Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do nas też nie pisze nikt z allegro ...

Na razie potwierdzam wpłątę p . Radka - pieniążki doszły napewno :) i Snoopek macha do wujka ogonkiem ;)

postaram sie dzisiaj zrobić pełne rozliczenie - bardzo was przepraszam , że zanbiedbuje Snoopika ale nie ogarniam wszystkiego , mam nawał roboty, jeszcze zdjecia bazarkowe miałam zrobić ....
a dopiero powystawiałam na strone zwierzaki z zeszłego tygodnia .... a nasze szczeniory zdjec nie mają :/ nie wiem kiedy ja mam to wszystko zrobić :/

błagam o pomoc z mojego opisu - sprawdzenie domków i pomoc w załatwieniu transportu.

Posted

[quote name='florida_blue']do nas też nie pisze nikt z allegro ...

Na razie potwierdzam wpłątę p . Radka - pieniążki doszły napewno :) i Snoopek macha do wujka ogonkiem ;)

[/quote]

To super:)
Dzięki za info

Posted

Radek. Twój psiak strasznie przypomina jedynego ONka w moim bloku - mamy baaaaaardzo podobną sunie i to jest psiaprzyjaciółka mojej suni, chetnie sie razem bawią , chociaż Alice nie dorównuje jej kondycją - naprawde bardzo sie lubią. Do tego stopnia, ze musze uwazac nawet jak jestem bez psa a Alice jest w poblizu - wiem, ze przybiegnie się radośnie przywitać :diabloti:

Mam nadzieje ze nasz Snoopi znajdzie szybko taki nowy dom - tylko musi grzeczny być i nie szczekac na swoje odbicie :P

Posted

witam ,
Snoopy ma sie bardzo dobrze :lol: spi w domku i bardzo polubil wlascicieli DT ( tak bardzo ze stara sie im wskakiwac do lozka w nocy :eviltong:) - dalej nie akceptuje innych psow - jutro prawdopodobnie bedzie wet i powie co dalej z jego pleckami ...

Posted

Florida, w awatarze jest kochana Norcia, którą pożegnałem ponad 3 lata temu. Obecnie jest z nami onkowata Saruśka z Kielc. Ma swój wątek na Dogo (matka dobcio-onków)

Posted

[quote name='florida_blue']a co to takiego te sliwki marynowane ? to w occie są ?[/quote]

W zalewie, która składa się m.in z octu.
Słodkie śliwki zamarynowane w takiej zalewie dają oszałamiający efekt smakowy ;)

Posted

robie obiecane rozliczenie na Snoopka i ide lulac ;)

50 - fiorsteinock
30 - majuska
200 - paulina
50 - florentynka
20 - radek

razem wpływy na dzien 26.09.2009 - 350 zł

wszystkim darczyńcom gorąco dziekujemy, Snoopy bedzie miał opłacony cały pierwszy miesiąc pobytu w DT, cały miesiąc NORMALNEGO ŻYCIA - dzięki Wam :angel::angel::angel::Cool!::Cool!::Cool!:
Bardzo prosimy o bazarki i pomoc w ogłoszeniach - psiak musi znaleźć nowy dom, nadaje się do adopcji i nie ma sensu trzymać go w DT...

jakos dzisiaj nie mam głowy, moja Pandusia pojechała do nowego domku, na kolanach mam maciupeńką jasnorudobiszkoptową kotkę ....

Posted

Radek napisał(a):
Co słychać u Snoopiego?

akurat dzis bylysmy z nescca Go odwiedzic....na te 10 lat zycia na dworze w tempie ekspresowym przyzwyczail sie do domu :evil_lol::evil_lol:, szybko poszla na nauka czystosci, wyglada super, uwielbia sie miziac, skacze:crazyeye: jak koziolek, choc te tylne łapy nie wygladaja za dobrze, ale wkrotce drugi steryd, wiec bedzie na pewno o wiele lepiej .....On sam to chyba mysli, ze trafil do raju , a jak pilnuje swojego terenu;)