Trinity36 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :loveu::loveu:Zakochana jestem niezmiennie w małej bestyji :loveu::loveu: Quote
Camara Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Pożyczyłam porządny aparat i pocykałam trochę fotek :p Cykl pt: Życie codzienne niepieseczki i misiów: Brunio, chcesz buziaka? Nie???? to lecę dalej! Quote
Camara Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 A teraz UWAGA!!! tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!! Polowanie na niepieska :diabloti: cdn.... Quote
Camara Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Epilog :cool3: I tak mnie nie dogonicie miśki :p No, a poza tym, kto by zjadał takiego miłego niepieseczka, co???? The end :p Quote
PaulinaT Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :eek2: dopadli niepieska.... ale... ...ale jako właścicielka psa gabarytowego... ...wyrażam ogrom zadziwienia i najwyższy szacunek... ...nad ruchliwością miśków! :o Quote
Kasie Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Paulinko, nie uwzględniłaś jednego, że Camara ma aż 3 miśki, wcale nie ruchliwe tylko po prostu Ty widzisz coś białego a nigdy nie wiadomo co to się akurat podstawiło ;) Quote
PaulinaT Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Kasie napisał(a):Paulinko, nie uwzględniłaś jednego, że Camara ma aż 3 miśki, wcale nie ruchliwe tylko po prostu Ty widzisz coś białego a nigdy nie wiadomo co to się akurat podstawiło ;) Aaaa! Noto wiele tłumaczy ;-) Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 OJ ale ja lubie białe pieski :loveu: a tu Camaro dużo takich .... no niepieski tez lubie zwłaszcza jak maja takie uszyska :eviltong:;) Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 przeczytalam:multi:!!! przelazlam cala galeryjke:cool3: i oto wnioski: psy piekne, wspaniale, szczegolny sentyment dla Boryska )tez mam Boryska i tez bialego), a ta pchelka skaczaca miedzy misiami to najfajniejszy cudak na swiecie:loveu: plakalam i smialam sie na zmiany:loveu: pozdrawiam serdecznie i wpraszam sie na kolejna wizytke blogaskowa:cool3: Quote
Camara Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 witaj lolka75 :loveu: goście zawsze mile widziani :p ech, będę musiała jakieś foty pocykać :roll: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Camara']witaj lolka75 :loveu: goście zawsze mile widziani :p ech, będę musiała jakieś foty pocykać :roll: ech...... będziesz musiała ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 NO! cykaj cykaj! teraz to już nie ma że boli :diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 I jak Ci idzie to tamto... cykanie? :siara: Quote
ewatr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 PaulinaT napisał(a):I jak Ci idzie to tamto... cykanie? :siara: Dobre pytanie :evil_lol:;) .... my tu usychamy z tesknoty za białasami :loveu: Quote
Trinity36 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ewatr napisał(a):Dobre pytanie :evil_lol:;) .... my tu usychamy z tesknoty za białasami :loveu: Nie tylko za białasami.. za gackiem też !!!!:loveu::loveu: Quote
Trinity36 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 York hehehe cuuuuuuuuuuuuuuudna :) Ale troszkę z terriera ma :) Sky terriera :) Śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Camara Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ech... bo wiecie jak to jest... :oops::oops::oops: ale coś tam z archiwum wygrzebę :roll: Niepieska - odpoczywająca po sterylce. Przez tydzień nie chciała używać łapek. Kazała sie nosić :roll: i niech sobie nikt nie pomysli, że z powodów zdrowotnych. Co to to, nie (bo jak się zapomniała, to gnała jak pershing :evil_lol:) ale ot, tak... z kaprysu. Jak to rozpuszczone popierdólki mają w zwyczaju :p I jeszcze niedawne zakupy - w sklepie dla yorków :evil_lol: Popierdółce mizernego wzrostu i zarostu :lol: wydaje się, że jest podhalanem. Deszcz, śnieg - dla niej to wyzwanie, ktore mimo drżących łapek mus pokonać! I szczekać, szczekać na wszystko co się rusza też mus!. To jakże siedzieć na kanapie? Musi być w ogródku. No to udaliśmy się do sklepu dla popierdółek i kupiliśmy sztuczne futerko :p Ajka - modelka :loveu: Quote
Camara Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 no i trochę musi się zabielić :p wieczorkiem... wszystkie legowiska zajęte :shake: biedny Brunio jako etatowa ciapa został wyrugany ze swojego przez Belkę a na posłaniu Belki NIKT sie nie odważy łapy postawić... zostało to jedno... niepieskowe w niepieskowych rozmiarach... ale jakoś trzeba sobie radzić :evil_lol: trochę to trwało, ale się udało :cool3: no prawie się udało :roll: Brunio na Ajkowym legowisku: Buziaczki od stadka dla wiernych oglądaczy :bye: Quote
ewatr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Camara napisał(a):ech... bo wiecie jak to jest... :oops::oops::oops: Wiemy wiemy i skąś to znamy ;) a Niepiesek jako modelka jest przecudna :loveu: i jaka madra z tym noszeniem na rekach - no w koncu ci Panciostwo do czegos służą :evil_lol:;) nie tylko do ozdoby ! Ostatnio czytałam artykuł w Fokusie ze jestesmy wykorzystywani przez psy i jak tak sie bardziej nad tym zastanowić to chyba cos w tym jest :diabloti: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Niepiesek jest REWELACYJNA .....wygrałaś los na loterii :loveu::loveu::loveu: http://img98.imageshack.us/img98/1228/f18112008034or1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowski jest :loveu: pozdrawiamy Całe Stadko Psiowo-ludziowe :multi: Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Taka Niepiesiowa, a poustawiala sobie wszystkich! ostatnio kudlatka w futerku to widzialam w Belgii, ale myslalam, ze tam to maja nieco:stupid: A tu i wzorcowa Camara...no prosze, prosze... Mam nadzieje, ze sie nie obrazila :razz: Quote
Camara Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 samoglow :mad: a ogłoszenia zrobiła, co :diabloti: :cool3: Niepieska nie jest kudłata :obrazic: a może tylko przez porównanie do misiów tak wypada :hmmmm: ewatr - chyba prawde w tym fokusie piszą... od dłuższego czasu czuję, że cóś mnie wykorzystuje... będę się temu przypatrywać... :evil_lol: Alicja :kiss_2: Quote
samoglow Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czekam na nowe zdjecia Buka. Dla Malty zrobie w piatek, bo ja zawsze oglaszam w piatek :razz: Quote
Recommended Posts