Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

genevieve napisał(a):
To u nas Sarusia znajdzie dom.Znaleźliśmy ją przez internet.Z utęsknieniem czekamy na transport.;)

Witaj na forum . To ja byłam u Was z wizytą .
Mam nadzieję ,że sunia szybko znajdzie się w waszym domu .
Imię oczywiście możecie zmienić .
Pozdrawiam.

Posted

Mam pytanie,jaki jest telefon do hoteliku psiego w Janowie Lub.,bo chciała bym się skontaktować w sprawie Niedzielnego transportu.Jestem nim oczywiście zainteresowana.;)Nie możemy się już doczekać Sarusi(zmienimy chyba imię na Lala)

Posted

503 68 30 50 to poprawny nr ;)
Jo- zrobiłam juz tyle ogłoszeń, z tym numerem, że jak zobaczyłam Twój post z 58 w srodku to mnie zmroziło, zbladłam, oblał mnie pot, po czym sprawdziłam i uffff..... wpisałam dobry numer w ogłoszenia :evil_lol:

Posted

Sara pojechała :multi:
Kąpać się nie lubi, oj nie... :eviltong:

edit:
Przyszedł jeszcze mail w sprawie Sary... przedstawiłam Figę i Szczotkę, może którejś się uda :)

Posted

Sunieczka biedna całą drogę w transporterku siedziała bo tlok w pociągu niewiarygodny (biorąc pod uwagę tą trasę). Ale była grzeczna. Dopiero jak na Wschodniej dużo ludzi zaczęło wychodzić i zapanowało ogólne zamieszanie to zaczęła popłakiwać. Na Centralnej odebrała ją nowa rodzina, zapięliśmy smyczkę, ale Sarunia była z lekka przestraszona nieznanym miejscem i niechętnie wyszła z transporterka. Umowa podpisana, jak w tygodniu będę miała kiedy czas to wyślę poleconym Murce ;) Nowy pan robił fotki już na peronie więc pomęczcie go żeby przesłał ;)

Posted

Jaki ten dogomaniacki świat mały, Pozdrowienia dla Asiam od naszego Amisia, którego razem z Enią uratowały. Suni też życzymy wszystkiego najlepszego w nowym domku.

Posted

Sarunia kochana:)

A ja dziękuję Jo37, bo to dzięki niej wyszła Sara od nas ze schronu... Joasiu gdyby nie Ty, to Sara nadal by siedziała w 15 boksie.
Mamie Anji, bo je ze schronu wytargała...
Szermanowi, bo szmat świata jechał...
Murce, bo to u niej doszła do siebie...
Eloise, bo zrobiła ogłoszenia...
asiamm, bo wiozła...

I nowemu domkowi, że się znalazł.

Jesteście po prostu fantastyczni.
Dziękuję, bardzo.

Posted

Teraz tylko Fidze trzeba poszukać domu .Rozmawiałam z p.Magdą wczoraj wieczorem . Sunia powoli się odstresowuje i chyba szuka Figi bo zwraca uwagę na małe pieski i chce biec do nich.