Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

błąkać to się moze jak jest ciepło.... myslę, że jesli nie jestes w stanie zapewnić mu żadnej opieki i schronienia - to chyba jednak schronisko bedzie lepszym rozwiązaniem ... tym bardziej ze piesek jest krótkowłosy....

obraczuś87 - Snoopek wesoło macha do Ciebie ogonkiem ;)

• 2 weeks later...
Posted

Monday napisał(a):
Nadal nikt nie chce małego pieska Snoopiego???
:-(
A tu zima idzie. Dobrze by było grzać dupkę w swoim kojcu.

noo niewiem bo narazie to Snoopek grzeje dupke w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Snoopiego też Kochana kisiaraf :loveu: ogłosi na portalach internetowych ( wraz z Tośkiem) już się z nią dziś skontaktowałam...
dla niego też zrobiłam już ogłoszenia do powieszenia i rozesłałam do znajomych w poszukiwaniu DS

Posted

Snoopi strasznie pilnie szuka domu... jest czyściutki, nie brudzi w domu, dobrze wychowany, grzeczny... Jedyna wada - nie zgadza sie z innymi psiakami. Na razie ma DT opłacony na ten miesiac, do konca listopada... i to wszystko. MUSI jak najszybciej znaleźć Swój Dom , czy uda mu się spędzić Święta z Nową Rodziną?

Posted

W koncu skonczyl mi sie ban..... powiem Wam wiec cos na temat Snoopka. Ma się u Ani całkiem dobrze.... Spi w cieplutkim domku, wszyscy go glaszczą i rozpieszczają. Nie wyobrażam sobie Snoopka na dworze..... 10 lat pod golym niebem zrobilo swoje. To schorowany pies. Czasem widać jak ciężko mu podniesc sie w koszyczka.... jak na podworku probuje podbiec do mnie....ale bol i zwyrodnienia na to nie pozwalają. Nie szukajcie kojca dla Snoopka...proszę. To schorowany dziadziuś. On potrzebuje ciepła . I jeszcze jedno....czasem tez potrafi warknąć na dziecko. Więc dom z dziecmi odpada.

Posted

Obiecuję ,że zaraz po niedzieli pojadę do Ani i obfotografuję naszego
Snoopusia. Póki co....musze się wychorować. Krtań mi wysiadła. Dzięki ,że tu zaglądacie. Martwię się o przyszłość Snoopsiaka.