Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzadeczki sa winne bo są stare - po tym jak obejrzałam wiadomości chyba 2 dni temu... mówili akurat o starszych ludziach, których dzieci wyrzuciły... jesli ktoś jest w stanie pozbyć sie starszej i kłopotliwej matki czy ojca ... to dziwisz sie, jesli wyrzuci psa ?????????????

Posted

florida_blue napisał(a):
dzadeczki sa winne bo są stare - po tym jak obejrzałam wiadomości chyba 2 dni temu... mówili akurat o starszych ludziach, których dzieci wyrzuciły... jesli ktoś jest w stanie pozbyć sie starszej i kłopotliwej matki czy ojca ... to dziwisz sie, jesli wyrzuci psa ?????????????

Co za cholerny świat i skąd się biorą tacy ,,ludzie"

Posted

już wstawiam, tylko je znajde :)

a z wiesci od nescca -

** Snoopek został eksmitowany z pokoju do kuchni, gdzie spi teraz w nowym prywatnym łózeczku. Zaczął się wdzierać do łózka opiekunów :diabloti: chyba mu dobrze :diabloti:

Posted

[quote name='Piromanka']Wpłaciłam jeszcze 80 zł na konto Snoopiego za kolejny bazarek.

Z całego serca dziekujemy Tobie oraz osobom, które kupiły na bazarku i darowały Snoopkowe kolejne kilka dni na Tymczasie :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Poprosze o przesłanie numeru konta. Przeslę jednorazowo 20 zł. Tylko tyle mogę. :cool3:

suuuuper - to by nam akurat starczyło na kolejny miesiąc na DT !!!!! CAŁY MIESIAC !!!:multi::multi::multi::multi::multi:
wplaty mozna kierować na nasze fundacyjne:

Fundacja For Animals, oddział Częstochowa
ul. Mizerkiewicza 12
42-520 Dąbrowa Górnicza
76 1370 1170 0000 1706 4855 2203
koniecznie z dopiskiem SNOOPY i jakimś nickiem w tytule wpłaty, bo bede robila rozliczenie i nie chcialabym, żeby coś umknęło.