Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś pracowaliśmy w ogródku:
Boryś gospodarskim okiem ocenia czy trawa dobrze skoszona:

chwastów na skalniaku też nie ma:

Belka woli zajmowac się swoimi sprawami... właśnie konsumuje Borysiową piłkę:

a co??? przecież to co moje to moje a co jego to też moje... piłka jest...a raczej była... tylko Borysa??? .. świat wg Belki

no dobra... zajmę się pilnowaniem, żeby pani nikt nie przeszkadzał w pracy:

nudna ta praca... lepsze brykanie:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha..cudne..zadroszcze miskow-sa ogromniaste :D ..i pieknego ogrodka-ja czekam na swoj ogrodek-nie tak wielki jak wasz-ale zawsze :P ...a co do leomanii-moje mi sie malenkie wydaja-tak to juz jest :lol: ..Ale Twoje sa duze-nie gadaj :D

Posted

Słowo!!! tylko 700 m i tylko na połowie działki jest ogródek! Może na zdjęciach to tak wychodzi.. że duża się wydaje :stupid: A może dlatego, że ma klilka poziomów... bo my na zboczu górki osidliliśmy się :wink:

A misiek Belka...rzeczywiście bardzo mi urosła przez ostatnie 2 miesiące... widać jakiś spóźniny zapłon ma :lol: A Borsy... chudy :(

Posted

malawaszka napisał(a):
ogródek superancko pomyślany :klacz: za pomysł :P
Malawaszka, nie dobijaj mnie :roll: Ja już od paru miesięcy zazdraszczam :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka'] ogródek superancko pomyślany :klacz: za pomysł :P Malawaszka, nie dobijaj mnie :roll: Ja już od paru miesięcy zazdraszczam :lol:

dziękuję... projekt ogródka mój własny :grins: a i wykonanie w dużej mierze też własne... ależ dumna z siebie jestem :wink:
adda... nie zazdraszczaj tylko... do roboty 8)

Posted

[quote name='Camara']dziękuję... projekt ogródka mój własny :grins: a i wykonanie w dużej mierze też własne... ależ dumna z siebie jestem :wink: :o Tym bardziej gratulacje :angel:

adda... nie zazdraszczaj tylko... do roboty 8)
No już właśnie zaczęłam. Pokazałam TZ-owi Twoje zdjęcia i z naciskiem powiedziałam, że barrrdzo mi się tak podoba :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']adda tylko chyba musicie se górę pod domem usypać :wink: Chyba tak :D
Camara to ma dobrze, bo ma naturalne krzywizny terenu :roll:

Posted

No bo mam wrażenie, że domek powinien stać na górce, potem zjazd na dół, i znowu w goorę 8) Bo jak dom będzie w dole, to nie będzie za mokro, jak lunie??? :-? Sie nie znam za bardzo :roll: No, u mnie chyba już się nie da tak jak u Camary :(

Posted

[quote name='adda'] No już właśnie zaczęłam. Pokazałam TZ-owi Twoje zdjęcia i z naciskiem powiedziałam, że barrrdzo mi się tak podoba :lol:

:mdrmed: toś się narobiła! więcej sprytu! jak mój TZ twierdził, że nie czas na robienie ogródka (bo budowa jeszcze trwała) to ja sama łapałam się za łopate i grabie i z miną obrażonej księzniczki twierdziłam, że sama sobie poradzę... :evil: i co miał zrobić na taki szantaż ? kopał, budował murek i ogradzał stępelkami :lol: ja za to sadziłam krzaczki... to też dużo, prawda? :wink:

a to mój skalniaczek
:)

Posted

[quote name='adda']No bo mam wrażenie, że domek powinien stać na górce, potem zjazd na dół, i znowu w goorę 8) Bo jak dom będzie w dole, to nie będzie za mokro, jak lunie??? :-? Sie nie znam za bardzo :roll: No, u mnie chyba już się nie da tak jak u Camary :(

aaa no ja takiej góry nie usypię bo będzie to roższe niż sam dom :lol: tylko takie łagodne fale w ogrodzie :D i tak nie wiem skąd ziemię wezmę bo mamy i tak braki bo różnica poziomów na działce jest i trzeba gdzieniegdzie będzie nadsypać :-?

Posted

a tu moje psy po powrocie ze spacerku rowerowego :lol:

Belka + zadeptana trawa:

Borys padł byle gdzie :roll: ... i potem popielaty jest z pyłu :evil:

Posted

[quote name='Camara'] :mdrmed: toś się narobiła! :lol:

z miną obrażonej księzniczki twierdziłam, że sama sobie poradzę...
Znam ten patent :lol:
Camara, jeszcze parę zdjęć i zawału serca dostanę :wink: :lol: