Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukujemy osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości Przylesie gm. Olszanka woj. opolskie. PILNA SPRAWA!!!!! tel. kontaktowy 663185660 Quote
dobermanica1987 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Aniu kazda pomoc jest wazna :pdziekuje:-* Sara czuje sie swietnie:pnawet nie mysli o tym zeby uciekac dobrze jej tutaj:pSara jest bardzo grzeczna nie brudxzi w domu:pi ciagle prosi o zabawe i glaskanie po brzuszku:p:p:pjest taka slodka:eviltong: Quote
_Mona Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dobermanica ogłaszam Sare cały czas , wieszam ogłoszenia u siebie, gdybyś potrzebowała pomocy finansowej np na karme/wizyty weta dla Sary daj znać Quote
Glutofia Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Monia a w ogóle ktokolwiek dzwonił???? Quote
dobermanica1987 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 nikt nie dzw:placz:mialam kilka tel ale w sprawie Chojraka i nic wiecej:placz:jedyna nadzieja w akcji w SCC.... jestem zalamana poniewaz Sara jest swietna myslalam ze bedzie typowa staruszka a ona az kipi energia i MILOSCIA:loveu: Quote
BoUnTy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dobermanica1987']nikt nie dzw:placz:mialam kilka tel ale w sprawie Chojraka i nic wiecej:placz:jedyna nadzieja w akcji w SCC.... jestem zalamana poniewaz Sara jest swietna myslalam ze bedzie typowa staruszka a ona az kipi energia i MILOSCIA:loveu:[/QUOTE] Fatalnie... porobie jeszcze ogłoszenia. Czy sucz ma wyróżnione allegro? Może zainwestowac by w takie? Moniczko jak dzwoni ktos w sprawie Chojraka to polecaj też psiaki fundacyjne.... No i jeszcze ten dom z siewierza..g.rrr... Quote
dobermanica1987 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Aga ja polecam wysylam linki do stronki fundacyjnej .... a co do allegro chyba masz racje ... Quote
BoUnTy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Święta się zbliżają więc pewnie niemrawo... będzie nawał na nieudane szczenięce prezenty... Miejmy nadzieję, że dla Sarci gwiazdka się uśmiechnie i też ześle jej domek świątecznie... Quote
dobermanica1987 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no wlasnie ze cisza nikt sie nia nie interesuje:-(:shake::-(:shake:licze na akcje w scc .... Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nio jest u mnie faktycznie cicha i spokojna zaraz bedzie myju myju az sie boje podobno boi sie wody ale damy rade........................................cgyba;) Quote
dobermanica1987 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 kochani Sarka zmienila dt teraz jest w katowicach:pSarka bedzie miala zalozony nowy watek na dogo na slasku .... bardzo sie ciesze ze jest grzeczna:p Quote
klaudiaaa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dobermanica1987 napisał(a):kochani Sarka zmienila dt teraz jest w katowicach:pSarka bedzie miala zalozony nowy watek na dogo na slasku .... bardzo sie ciesze ze jest grzeczna:p Chyba w Sosnowcu:eviltong: Jest przekochana, kładzie się na pleckach i czeka aż się ja zacznie głaskać po brzuszku:loveu::loveu: Quote
zmierzchnica Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oby jej nowe DT przyniosło szczęście ! :multi: Quote
Zofija Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Potrzebuje wolontariusza do sprawdzenia domku w strzelcach opolskich dla pieska z cieszyna. Sprawa mega pilna - trzeba sprawdzic go jutru!!!!!!!!!!! Czy ktos moze mi pomóc piszcie na moją skrzynkę Quote
klaudiaaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Nowy wątek Sary Sara- została sama po smierci właścicieli - Dogomania Forum Quote
Glutofia Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Nic nie rozumiem...po co nowy wątek?? Który teraz jest właściwy. Klaudiu chyba jeden pies nie moze mieć dwóch wątków Quote
zmierzchnica Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ten jest na opolskim, tamten na śląskim. W sumie można było ten wątek przenieść, ale skoro już tamten jest, to ten można po prostu zamknąć... Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Monika jak odbieralismy od niej Sare mowila zeby na slaskim jej tez zalozyc watek wiec zalozylismy:multi: Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Właśnie, Monika sama powiedziała żebyśmy założyli jej wątek. Quote
klaudiaaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ponieważ ten jest na opolskim, a my założylismy na sląskim. Poproszono nas to wykonaliśmy Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Glucia czy nie lepiej ze cos sie dzieje ? A nie przestoj, jak zawsze? Byla mowa o dzialaniu,tak? Wiec dzialamy,tak? Quote
Recommended Posts