Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

fiorsteinbock.... WITAJ!!!! Strasznie się cieszę ,że do nas wróciłaś. Póki co....sami byliśmy na wątku Snoopkowym... Ja z lu_gosiak i najwierniejszy fan Snoopka - Radek :) Florida ani nikt z Częstochowy nie poczuwa się do obowiązku w pomocy temu psiakowi. Pdaję Ci numer konta o które prosiłaś...i zaprosiłam jeszcze jedna cudowną ciotkę , która była z namina początku ,ale chyba też wątek Jej gdzieś umknał.....jeśli do nas wróci...to może ten wątek ożyje w końcu. Ale sie cieszę ,że jesteś ... HURRAA!!!! :)

Inspektorat OTOZ Animals w Lublińcu
BS Gliwice o/Lubliniec

35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

Koniecznie z dopiskiem "Dla Snoopka"

Posted

[quote name='nescca']fiorsteinbock.... WITAJ!!!! Strasznie się cieszę ,że do nas wróciłaś. Póki co....sami byliśmy na wątku Snoopkowym... Ja z lu_gosiak i najwierniejszy fan Snoopka - Radek :) Florida ani nikt z Częstochowy nie poczuwa się do obowiązku w pomocy temu psiakowi. Pdaję Ci numer konta o które prosiłaś...i zaprosiłam jeszcze jedna cudowną ciotkę , która była z namina początku ,ale chyba też wątek Jej gdzieś umknał.....jeśli do nas wróci...to może ten wątek ożyje w końcu. Ale sie cieszę ,że jesteś ... HURRAA!!!! :)

Inspektorat OTOZ Animals w Lublińcu
BS Gliwice o/Lubliniec

35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

Koniecznie z dopiskiem "Dla Snoopka"

Ja jak niewierna kochanka ;)
Juz przelewam maly datek na konto i przyrzekam czesciej zagladac. Tyle, ze u mnie z regularnoscia dogomaniackich odwiedzin ciezko :(
Cioteczki, a czy robimy Snoopkowi ogloszenia? Czy on juz raczej na dozywotnim DT?
Moge pomoc w allegro i innych.

Posted

Moim marzeniem jest aby Snoopek znalazł swego Pana który wpuści Go na fotel.... pogłaszcze i pogada do Niego. Teraz mały przebywa w domku w którym jest 5 małych dzieci. Nie oszukujmy się..... na pewno niewiele czasu zostaje dla Snoopka. Ogłaszajmy Go...może sie ktoś zakocha w tym sliczniochu.