Radek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pierwsza wpłata poszła dzisiaj. Będę wpłacał comiesięcznie zadeklarowaną kwotę dopóki będzie taka potrzeba. Quote
florida_blue Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Radku, bardzo Ci dziękujemy - mozesz w zamian zostać honorowym wujkiem Snoopka :) Quote
Monday Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Florida, radek prosił o potwierdzenia jak dotrą jego wpłaty na konto - da się to załatwić? A co u snoopiego? Quote
florida_blue Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 tak, potwierdzę jutro :) Snoopkowi trzeba szukać nowego domu , bo sobie chłopak zasłużył :) Quote
fiorsteinbock Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Sa jakiekolwiek pytanie z Allegro? do mnie nikt nie pisze...:-( Quote
florida_blue Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 do nas też nie pisze nikt z allegro ... Na razie potwierdzam wpłątę p . Radka - pieniążki doszły napewno :) i Snoopek macha do wujka ogonkiem ;) postaram sie dzisiaj zrobić pełne rozliczenie - bardzo was przepraszam , że zanbiedbuje Snoopika ale nie ogarniam wszystkiego , mam nawał roboty, jeszcze zdjecia bazarkowe miałam zrobić .... a dopiero powystawiałam na strone zwierzaki z zeszłego tygodnia .... a nasze szczeniory zdjec nie mają :/ nie wiem kiedy ja mam to wszystko zrobić :/ błagam o pomoc z mojego opisu - sprawdzenie domków i pomoc w załatwieniu transportu. Quote
Radek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='florida_blue']do nas też nie pisze nikt z allegro ... Na razie potwierdzam wpłątę p . Radka - pieniążki doszły napewno :) i Snoopek macha do wujka ogonkiem ;) [/quote] To super:) Dzięki za info Quote
florida_blue Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Radek. Twój psiak strasznie przypomina jedynego ONka w moim bloku - mamy baaaaaardzo podobną sunie i to jest psiaprzyjaciółka mojej suni, chetnie sie razem bawią , chociaż Alice nie dorównuje jej kondycją - naprawde bardzo sie lubią. Do tego stopnia, ze musze uwazac nawet jak jestem bez psa a Alice jest w poblizu - wiem, ze przybiegnie się radośnie przywitać :diabloti: Mam nadzieje ze nasz Snoopi znajdzie szybko taki nowy dom - tylko musi grzeczny być i nie szczekac na swoje odbicie :P Quote
trish Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 witam , Snoopy ma sie bardzo dobrze :lol: spi w domku i bardzo polubil wlascicieli DT ( tak bardzo ze stara sie im wskakiwac do lozka w nocy :eviltong:) - dalej nie akceptuje innych psow - jutro prawdopodobnie bedzie wet i powie co dalej z jego pleckami ... Quote
fiorsteinbock Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Boze, jaki On musi byc teraz szczesliwy, po tym wszystkim co go spotkalo... Dobranoc Snoopy :loveu: Quote
Piromanka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zrobiłam skromny bazarek dla psiaka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliwki-marynowane-wlasnej-roboty-na-katowanego-snoopiego-do-1-10-godz-23-59-a-147282/[/url] Quote
florida_blue Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 a co to takiego te sliwki marynowane ? to w occie są ? Quote
Radek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Florida, w awatarze jest kochana Norcia, którą pożegnałem ponad 3 lata temu. Obecnie jest z nami onkowata Saruśka z Kielc. Ma swój wątek na Dogo (matka dobcio-onków) Quote
florida_blue Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ja mówie własnie o Norci Quote
Piromanka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='florida_blue']a co to takiego te sliwki marynowane ? to w occie są ?[/quote] W zalewie, która składa się m.in z octu. Słodkie śliwki zamarynowane w takiej zalewie dają oszałamiający efekt smakowy ;) Quote
florida_blue Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 robie obiecane rozliczenie na Snoopka i ide lulac ;) 50 - fiorsteinock 30 - majuska 200 - paulina 50 - florentynka 20 - radek razem wpływy na dzien 26.09.2009 - 350 zł wszystkim darczyńcom gorąco dziekujemy, Snoopy bedzie miał opłacony cały pierwszy miesiąc pobytu w DT, cały miesiąc NORMALNEGO ŻYCIA - dzięki Wam :angel::angel::angel::Cool!::Cool!::Cool!: Bardzo prosimy o bazarki i pomoc w ogłoszeniach - psiak musi znaleźć nowy dom, nadaje się do adopcji i nie ma sensu trzymać go w DT... jakos dzisiaj nie mam głowy, moja Pandusia pojechała do nowego domku, na kolanach mam maciupeńką jasnorudobiszkoptową kotkę .... Quote
Piromanka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 WOBEC TEGO JESZCZE JEDEN BAZAREK DLA SNOOPKA: http://www.dogomania.pl/forum/f99/karma-kobers-tabletki-na-stres-podczas-jazdy-autem-na-snoopiego-do-5-10-09-23-59-a-147590/#post13052582 Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Radek napisał(a):Co słychać u Snoopiego? akurat dzis bylysmy z nescca Go odwiedzic....na te 10 lat zycia na dworze w tempie ekspresowym przyzwyczail sie do domu :evil_lol::evil_lol:, szybko poszla na nauka czystosci, wyglada super, uwielbia sie miziac, skacze:crazyeye: jak koziolek, choc te tylne łapy nie wygladaja za dobrze, ale wkrotce drugi steryd, wiec bedzie na pewno o wiele lepiej .....On sam to chyba mysli, ze trafil do raju , a jak pilnuje swojego terenu;) Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Odnowilam Allegro. Dzwonia ludzie w sprawie adopcji? Quote
majuska Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przepraszam...zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f28/mikolaj-wyrzucili-zeby-zylo-sie-wygodniej-staruszek-schron-147778/#post13069662 Quote
fiorsteinbock Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Qrcze! Majuska chcialam zaoffowac swojego podopiecznego! Taka sama historia :angryy: oj, jakbym chciala plunac w twarz ich wlascicielom...: http://www.dogomania.pl/forum/f28/poczciwy-onek-bezdusznie-porzucony-na-stare-lata-umiera-w-schronie-147727/#post13065753 Quote
Recommended Posts