genevieve Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 suka powoli dochodzi do siebie. siusia wyłącznie w domu więc wg. mądrości poradnikowych staramy się z nią być ile się da na dworze no i efektem jest wieczorna kupa na dworze.chciałabym wiedzieć jak wyglądała sprawa siusiu i kupy u murki.w nocy bardzo próbowała się władować do czyjegoś łóżka, ale udało się ją ululać w koszyku obok łóżka rodziców poza tym do dyspozycji ma jeden z foteli w salonie.zdjęcia zostaną pokazane wkrótce, przelew dziś wieczorem Quote
Murka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 U nas wpadki się zdarzały w boksie, ale generalnie zawsze na spacerku załatwiała sprawunki, często zaraz po wyjściu z boksu. W domu spędziła kilka godzin przed wyjazdem (po kąpieli) i nie było żadnego problemu. Mam nadzieję, że to wynik stresu i Sara będzie się odpowiednio zachowywać :mad: Quote
asiamm Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 czemu tu tak cicho? zanim Sara trafiła do nowego domu przyszła właścicielka częściej tu bywała... prosimy o wieści Quote
Murka Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Przyszła wpłata 160 zł z domku Sary :loveu: 30 zł konfiskujemy na transport do Kraśnika, a resztę zostawiam dla następczyni Sary :p Tylko jakieś wieści by się przydały... Mam nadzieje, że sunia siusia już na spacerkach jak się należy :mad: Quote
genevieve Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 sara-lola czuje się wyśmienicie,siusia i kupcia na dworze,dość mało je-dostaje suchą karmę,którą zjada tylko z ręki. Wszyscy sąsiedzi ją polubili i psi i ludzcy. w domku jest ciągle pieszczona,bo domaga się tego bez przerwy kładąc się na plecach i stukając łapą.boi się smyczy-mogła mieć jakieś przykre doświadczenia.dziś po raz pierwszy sama zo9stała w domu i przypuszczam że spała w którymś z łóżek. swój koszyk obgryza,rezyduje na fotelu. wszystko jest ok. niestety nie mamy czasu za często siadać do komputera.myślę,że następne lata będą dla nas i tego zwierzaka szczęśliwe.wkrótce nowe wieści. Quote
Ra_dunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :loveu: dziękujemy za super wieści :loveu: Quote
genevieve Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Lola szybko się uczy i jest bardzo miłym pieskiem Lubi bawić się z innymi psami (pędzi jak szalona:painting:),których na podwórzu jest dużo. :Dog_run: Quote
genevieve Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Na zdjęcie trzeba jeszcze poczekać(jest już trochę na komórce,ale trzeba je jeszcze umieścić w komputerze):comp26: Quote
Murka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='asiamm']to super :) czekamy na fotki asiamm, umowa dotarła, dziękuję Ci bardzo :loveu: Quote
Jo37 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Po ostatnich złych wiadomościach na wątkach wielu psów zadzwoniłam wczoraj do rodziny Loli /Sary . Przynajmniej u niej wszystko w porządku . Umówię się na wizytę w przyszłym tygodniu . Quote
Recommended Posts