Jump to content
Dogomania

ONki z Olkusza szukają dobrych domów!!! WERWA za TM['], Trinity i Bella w DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nie pyta - musimy zmienić tekst o Werwie - ona się zmieniła mocno na plus, ja nie mam zupełnie weny bo właśnie ogłaszam koty moje i missieekowe, może jutro coś sklecę bo allegro sie skończyło wiec odnowię już z nowym tekstem dla Werwy

dziewczyny pełne niespodzianek- Trin zmiana in minus, Werwa moocno in plus :-o

Posted

to jest jakiś koszmar!!!!!! właśnie dzwoniła missieek - niepotrzebnie dałam ogłoszenia Werwy :-( Werwa dziś umarła... przyczyny nie są na 100% - sunia dziś osłabła rano, missieek wzięła ją do weta natychmiast, ale Werwa odeszła na stole :-( została otwarta żeby sprawdzić przyczyny - brzuch pełen krwi - prawdopodobne otrucie!!! Werwa była sterylizowana 8 dni temu, ale te miejsca posterylkowe nie mogłyby być same w sobie powodem wykrwawienia - albo miała wrodzoną wadę krzepliwości krwi i organizm nie dał sobie rady, albo została otruta, albo albo albo.... można gdybać, nie ma odpowiedzi dlaczego :-(:-(:-(

brak słów, brak słów co teraz przezywa missieek... Ona tak polubiła tą sukę :-( boi się o pozostałe psy, będą dostawały wit. K profilaktycznie, dziś przyjedzie wet zbadać wszystkie psy.

Werwa [']

Posted

ojej, co za dramat! weszłam, żeby sprawdzić czy ten chłopak sie odezwał po Trin, a tu taka wiadomość... i to właśnie Werwa, która tak dobrze zaczęła rokować na przyszłość...
dobrze by było ustalić, dla spokojności sumienia i ewentualnego wzmożenia czujności czy to było otrucie;
czy nie można zrobić jakichś badań, żeby je wykluczyć? (ciągle mam nadzieję, że to nie stało się za sprawą jakiegoś złego człowieka, bo on teraz zagraża pozostałym psom...)
missieek - trzymaj się jakoś :-(

Posted

zerduszko napisał(a):
Kurcze, jeśli to otrucie, to może i ta malusia sunia została otruta :-(

tak - jest to możliwe... sama nie wiem co gorsze - parwo czy otrucie :-( ale u Werwy to na pewno nie było prawo... nie wiem nie wiem nie wiem - pustka w głowie i bardzo współczuję missieek - jak Ona daje radę... :-( teraz koszmarny stres i lęk o pozostałe psy

Posted

malawaszka napisał(a):
własnie missieek wysłała Ci maila w tej sprawie kakadu

a ten chłopak nie zadzwonił...

szkoda, ze nie zadzwonil, taki sie wydawal konkretny...
na maila odpisalam

Posted

pan niestety nie moze przyjąć mnie jutro gdyż ma już inne plany; proponował spotkanie w tygodniu, ale w tygodniu z kolei ja nie mogę gdyż po pracy gnam na złamanie karku do domu, żeby jeszcze zdążyć wyjść z psami póki widno;
zatem jeśli znalazłby się ktoś chętny do wizyty w tygodniu byłoby miło; jeśli nie, to musimy poczekać do przyszłej soboty...

Posted

kakadu napisał(a):
pan niestety nie moze przyjąć mnie jutro gdyż ma już inne plany; proponował spotkanie w tygodniu, ale w tygodniu z kolei ja nie mogę gdyż po pracy gnam na złamanie karku do domu, żeby jeszcze zdążyć wyjść z psami póki widno;
zatem jeśli znalazłby się ktoś chętny do wizyty w tygodniu byłoby miło; jeśli nie, to musimy poczekać do przyszłej soboty...

kakadu wielkie dzięki! może się uda w tygodniu żeby ktoś pojechał - zobaczymy, jak nie to będziemy Ciebie prosić :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
kakadu wielkie dzięki! może się uda w tygodniu żeby ktoś pojechał - zobaczymy, jak nie to będziemy Ciebie prosić :loveu:

nie ma sprawy - polecam sie na sobote (mam nadzieje, ze nic nie wypadnie), tyle moge dla Trin zrobic - szkoda, ze nie wiecej :placz:

Posted

malawaszko czy cos sie kroi w temacie wizyty? bo jesli raczej nie to ja sprobuje sobie zalatwic asyste; zawsze bedzie razniej, a dwie pary oczu lepsze od jednej; dadzwonie zaraz do dif, moze ona by sie ze mna przejechala...

Posted

[quote name='missieek']karolina_g_k ma sie umowic na wizyte
no i co? bo to juz sroda; tylko dwa dni do soboty...
karolina da rade? bo ewentualnie musze wiedziec i sobie zaplanowac wyjazd (to 60 km ode mnie)