej uszy, czyściła, zakraplała i sunia była grzeczna :loveu: nie taki diabeł straszny :loveu:

Brawo - niech sie dziewuszka rozkręca :p W tą dobrą stronę :lol:

Posted

Dziewczyny sa piekne :loveu: Gdyby nie to ze musze sie przeprowadzic do bloku to bym sie nie zastanawiala :placz: Ja wiem, ze nie o to chodzi bo mam swiadomosc tego ze poprostu choci o czas poswiecony psu ....piękna Tryni:oops:

Posted

Mam zapytanie o Trinity

Cześć,

Mam kilka pytań odnośnie Trinity. Przede wszystkim czy pies ten może mieszkać w mieszkaniu o powierzchni ok 60m2, zapewniam mu częste spacery i prawidłową opiekę. Czy jeździłaś z nią komunikacją miejską, autobusami, bądź pociągami? Interesuje mnie jak się zachowuje w takich warunkach, bo sam często podróżuję i chciałbym zabierać psa ze sobą :)

W jakiej miejscowości teraz mieszka Trinity?

Czy reaguje na imię - czyli czy można ją nazwać inaczej?

Bardzo proszę o odpowiedź,
Tomek
Ten domek to pewny?? Może warto i sprawdzić i ten.