Siepek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja mam ślicznego kudłatego kundelka :) Nazwałam go Skittels (to nie ma nic wspólnego z cukierkami Skittlesami :D ) Mam go od 30.08.09 :) Urodził się 7.07.2009. Znalazłam ogłoszenie o nim i jego rodzeństwie na allegro no i... zakochałam się :) Skittels jest bardzo wesołym psiakiem, w domu wszystko gryzie i rozrabia. Jednak na spacerach kładzie się w trawie i odmawia dalszej wędrówki :) Tutaj jeszcze u mamusi ;] Tu z rodzeństwem. Jestem drugi od lewej :) Tutaj właśnie przyjechałem zmęczony do nowego domku:) Jeszcze nie jestem pewny co do tego czy chcę tu być :) Chcę :) Drugi dzień pobytu. U pańci w objęciach. Męczący dzień. :) Więcej zdjęć dodam w tym tyg :) Quote
Talia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 witamy:multi::loveu: Uroczy maluch z niego:loveu::loveu::loveu: Niech sie zdrowo chowa;) Quote
Siepek Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Dziękuję :) Oj bardzo zdrowo się chowa. Wczoraj był odrobaczany, a niebawem do weta na szczepionka. :) Quote
yoshiyuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jaki maluch falowany :) Ja w moim też się zakochałam z ogłoszenia :P I niewiele myśląc złapałam za telefon i na następny dzień po niego jechałam :D:D Quote
Siepek Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 yoshiyuki napisał(a):Jaki maluch falowany :) Ja w moim też się zakochałam z ogłoszenia :P I niewiele myśląc złapałam za telefon i na następny dzień po niego jechałam :D:D U mnie było identycznie. Mama długo nie chciała mieć psa po tym jak 3 lata temu uspaliśmy pudelka (chorowal na raka). Byl z nami 3 lat i wszyscy się do niego przywiązaliśmy. Jednak Skittek zawrócił w głowie i jej no i następnego dnia był już mój :) Kilka zdjęć rozrabiaki;) Quote
Recommended Posts