Murka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Sara przyjechała do naszego hoteliku wczoraj nad ranem ze schroniska z Tomaszowa Mazowieckiego. To młodziutka, ok. 1,5 roczna mała suńka, bardzo wesoła, przyjacielska, ogromny pieszczoch i dusza towarzystwa :loveu: Sara jest WYSTERYLIZOWANA. Kontakt: 503683050 kasia@bezdomne.com Quote
ocelot Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A Sara to nasza farciara:loveu: Murko kilka innych psów miało do Ciebie przyjechać, a przyjechała właśnie ona:) To chyba przeznaczenie:) Quote
Tymonka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Czy dobrze rozumiem , że jednak nie tą suńkę moja mama wyciągnęła?:oops: Quote
Jo37 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Wyciągnięta została bardzo ładna sunia . Quote
ocelot Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Sama już nie wiem, bo z boku wygląda jak ona. Quote
ocelot Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mi chodziło o tę żabkę Mureczko to nie ona chyba? Ale jeśli Jo37 się podoba nasza przypadkiem wyciągnięta suńka, to może widocznie tak miało być? Quote
Murka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Mi sie wydaje, że to ona. Z pysia podobna i krawatkę ma :roll:Szkoda, że ogonka nie widać, byłaby jasność :evil_lol: A wiadomo może kiedy ona była ciachana? Chodzi mi o to czy można już doszczepiać na wirusówki. Quote
ocelot Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Na początku sierpnia jakoś jeśli to ta co o niej myślę. Jeśli Sara niespodzianka to nie ona to wcześniej nawet. Ja jutro jak znajdę czas przerzucę moje zdjęcia,może ogon gdzieś wytropię;) Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ale fajna żaróweczka (mi też się wydaje, że to ta sama sunia). Quote
ocelot Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ona mi się w schronisku taka drobina wydawała, a u Murki kawał dziewczynki:) Quote
Tymonka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Sprawdziłam dokładnie zdjęcia i to na bank ta sama suńka , tylko na naszych fotkach ma uszka położone a na tych tutaj do góry Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Suńka nie duża, tylko Murka niewielka ;) Quote
Murka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 No fakt, suńka jest naprawdę mała. Aż muszę ją zważyć, ale myślę, że ma ze 7 kg. Muszę porobić zdjęcia z TZem :evil_lol: Sara to super dziewczynka, można ją z powodzeniem polecić do domu z dziećmi. Miała już spotkanie z naszą Hanią i reakcja jak najbardziej pozytywna. Poza tym sunia jest bardzo łagodna i uległa, dogada się z każdym psem. Jest wesoła, dość żywa i skoczna :cool3: Musi być zawsze tam gdzie człowiek. Podczas kiedy jamniczka Figa chodzi swoimi ścieżkami, Sara właściwie cały czas trzyma się człowieka i przy każdej okazji domaga się głasków ;) Wiem, że u Anji często posikiwała. U nas nie ma takiego problemu, tzn. Sara nie zachowuje całkowicie czystości (jeszcze), ale nie zasikuje też całego boksu, czasem między spacerami jest kałużka i tyle. Quote
Jo37 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jakie fajne zdjęcia . A Krówek jak towarzyszy damom . Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 o :) i Krówcio się załapał :loveu: Fajny trójpaczek na tym ostatnim zdjęciu :evil_lol: Sarunia ma bardzo sympatyczny pycholek :loveu: Quote
Tymonka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 U mnie siusiała co chwilę podejrzewam dlatego ,że wypiy we dwie 5 półtora litrowych garnków wody (moje psy piją w garnku bo miskę noszą w zębach , najchętniej pełną :mad: ) Quote
Murka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Sara została dziś zaszczepiona na wirusówki ;) Quote
Jo37 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Super . Teraz tylko dobry dom potrzebny . Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ona ma takie fajniusie iskiereczki w oczach :loveu: Quote
Recommended Posts