Wind Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Tora, Hodowla Ad Operam formalnie juz nie istnieje. Decyzja ZK zostala wykreslona z rejestru Hodowli dzialajacych pod egida ZK. Do tej chwili mozna jednak spotkac starsze yorki (ale nigdy szczeniaki) z przydomkiem Ad Operam. Co wiecej, ku ogolnemu zdziwieniu Hodowla Ad Operam reaktywowala sie i przybrala przydomek Bis Ad Operam :( pozdrawiam, Quote
Tora Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Dziękuję pięknie za informację. Pytałam dlatego, że ja mam jamnika długowłosego o przydomku Ad Operam i chciałam się coś dowiedzieć o jego pochodzeniu i takie tam ;) Quote
Yorkies Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Wind, A ja tak z ciekawości chciałam spytać dlaczego kazali skreślić ta hodowlę bo o tym nie słyszałam.... :roll: :-? pozdrawiam :fadein: Quote
Wind Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Malwinko, Najbardziej wiarygodne informacje uzyskasz z ZK w Warszawie. Radze wiec zadzwonic i sie wypytac ... choc z drugiej strony nie wiem, czy takie informacje sa dostepne :-? Quote
Recommended Posts