Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara przyjechała do naszego hoteliku wczoraj nad ranem ze schroniska z Tomaszowa Mazowieckiego.
To młodziutka, ok. 1,5 roczna mała suńka, bardzo wesoła, przyjacielska, ogromny pieszczoch i dusza towarzystwa :loveu:
Sara jest WYSTERYLIZOWANA.

Kontakt:
503683050
kasia@bezdomne.com

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mi sie wydaje, że to ona. Z pysia podobna i krawatkę ma :roll:Szkoda, że ogonka nie widać, byłaby jasność :evil_lol:

A wiadomo może kiedy ona była ciachana? Chodzi mi o to czy można już doszczepiać na wirusówki.

Posted

Na początku sierpnia jakoś jeśli to ta co o niej myślę.
Jeśli Sara niespodzianka to nie ona to wcześniej nawet.

Ja jutro jak znajdę czas przerzucę moje zdjęcia,może ogon gdzieś wytropię;)

Posted

No fakt, suńka jest naprawdę mała. Aż muszę ją zważyć, ale myślę, że ma ze 7 kg. Muszę porobić zdjęcia z TZem :evil_lol:
Sara to super dziewczynka, można ją z powodzeniem polecić do domu z dziećmi. Miała już spotkanie z naszą Hanią i reakcja jak najbardziej pozytywna. Poza tym sunia jest bardzo łagodna i uległa, dogada się z każdym psem. Jest wesoła, dość żywa i skoczna :cool3: Musi być zawsze tam gdzie człowiek. Podczas kiedy jamniczka Figa chodzi swoimi ścieżkami, Sara właściwie cały czas trzyma się człowieka i przy każdej okazji domaga się głasków ;)
Wiem, że u Anji często posikiwała. U nas nie ma takiego problemu, tzn. Sara nie zachowuje całkowicie czystości (jeszcze), ale nie zasikuje też całego boksu, czasem między spacerami jest kałużka i tyle.

Posted

U mnie siusiała co chwilę podejrzewam dlatego ,że wypiy we dwie 5 półtora litrowych garnków wody (moje psy piją w garnku bo miskę noszą w zębach , najchętniej pełną :mad: )