Jump to content
Dogomania

ONki z Olkusza szukają dobrych domów!!! WERWA za TM['], Trinity i Bella w DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiem tyle, że obiecała się umówić na tą wizytę, ale kontaktowała się z missieek wiec nie wiem czy wczoraj może się odezwała bo missieek teraz przy zwierzakach pracuje i nie ma jej na necie

Posted

kurcze, zeby nie bylo, ze facet nie bedzie mogl w sobote...; obiecalam mu ze zadzwonie w tygodniu i sie umowie, ale nie dzwonilam, bo karolina; dzis jest piatek - oby nie mial juz na sobote innych planow jak w zeszly weekend...

Posted

karolina_g_k sprawdziła domek - dom jest w porządku, ale nie wiem czy pan dopiero teraz załapał, że Trin ma tyle lat ile ma czy co - powiedział, że musi przemyśleć jeszcze adopcję...

Posted

masz ci los, przeciez ze zdjecia widac, że to już dorosła suczka...
no czy on przytomny jest? :cool1:
nad czym sie tu zastanawiac? albo zwleka bo ma jakiegos innego psa na oku, albo nie wiem co...
e tam, zdenerwowałam sie :pissed:

Posted

ile mu missieek daje czasu? bo przeciągać tego w nieskończoność nie ma sensu; czy on się zadeklarował kiedy podejmie decyzję? ile mu zajmie to przemyśliwanie?:angryy:

Posted

missieek napisał(a):
tydzien czasu, tak zdecydowal

tak czy owak nie rozumiem - tydzień (w sumie to będzie juz dwa) to można przygotowywać dom na przyjęcie psa, można mieć wyjazd i nie móc wrócić wcześniej, leczyć psa rezydenta, żeby nie zarazil nowoprzybyłego, czekać na jakiś przychód/nową pracę, żeby mieć za co psa utrzymać itd.
ale główkować czy pies nie jest za stary na adopcję? przez dwa tygodnie, a nawet dłużej? przecież nie odmłodnieje przez ten czas...
wiem, wiem, jestem uprzedzona - przepraszam;

Posted

kakadu napisał(a):
tak czy owak nie rozumiem - tydzień (w sumie to będzie juz dwa) to można przygotowywać dom na przyjęcie psa, można mieć wyjazd i nie móc wrócić wcześniej, leczyć psa rezydenta, żeby nie zarazil nowoprzybyłego, czekać na jakiś przychód/nową pracę, żeby mieć za co psa utrzymać itd.
ale główkować czy pies nie jest za stary na adopcję? przez dwa tygodnie, a nawet dłużej? przecież nie odmłodnieje przez ten czas...
wiem, wiem, jestem uprzedzona - przepraszam;

ja też jestem uprzedzona do takich ludzi...

Posted

zerduszko napisał(a):
Młodszej można szukać. A jak nic się nie znajdzie... niech bedzie :roll:

ano właśnie, mnie też się wydaje, że to tak wygląda nietety :cool3:
oby tylko, jak już się zdecyduje, nie pożałował za dwa tygodnie swojej decyzji...