nescca Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Byłam dzis u Ani..... myzialam Snopka. Myślę ,że posmutniał ,ponieważ Ania ma w domku jeszcze 5 szczeniakow. Niektore z nich to wyrzucone prezenty swiateczne. Snopek z racji tego ,że lubi być w centrum zainteresowania.... ale nie lubi innych zwierząt....musi być izolowany od reszty. Wiec.....zadowolony nie jest. Aczkolwiek....i tak czuje sie Panem i władcą podworka i krzyczy na wszystkich przechodniow. Quote
Kamila_s Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 nesca ten Snopek to ma charakter cos jak my hahahaha:-)))))))))))))))))))) szczegolnie z tym darciem sie :-)))))))) Quote
Kamila_s Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 a co to za fajny Radek co pomaga Snoopkowi??????:-))))) Quote
nescca Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kamciu..... nie znam Radka. Ale faktycznie fajny jest ,poki co...tylko On przysyla regularnie zadeklarowana wplate. Radku.... wiem,że Twoja wpłata wpłynęła. Dziękuję w imieniu Snoopka. Na razie mamy tytlko 20 zł. Nawet nie mowię Ani bo.... troche mi wstyd. Wczoraj poprosilam Floride aby zastanowiły się co dajej ze Snoopkiem. Ja nie dam rady utrzymywać go ze swoich pieniedzy. My tu ciągle łatamy dziury wlasnymi srodkami bo takich DT mamy kilka. I do tego dokarmianie naszych schroniskowych.....i telefony i paliwo. Uwierzcie mi ..... podliczajac to co miesiac.....aż dziw ,że nasi TZ jeszcze nas nie pozabijali. Quote
Kamila_s Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beatko ja na poczatku lutego przesle stowke..tak jak sie umawialismy..to w sumie mozesz wziac jako deklaracje!! 50zl na miesiac... ile placisz za ten tymczas Snoopka miesiecznie???????? bede cos kombinowala...tylko nie rzucaj sie z mostu Ty krowo jedna:-):-):-):-)nochal do gory!!! Quote
nescca Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kamciu....płacę 300zl. Dzięki stokrotne Ty mój Aniele Stróżu. Kiedyś zbankrutujesz przez ratowanie dooopki mi i moim psom. I albo wrocisz do nas...albo Twoj piękny Romeo udusi Cię jak kiedyś Otello Desdemonę. Tylko powód bedzie bardziej prozaiczny.... (kasa) Quote
Kamila_s Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wracam po dniach na watek... taka szkoda,ze malutko jest tu ludzi i takie dlugie cisze.... niesttey bez pomocy i troszke dzialnosci nic nie zdzialamy... postaram sie cos wymyslec przez weekend...jezeli sa jakies inne osoby na watku,ktore kibicuja Snoopiemu prosze o dzialanie i pomoc!! Quote
Radek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kamila, kibicuję i staram się pomóc Snoopkowi, tylko co można zrobić? Quote
nescca Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Kamcia...... zredagujemy po niedzieli z Gosia nowy tekst na Snoopka. Myślę o allegro. Quote
Radek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czy Snoopkowi dalej potrzebne są środki? A tak w ogóle to co słychać dobrego u psiaka:) Quote
nescca Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 niestety.... za styczen otrzymalam 250. Nie wiem gdzie dozbieram reszte. Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nescca - mozemy dostac dobre zdjecia do ogloszen - z tymi na watku nie bylo nawet odezwu na allegro. Dobre zdjecia to podstawa :( POza tym on ma robione ogloszenia? Quote
nescca Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 niestety.... ja zupelnie nie mam czasu. Nie ja mialam sie tym zajmowac ale na to wyglada ze musze. W jak najszybszym czasie postaram sie zrobic mu solidne zdjcia bo te wzystkie sa naprawde do d.... Byłam u niego kilka dni temu.Martwie sie bo jest apatyczny....nozki tylne w gorszym stanie niz wczesniej. Musze wolac weta a snoopek ma zero kasy. Jeszcze poprzedni dlug u weta (niewielki ake zawsze) i dlugu 50 zl za styczen. o raz ostatni komus pomoglam. Musze prosic sie o kazdy grosz a umowa byla zupelnie inna. A ie zostawie go bo..... skonczy w schronisku. Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='nescca']niestety.... ja zupelnie nie mam czasu. Nie ja mialam sie tym zajmowac ale na to wyglada ze musze. W jak najszybszym czasie postaram sie zrobic mu solidne zdjcia bo te wzystkie sa naprawde do d.... Byłam u niego kilka dni temu.Martwie sie bo jest apatyczny....nozki tylne w gorszym stanie niz wczesniej. Musze wolac weta a snoopek ma zero kasy. Jeszcze poprzedni dlug u weta (niewielki ake zawsze) i dlugu 50 zl za styczen. o raz ostatni komus pomoglam. Musze prosic sie o kazdy grosz a umowa byla zupelnie inna. A ie zostawie go bo..... skonczy w schronisku.[/QUOTE] Rozumiem nescca i przykro mi, ze tak sprawa Snoopego wyglada. Tym bardziej potrzebujemy zdjec aby zaczac oglaszac - bezsensu, zeby byl caly na DT - domek tzreba szukac. Snoope trzymaj sie! Quote
Kamila_s Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 nesca ja Cie tylko ponagle o te dane do przelewow zza granicy...chyba,ze chcesz porzadnego koooooooooopa:-) co tam sie dzieje z tymi nozkami Snoopiego??? Quote
nescca Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kamciu..... nie wiem jaki kod mam podac. A nie moze byc paypal? Co do Snoopisia. Wpadlam do Niego w odwiedziny...a on nawet z koszyka nie wyszedl. Był smutny i apatyczny. Ledwie stawal na tylne nożęta. Wyslalam tam wetkę...po zbadaniu Go stwierdzila ze On poprostu cierpi z powodu zwyrodnien. Dostal leki p.zapalni i p.bolowe. Wiem ,że juz jest poprawa. Co do DT Snoopkowego to.... za styczen dostalam tylko 250 zl. Nie wiem kto zaplavci za leki.... FFA chyba niezbyt sie poczuwa do tego. Powiem Wam ,że coraz nam ciężej..... nie tylko Snoopka mam na głowie. Pozdrawiam wszystkich Snoopkolubów. Quote
Kamila_s Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zadzwon do banku na zielona linie i zapytaj plssssssssssssssssssssssssssssssssssss IBAN i BIC oraz adres banku.. na payplau mam zeroooooooooooooooooooo:-( nesca ,a te zwyrodnienia to od czego???:-(ja sie wogole na tym nie znam..mozna to wyleczyc??? Quote
Selenga Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Bazarek na Snoopiego: http://www.dogomania.pl/threads/179724-Qigong-akupresura-stA-p-ozdobne-drobiazgi-autograf-na-Snoopiego-do-20-02 Quote
Kamila_s Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 link do bazarku sie nie otwiera:............................. Quote
nescca Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zwyrodnienia to nastepstwa przetrzymywania Snoopisia bez budy przez 10 lat. Padał na niego deszcz....i śnieg. Wiał na niego wiatr..... Człowiek by raczej tego nie przezył....stad te rozne chorobska..szczegolnie układ kostny.Do tego krotki lancuch ,żeby maluch nawet nie mogl pobiegac. Nie chce myslec co On czul przez ten okres....upieto Go kiedy byl 3-miesiecznym szczeniakiem. Quote
pumcia02 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przepraszam za off... na tymczasie jest piesek, trudny do wyadoptowania. A nikt nie zagląda. Proszę o ogłoszenia lub chociaz podnoszenie watku... http://www.dogomania.pl/threads/138975-DUDUA-maA-y-zawadiaka-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA-W-wa Quote
Selenga Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kamila_s napisał(a):link do bazarku sie nie otwiera:............................. poprawiłam, ale jeszcze raz na wszelki wypadek http://www.dogomania.pl/threads/179724-Qigong-akupresura-stA-p-ozdobne-drobiazgi-autograf-na-Snoopiego-do-20-02 Quote
Recommended Posts