genevieve Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To u nas Sarusia znajdzie dom.Znaleźliśmy ją przez internet.Z utęsknieniem czekamy na transport.;) Quote
genevieve Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To u nas Sarusia znajdzie dom.Znaleźliśmy ją przez internet.Z utęsknieniem czekamy na transport zwierzaka.To naprawdę słodka psinka:bigcool: Quote
genevieve Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To naprawdę słodka psinka:bigcool: Quote
genevieve Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zastanawiamy się nad zmianą imienia;) Quote
asiamm Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 jeśli ktoś podrzuci małą w tą niedzielę do Lublina to ją mogę przewieźć pociągiem do Warszawy Quote
Jo37 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 genevieve napisał(a):To u nas Sarusia znajdzie dom.Znaleźliśmy ją przez internet.Z utęsknieniem czekamy na transport.;) Witaj na forum . To ja byłam u Was z wizytą . Mam nadzieję ,że sunia szybko znajdzie się w waszym domu . Imię oczywiście możecie zmienić . Pozdrawiam. Quote
genevieve Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mam pytanie,jaki jest telefon do hoteliku psiego w Janowie Lub.,bo chciała bym się skontaktować w sprawie Niedzielnego transportu.Jestem nim oczywiście zainteresowana.;)Nie możemy się już doczekać Sarusi(zmienimy chyba imię na Lala) Quote
genevieve Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 oferujemy oczywiście zwrot części kosztów podróży Quote
Jo37 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Telefon do hotelu u Murki ( Kasia) 503 58 30 50 . To jest telefon z ogłoszenia. Quote
eloise Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 503 68 30 50 to poprawny nr ;) Jo- zrobiłam juz tyle ogłoszeń, z tym numerem, że jak zobaczyłam Twój post z 58 w srodku to mnie zmroziło, zbladłam, oblał mnie pot, po czym sprawdziłam i uffff..... wpisałam dobry numer w ogłoszenia :evil_lol: Quote
Jo37 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 eloise napisał(a):503 68 30 50 to poprawny nr ;) Dzięki . Nie zapaliłam lampki i takie są tego rezultaty. Quote
Murka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Jak wszystko dobrze pójdzie to Sara jutro koło południa będzie już w swoim domku :p Quote
Murka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Sara pojechała :multi: Kąpać się nie lubi, oj nie... :eviltong: edit: Przyszedł jeszcze mail w sprawie Sary... przedstawiłam Figę i Szczotkę, może którejś się uda :) Quote
Jo37 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oby inna sunia skorzystała. Bardzo dziękuję za opiekę nas Sarą . Zrób proszę rozliczenie . Quote
asiamm Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Sunieczka biedna całą drogę w transporterku siedziała bo tlok w pociągu niewiarygodny (biorąc pod uwagę tą trasę). Ale była grzeczna. Dopiero jak na Wschodniej dużo ludzi zaczęło wychodzić i zapanowało ogólne zamieszanie to zaczęła popłakiwać. Na Centralnej odebrała ją nowa rodzina, zapięliśmy smyczkę, ale Sarunia była z lekka przestraszona nieznanym miejscem i niechętnie wyszła z transporterka. Umowa podpisana, jak w tygodniu będę miała kiedy czas to wyślę poleconym Murce ;) Nowy pan robił fotki już na peronie więc pomęczcie go żeby przesłał ;) Quote
ocelot Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oj czekamy na wiadomości (nie)cierpliwie... Quote
Jo37 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bardzo dziękuję Asiamm za przewiezienie suni . Ja też niecierpliwie czekam na informacje. Quote
Filipki Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jaki ten dogomaniacki świat mały, Pozdrowienia dla Asiam od naszego Amisia, którego razem z Enią uratowały. Suni też życzymy wszystkiego najlepszego w nowym domku. Quote
ocelot Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Sarunia kochana:) A ja dziękuję Jo37, bo to dzięki niej wyszła Sara od nas ze schronu... Joasiu gdyby nie Ty, to Sara nadal by siedziała w 15 boksie. Mamie Anji, bo je ze schronu wytargała... Szermanowi, bo szmat świata jechał... Murce, bo to u niej doszła do siebie... Eloise, bo zrobiła ogłoszenia... asiamm, bo wiozła... I nowemu domkowi, że się znalazł. Jesteście po prostu fantastyczni. Dziękuję, bardzo. Quote
Jo37 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Teraz tylko Fidze trzeba poszukać domu .Rozmawiałam z p.Magdą wczoraj wieczorem . Sunia powoli się odstresowuje i chyba szuka Figi bo zwraca uwagę na małe pieski i chce biec do nich. Quote
Recommended Posts