kinga Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Camara napisał(a):brakowało :p teraz jesteśmy w komplecie :evil_lol: to się wam tak tylko wydaje :p. NA RAZIE w komplecie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='kinga']to się wam tak tylko wydaje :p. NA RAZIE w komplecie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze powiedziane Quote
Ela_and_Krzys Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ojej, Camara, jakie super wieści. A fotki jeszcze lepsze. No i to przejście za skali makro na mikro ;) Może w końcu wybierzemy się na jakiś spacer po okolicznych polach? :) Quote
Trinity36 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Camara']31 mraca tegoż roku przez przedziwny splot okoliczności i przypadków niezamierzonych przywieziono mi to: http://img230.imageshack.us/img230/4418/mopa2lq5.jpg nawet nie wiem kogo o to obwiniać? w każdym razie parę osób maczało w tym paluchy i wszystkie są winne :diabloti: :cool3: Hmm... ja się przyznaję do maczania paluchów, ale tylkoco najwyżej do jednego :evil_lol::evil_lol: I przyznam szczerze, że gdyby nie to, że akcja była szybka, to niepieseczek zostałby u mnie.. od samego początku wiedziałam, że to jest najcudniejszy i najmilszy cudak na świecie :D:D:D Quote
kiwi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cmara, ja nie moge:) Masz najpieknieszego stworka na świecie :D I jeszcze tego nie doceniasz, no wiesz!! Naprawde jest piekna, w porównaniu do mojego podopiecznego to miss małopolski!!! :loveu: Quote
Camara Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 I ostania fotka - właściwie powinna być w dziale "żywienie" :cool3: Jemy bób: Quote
Camara Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 kiwi napisał(a):Cmara, ja nie moge:) Masz najpieknieszego stworka na świecie :D I jeszcze tego nie doceniasz, no wiesz!! Naprawde jest piekna, w porównaniu do mojego podopiecznego to miss małopolski!!! :loveu: to po prostu niemożliwe :shake: to bywają większe cudaki :crazyeye: Quote
kiwi Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Camara']to po prostu niemożliwe :shake: to bywają większe cudaki :crazyeye: Patrz i płacz :diabloti: A raczej dziękuj niebiosom za swoją slicznotkę :diabloti: do tego w komplecie z ADHD :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hahah świetny komplet z ADHD :evil_lol: ależ sielanka u Was Camara :loveu: czy dostałaś maila ode mnie? :razz: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:hierarchia musi być http://img47.imageshack.us/img47/9514/87281282nh2.jpg[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 nie byłam tu 100 lat. A karmienie mnie urzekło :loveu: Quote
Camara Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 kiwi - gratuluję :evil_lol: śliczne toto i faktycznie... oryginalne :cool3: malawaszko - jak przysłałaś późnym wieczorem, to mogłam juz nie widzieć. Ale sprawdzić mogę dopiero wieczorem po powrocie z pracy :cool1: Maga, Alu - :hand: Quote
Trinity36 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Camara'] Padłam :D:D:D Trzy polarne niedźwiedzie i foczka :D:D:D Quote
Alicja Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Arial]olala..........ale se poczytałam :roll: Camara ...to wrzuć też jaką fotę ;)[/FONT] Quote
Camara Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Camara ...to wrzuć też jaką fotę ;)[/FONT] fotę :diabloti: na razie mam dość focenia. Wczoraj usiłowałam zrobić sesję zdjęciową mojej tymczasowiczce z aktualnego;) podpisu do ogłoszeń. Mysza była dzielna - miała swoje zdanie nt. temat i wykazywała osil upór... upsss... podhalani upór... popołudnie na straty :mad: Puszczenie smyczy kończyło się niespiesznym marszem w kierunku domu.... :diabloti: szczerbaty uśmiech :p no i taka pikna jestem! Quote
PaulinaT Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Masz u siebie na tymczasie starą kulawą podhalankę w dodatku strachliwą? A słyszy toto chociaż? Bo ja to kiedyś miałam stary głuchy tymczas... :siara: Quote
Camara Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 PaulinaT napisał(a): Bo ja to kiedyś miałam stary głuchy tymczas... :siara: wiem... ale znalazłaś mu dom :p i co z tego, że twojej mamy - dom to dom a mamy to pokłady niezasłużonej wyrozumiałości :loveu: Myszka słyszy. I widzi. Tylko jeszcze zębów nie ma :roll: Detal :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Camara napisał(a): Myszka słyszy. I widzi. Tylko jeszcze zębów nie ma :roll: Detal :evil_lol: Jeszcze, czy już? :razz: Przynajmniej na pewniaka mozesz reklamować, ze "nie gryzie" :evil_lol: ;) Quote
PaulinaT Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Camara napisał(a):a mamy to pokłady niezasłużonej wyrozumiałości :loveu: oj tak, moja mama ma pokłady tych pokładów... ;) szczególik z tymi zębami, tyci-tyci ;-) Quote
Hanna R. Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 O mój Boże , Małgosiu, Ty też na wygnaniu ... :placz: Quote
malawaszka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ALE JAK TO??!! Toż to dyskryminacja Niepieska!!!:mad: Quote
Camara Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 czy może mi ktoś powiedzieć czego nie przeczytałam???? dlaczego mój niepieseczek jest w grupie I :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i misie białe trzy.... też :niewiem: co tu się dzieje?????? No cóż... Ajka jako pies rasowy, wystawowy z całą pewnością zdobędzie przychylność sądziów Grupy I :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lemoniada Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Camara napisał(a): No cóż... Ajka jako pies rasowy, wystawowy z całą pewnością zdobędzie przychylność sądziów Grupy I :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozmnóż ją Camaro i rozkręć biznes, coś czuję że wystawowe niepieski pójdą za grubą kasę:cool3: Quote
Recommended Posts