Zebra Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jestem wcześniej w domku niż zwykle po wystawie, bo mamy dość blisko, przynajmniej tą jedną wystawę, wiec zdam bardzo krótką relację. W przemyślu był zgłoszony tym razem 1 kerrak: Lakki Kerri SALOMEYA TRIUMPH -dosk,CWC,BOB,BIG,BIS-4 Rzadko zdarza sie aby przyznawali 4 miejsca na BIS, niemniej jednak tym razem było i załapała się na nie Semisia. Tyle relacji, teraz zdam ustna współwłaścicielce Semi , Czapluni:lol: Fotki na pewno jakieś będą, to wstawię. Quote
czapla Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 GRATULACJE!!!!!!!:laola: Moja kochana Semisia pięknie się zaprezentowała (znaczy się trochę moja:cool3:) To niesamowicie efektowna sunia i myślę, że właśnie nadchodzi jej czas i coraz częściej bedziemy świadkami jej sukcesów:loveu: Życzę jej tego z całego serca i wiem, że na to zasługuje, a i Zebrze należy się troche radochy, bo pokazywanie takiego psa, to czysta przyjemność:multi: Quote
gokaiba Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :multi:Bardzo pięknie:multi:. Ogromne gratulacje. Quote
Triumph Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 WOW!!! Поздравляю мою любимую Сэми(я - хозяйка ее отца,значит она тоже моя!:cool3:) Quote
Zebra Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Bardzo dziękujemy obie z Semisią za gratulacje, jej to pewnie bardziej na białej myszce futrzanej zależy, choć jak widać rozetka takze ją zainteresowała, w domku chciał ją rozebrać na częsci. fotek podobno mam bardzo dużo, jak coś jeszcze wybiorę , to wstawię. Quote
Recommended Posts