Glutofia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Maciaszku wyślij Moni maila n priv , trudno się do niej dodzwonić. W ciągu dnia jest w pracy a w domu ma kieeepski zasięg Quote
zmierzchnica Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jakieś wieści...? Podbijam sunię przy okazji. Quote
_Mona Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czy Sara ma szansę na nowy dom?????? Maciaszek, Dobermanica dajcie znac czy juz coś wiadomo? Odzywała sie ta pani , która była zainteresowana Sarą? Quote
maciaszek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Do mnie pani się już nie odzywała. Nawet nie odpowiedziała na moje pytania. Nie wróżyłabym więc z tego nic dobrego... :( Quote
zmierzchnica Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Szkoda... Czekamy dalej. Tyle ogłoszeń, może ktoś ją wypatrzy...:roll: Quote
Cajus JB Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Trochę dziś po polecamy.Jest w większej ilości galerii na nk. Powodzenia Saro Quote
Glutofia Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Monia nie ma czasu by usiąść przy komputerze moze jutro do rade i coś nam napisze.. Quote
_Mona Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dzis rozmawiałam z dobermanicą w silesi na akcji SOS, niestety czasu jest juz bardzo mało, nikt nie jest Sarą zainteresowany , nawet rodzina :placz: Cioteczki pomózcie w ogłoszeniach :placz:sprawa jest pilna:-( P.S. Monia wyslij zdj Sary- HebaNovej niech ją na stronke wrzuci, jak ostatnio sprawdzałam nie było Sary Quote
dobermanica1987 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 witajcie .... bardzo wam dziekuje ze tu jestscie i pomagacie ...ja nie mam czasu nawet wejsc na kompa i jest mi z tego powodu bardzo glupio:-(mam juz tylko 2 tymczasy tak wiec dzisiaj najpuzniej jutro jade do Sary ...trzeba sie spieszyc .... Sarunia jest na stronce fundacji... w sprawie Sarki nikt nie dzw do mnie:-( Quote
zmierzchnica Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pytam wszystkich jak leci, mam nadzieję, że choć tymczas dla niej się znajdzie...:roll: Rozumiem, że sunia jak jej czas się skończy to zostanie uśpiona? Czy oddana do schronu? Bo myślę, że w schronisku w Opolu miałaby jakieś szanse, to dobry schron... Szczególnie jak dalej intensywnie szukalibyśmy jej domu. Innych schronisk w okolicy nie znam, nie wiem jakie są warunki, co by zrobili z takim starszym psiakiem. Opole chyba przyjmuje psy tylko z miasta, ale może zrobiliby wyjątek? To tak w razie czego, mam nadzieję jednak, że coś znajdzie się zanim dojdzie do takich decyzji. Kurczę, czemu nikt się nią nie interesuje? :roll: Quote
maciaszek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zawsze można zawieźć Sarę do tego schronu i powiedzieć, że się ją znalazło na ulicy, właśnie w Opolu. Wtedy chyba muszą ją przyjąć... Quote
zmierzchnica Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tśś, tu na dogo też ciotki z Opola są :evil_lol: Ale myślę, że jakby wytłumaczyć sytuację to by ją przyjęli. Szczególnie, że cały czas byśmy szukali jej domu. Wydaje mi się to jedyne wyjście, jeśli nie znajdzie się DT/DS... Bo przecież nie pójdzie do piachu tylko dlatego, że taki los się wredny okazał :shake: Quote
dobermanica1987 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 kurcze ciagle cos mi wyskakuje i nie moge dojechac do Sarki:-(wczoraj mialam lapanke doga a dzis ma przyjechac wet ....ja do schronu jej nie oddam!!!mam aktualnie 5 psow moze cos sie zwolni to ja wezme na dt... Quote
Glutofia Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 A co tam masz do adopcji? wrzuć foty porobimy ogłoszenia Quote
zmierzchnica Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dobermanica1987']kurcze ciagle cos mi wyskakuje i nie moge dojechac do Sarki:-(wczoraj mialam lapanke doga a dzis ma przyjechac wet ....ja do schronu jej nie oddam!!!mam aktualnie 5 psow moze cos sie zwolni to ja wezme na dt...[/quote] Akurat schron opolski jest naprawdę, jak na schron oczywiście, dobry ;) Ale jeśli będziesz miała możliwość wzięcia jej na DT to super! Twoje tymczasowe psiaki mają allegro, ogłoszenia, wątki? Quote
_Mona Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Napisz jak tam wygląda sytuacja Sary? jak bys mogła ją wziąść na DT byłoby super:loveu: , a my bedziemy ją wszedzie ogłaszać napewno predzej czy pozniej ktoś sie znajdzie? Ja zrobie jej tez ogłoszenia u mnie, rozwiesze, rozesle wszedzie. dobermanica dzis wysłałam Ci zdj na maila Twoich tymczasowiczów zrób wątek dla Sary(oczywiscie tej drugiej) i Chojraka Quote
Glutofia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Na razie MOnia ma chałupę zapchaną tymczasami.. Quote
_Mona Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Monia wysłałam ogłoszenia Sary do znajomych z Gazet Zycie Myslowic, Dziennik Zachodni , Co Tydzien , Echo, pozatym cały czas rozwieszam ogloszenia u siebie m.in lecznice, sklepy zologiczne, i gdzie sie da powiesic , tam wieszam Napisz co myslisz o umieszczeniu Sary w hoteliku, ja zaplace za hotelik, sisostra tez sie dozuci , zreszta mozemy zrzute zrobić.../? Quote
maciaszek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wznowiłam allegro. Ale zainteresowanie marne :(. Quote
dobermanica1987 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 oj Ciotki bardzo wam dziekuje dzis mam chwile wiec napisze watki SARY<jamnika>i CHOJRAKA <pinczerka serdniego>....jesli chodzi o nasza tu Sarunie to rozmawialam w niedz z jej opiekunek i powiedzial ze jeszcze troche poczeka ...ja nie moge jej zabrac na dt poniewaz mam full:-(a do tego mam bardzo malo czasu ...poniewaz chodze do szkoly .... :-(:-(:-(:-( Quote
_Mona Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A co myslicie o umieszczeniu Sary w hoteliku, jak juz bedzie nagła sytuacja i nie bedzie mogła dłuzej pozostac na posesji?:-( Quote
maciaszek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pomysł dobry tylko czy uda się uzbierać kasę? A potem zbierać ją co miesiąc, bo podejrzewam, że Sara będzie trudnoadopcyjnym psem... Quote
_Mona Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 maciaszek napewno masz racje , trudno ją bedzie wyadoptować:-( ale jak nikt sie nie znajdzie na DS lub DT to dla Sary hotelik to jedyna szansa, aby nie trafić do schronu :shake: Quote
Recommended Posts