Camara Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Dziś pracowaliśmy w ogródku: Boryś gospodarskim okiem ocenia czy trawa dobrze skoszona: chwastów na skalniaku też nie ma: Belka woli zajmowac się swoimi sprawami... właśnie konsumuje Borysiową piłkę: a co??? przecież to co moje to moje a co jego to też moje... piłka jest...a raczej była... tylko Borysa??? .. świat wg Belki no dobra... zajmę się pilnowaniem, żeby pani nikt nie przeszkadzał w pracy: nudna ta praca... lepsze brykanie: Quote
daga10011 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 haha..cudne..zadroszcze miskow-sa ogromniaste :D ..i pieknego ogrodka-ja czekam na swoj ogrodek-nie tak wielki jak wasz-ale zawsze :P ...a co do leomanii-moje mi sie malenkie wydaja-tak to juz jest :lol: ..Ale Twoje sa duze-nie gadaj :D Quote
adda Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Camara, zmierz Ty dokładnie swoją działkę :roll: Ona na pewno nie ma 700m!!! A jak ma, to chodź się zamienimy :D Quote
Tora Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 aaaa podhalany... moje marzenie nr 4,5...? :D cudne :D Quote
Camara Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Słowo!!! tylko 700 m i tylko na połowie działki jest ogródek! Może na zdjęciach to tak wychodzi.. że duża się wydaje :stupid: A może dlatego, że ma klilka poziomów... bo my na zboczu górki osidliliśmy się :wink: A misiek Belka...rzeczywiście bardzo mi urosła przez ostatnie 2 miesiące... widać jakiś spóźniny zapłon ma :lol: A Borsy... chudy :( Quote
adda Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Normalnie aż się wierzyć nie chce :roll: No i cóż... zazdroszczę jak nie wiem co :lol: Quote
dbsst Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 ja nie moge jakie fajne foty i jaki kozacki ale to kozacki kaftanik Quote
daga10011 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 chudy?????????? :o :D ..chudego psa nie widzialas :( Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 aaale wypasione psiaki :angel: i ogródek superancko pomyślany :klacz: za pomysł :P Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 malawaszka napisał(a): ogródek superancko pomyślany :klacz: za pomysł :P Malawaszka, nie dobijaj mnie :roll: Ja już od paru miesięcy zazdraszczam :lol: Quote
Camara Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'] ogródek superancko pomyślany :klacz: za pomysł :P Malawaszka, nie dobijaj mnie :roll: Ja już od paru miesięcy zazdraszczam :lol: dziękuję... projekt ogródka mój własny :grins: a i wykonanie w dużej mierze też własne... ależ dumna z siebie jestem :wink: adda... nie zazdraszczaj tylko... do roboty 8) Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Camara']dziękuję... projekt ogródka mój własny :grins: a i wykonanie w dużej mierze też własne... ależ dumna z siebie jestem :wink: :o Tym bardziej gratulacje :angel: adda... nie zazdraszczaj tylko... do roboty 8) No już właśnie zaczęłam. Pokazałam TZ-owi Twoje zdjęcia i z naciskiem powiedziałam, że barrrdzo mi się tak podoba :lol: Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 adda tylko chyba musicie se górę pod domem usypać :wink: Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='malawaszka']adda tylko chyba musicie se górę pod domem usypać :wink: Chyba tak :D Camara to ma dobrze, bo ma naturalne krzywizny terenu :roll: Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 u mnie też płasko :( ale mam nadzieję że po budowie zostaną jakieś małe chociaż pagórki bo nie lubie takiej patelni hektarowej :lol: Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Malawaszka, to przed budową zadbaj o różnice w terenie, potem będzie za późno, powaga :roll: Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 za późno bo już się zaczęło :-? poza tym to jakbym se wcześniej góreczki usypała to by mi je i tak rozjeździli :-? Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 se jeszcze usypię looziq :wink: a czemu mówisz że za późno? Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 No bo mam wrażenie, że domek powinien stać na górce, potem zjazd na dół, i znowu w goorę 8) Bo jak dom będzie w dole, to nie będzie za mokro, jak lunie??? :-? Sie nie znam za bardzo :roll: No, u mnie chyba już się nie da tak jak u Camary :( Quote
Camara Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 [quote name='adda'] No już właśnie zaczęłam. Pokazałam TZ-owi Twoje zdjęcia i z naciskiem powiedziałam, że barrrdzo mi się tak podoba :lol: :mdrmed: toś się narobiła! więcej sprytu! jak mój TZ twierdził, że nie czas na robienie ogródka (bo budowa jeszcze trwała) to ja sama łapałam się za łopate i grabie i z miną obrażonej księzniczki twierdziłam, że sama sobie poradzę... :evil: i co miał zrobić na taki szantaż ? kopał, budował murek i ogradzał stępelkami :lol: ja za to sadziłam krzaczki... to też dużo, prawda? :wink: a to mój skalniaczek :) Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='adda']No bo mam wrażenie, że domek powinien stać na górce, potem zjazd na dół, i znowu w goorę 8) Bo jak dom będzie w dole, to nie będzie za mokro, jak lunie??? :-? Sie nie znam za bardzo :roll: No, u mnie chyba już się nie da tak jak u Camary :( aaa no ja takiej góry nie usypię bo będzie to roższe niż sam dom :lol: tylko takie łagodne fale w ogrodzie :D i tak nie wiem skąd ziemię wezmę bo mamy i tak braki bo różnica poziomów na działce jest i trzeba gdzieniegdzie będzie nadsypać :-? Quote
Camara Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 a tu moje psy po powrocie ze spacerku rowerowego :lol: Belka + zadeptana trawa: Borys padł byle gdzie :roll: ... i potem popielaty jest z pyłu :evil: Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Camara'] :mdrmed: toś się narobiła! :lol: z miną obrażonej księzniczki twierdziłam, że sama sobie poradzę... Znam ten patent :lol: Camara, jeszcze parę zdjęć i zawału serca dostanę :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Camara jakąś fotkę domku całego z ogródkiem :modla: :angel: Quote
Recommended Posts