Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlaczego Julia? bo znaleziona koło Julinka w lesie. Sunia przyplatała sie do ludzi zbierających grzybki. Bardzo była głodna i prosiła o jedzonko. Kanapki wchłonęła nie przegladając co jest w środku.
Sunia była ze szczeniakiem. Psinka biegała za mamą i też prosiła o jedzonko. Oba psy sa strasznie chudziutkie.
Oczywiście nie posostawiono ich w lesie.Wezwano niezawodne psie pogotowie w postaci Ziutki. Psiaki wyladowały w boksach Fundacyjnych.
Są bezpieczne, ale trzeba je teraz pokazać wetowi i znależć im nowe domki.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Niedługo Fundacja Nero będzie Fundacją na rzecz samotnej psiej mamy.

Negra, Leonka, Jana i teraz Julia.

Swoja drogą poszli na grzyby-znaleźli psiaki.

To jest pomysł, który mnie prześladuje od jakiegoś czasu - stworzenie "domu dla porzuconej matki".

Posted

malibo57 napisał(a):
Proponuję Kozak:) Podobno "mamolił" grzybka w lesie? Mam nadzieje, że mu nie zaszkodziło?

Raczej nie zaszkodziło...czuje się już dobrze ale razem z mamusią urządzają arię od rana...wyją, że hej :cool1:

Posted

Ziutka napisał(a):
Cioteczki a macie jakieś pomysły na imię dla malucha? :roll:

A może Grzybcio?:evil_lol: Bo kochaństwa po prostu głośno wołają ze tu są i chcą pieszczot:loveu:

Posted

Cześć, kochane moje.A może Julia i Juliś?Ale śliczności.Sunia ma takie mądre, łagodne oczy.Lukuś, ze mną się też podziel.Będzie jeszcze 1 tenorek do mojego chóru Czejanda.Moje codziennie chociaż 1 koncert dają, głos dobry sie nie zmarnuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak go zwał tak zwał. Piesek jest chory. Dzis byłam z nim u wetki. Psinek ma zapalenie jelit. Dostał leki i jutro znowu trzeba go pokazać wetce. Bardzo boli go brzuszek. W samochodzie opawił mnie dokładnie.