Monday Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Prosiłam o pomoc na wątku Partyzanta, poprosze i tutaj. Błagam podpowiedzcie co robić. http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-mnie-nikt-nie-przegoni-spie-na-klatce-jak-dlugo-mi-sie-uda-radom-149104/#post13171370 Nie oddam go do schroniska, bo lepiej chyba, żeby się błąkał. Quote
florida_blue Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 błąkać to się moze jak jest ciepło.... myslę, że jesli nie jestes w stanie zapewnić mu żadnej opieki i schronienia - to chyba jednak schronisko bedzie lepszym rozwiązaniem ... tym bardziej ze piesek jest krótkowłosy.... obraczuś87 - Snoopek wesoło macha do Ciebie ogonkiem ;) Quote
florida_blue Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ano cisza, on mi nawet z subskrybcji umknał, tak dawno strasznie nie był odwiedzany przez cioteczki :-( Quote
Monday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nadal nikt nie chce małego pieska Snoopiego??? :-( A tu zima idzie. Dobrze by było grzać dupkę w swoim kojcu. Quote
Lu_Gosiak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Monday napisał(a):Nadal nikt nie chce małego pieska Snoopiego??? :-( A tu zima idzie. Dobrze by było grzać dupkę w swoim kojcu. noo niewiem bo narazie to Snoopek grzeje dupke w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
florida_blue Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 tak w domu, ale tymczasowym, a chiciałby w takin na zawsze :) Quote
florida_blue Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 w górę po domek - Piromanka , ktos na watku robił ogłoszenia Snoopka Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja wystawialam mu allegro, mial wyroznione - ale nie bylo odezwu. Ponowie kolejny raz, moze akurat.... Quote
_Mona Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 florida_blue mnie tu ściągnęła, było miło Cię poznać , zaznaczam wątek i biorę się za pomoc w ogłaszaniu....:multi: Quote
florida_blue Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 suuuuuuuper, Mona, dziekuje Ci za pomoc :* - jedyna wada Snoopka to taka, ze nie lubi innych psów. Ale Domek Tymczasowy sobie tym radzi i zamyka swoje psy, kiedy Snoop biega po podwórku Quote
_Mona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Snoopiego też Kochana kisiaraf :loveu: ogłosi na portalach internetowych ( wraz z Tośkiem) już się z nią dziś skontaktowałam... dla niego też zrobiłam już ogłoszenia do powieszenia i rozesłałam do znajomych w poszukiwaniu DS Quote
florida_blue Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Snoopi strasznie pilnie szuka domu... jest czyściutki, nie brudzi w domu, dobrze wychowany, grzeczny... Jedyna wada - nie zgadza sie z innymi psiakami. Na razie ma DT opłacony na ten miesiac, do konca listopada... i to wszystko. MUSI jak najszybciej znaleźć Swój Dom , czy uda mu się spędzić Święta z Nową Rodziną? Quote
Radek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Listopadowa wpłata dla Snoopka właśnie poszła :) Quote
Piromanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kurcze, trzeba mu szybko znaleźć domek! Inaczej pojedzie do schronu... Szkoda psa... Tyle przeszedł... Quote
fiorsteinbock Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Florida, potrzebne nowe zdjecia do ogloszen. Zaczniemy oglaszac Snoopka ponownie, tylko fotki dajcie. Quote
nescca Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 W koncu skonczyl mi sie ban..... powiem Wam wiec cos na temat Snoopka. Ma się u Ani całkiem dobrze.... Spi w cieplutkim domku, wszyscy go glaszczą i rozpieszczają. Nie wyobrażam sobie Snoopka na dworze..... 10 lat pod golym niebem zrobilo swoje. To schorowany pies. Czasem widać jak ciężko mu podniesc sie w koszyczka.... jak na podworku probuje podbiec do mnie....ale bol i zwyrodnienia na to nie pozwalają. Nie szukajcie kojca dla Snoopka...proszę. To schorowany dziadziuś. On potrzebuje ciepła . I jeszcze jedno....czasem tez potrafi warknąć na dziecko. Więc dom z dziecmi odpada. Quote
Piromanka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 nescca, czy jest szansa na zdjęcia? Jak będą zdjęcia zaczynamy nową akcję ogłoszeniową. Quote
tazbuch Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nesca, wrzuc fotki, takie, zeby mozna je bylo zassac, i tez chetnie powrzucam jego ogloszenia... Pozdrawiam Quote
fiorsteinbock Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dobrze, ze wrocilas Nessca. Ja rowniez prosze o fotki, odnowie Allegro. Quote
nescca Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Obiecuję ,że zaraz po niedzieli pojadę do Ani i obfotografuję naszego Snoopusia. Póki co....musze się wychorować. Krtań mi wysiadła. Dzięki ,że tu zaglądacie. Martwię się o przyszłość Snoopsiaka. Quote
Recommended Posts