faalka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Łapki podawać nie umie ale jej tego jeszcze nie uczyłam. Codzienne rozmowy i zwroty rozumie doskonale - "idź spać na poduszkę", "do wozu", "wracaj", "biegaj, biegaj". Ona wszystko łapie w lot w codziennych sytuacjach. Siad i leżeć są wyuczone w sposób sztuczny dlatego się i Krecię pochwaliłam :lol: Quote
Pipi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Evelin napisał(a):a łapkę umie podać?? :) ha,a jak sie powie-chodź Kreciu, pani da jeść -to przyjdzie???? :) :evil_lol::evil_lol: uśmiałam się :lol: chyba raczej na pewno przyjdzie,widać jaka klucha . . . .pamiętasz Evelin jak zadzwoniłaś do mnie przypadkiem,a ja pod Toz-em z nią i jej córeczka siedziałam i nie wiedziałam co z nia zrobić?????, Niebo mi Ciebie wtedy zesłało :lilangel: nasz Ty aniele :calus::iloveyou: Quote
Evelin Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Pamiętam...bo potem mała awanaturka była...ale sie udało z DT... Pamietam też nieoczekiwany telefon Ronji ... -wiesz,Kretka to ma dom.. Ja: jak to-przecież nie ma ogloszeń... -ale przyszedł mail i tam są odpowiedzi na wszystkie pytania,jakie chciałbym zadać... Obie popadłyśmy w zachwyt... A jak Ronja pojechała na wizytę z Kretką... nie moglam się doczekać i wydzwaniałam... Warto było... Zdjęcie Kreci nad morzem-cudo :)..naprawdę.. Quote
faalka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dawno mnie nie było ale czas mija szybko. Już za miesiąc - miną dwa lata od kiedy Krecia jest u mojej mamy. Krecia jest cudowną, kochaną, wesołą towarzyszką :D Wszystko u niej w porządku :D Dziś była pierwszy raz w salonie piękności :lol: Było kąpanie oraz wyczesywanie specjalną szczotką. Sierść błyszczy, ogon wyczesany i lśniący. No po prostu wyższe sfery :lol: Quote
Evelin Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Faalka....Kretka??? w salonie piękności???? Ale numer....tego się nie spodziewałam... Umieściłaś kiedyś takie zdjęcie na watku ..Krecia nad morzem..to kolejny dowód na to,że wszystko jest możliwe.. Daj jakieś zdjęcia Kreci po salonie... najbardziej cieszę się z tego,że Twoja Mama zadowolona jest z Kretki..Słowem-domek do sklonowania :) Quote
ronja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 salon piękności:) ale Kreci się powodzi. musisz nam pokazać czarną elegantkę:) Quote
faalka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Oj - zdjęć po salonie piękności nie będę mieć, bo mama nie ma aparatu. Ale pokażę jakieś foty Krecikowe we wrześniu, bo przyjedzie do nas mama z Kretką, więc będzie okazja do fotografowania :) Quote
Recommended Posts