Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam u znajomej w sklepie zoo niestety nie posiada karmy dla starych psow :( ale w nastepnym tygodniu bedzie miala dla mnie puszki z jedzonkiem za fee :multi: ciesze sie ze weekend juz prawie bo pojade do Snoopka go wytulic - zrobie jakies nowe zdjecia i sie podziele

Posted

[quote name='florida_blue']Nie mam czasu na te bazarki, gdyby mógł ktoś poprowadzić to mam troszkę bazarkowych rzeczy w domu, postaram sie zrobić zdjęcia szybko i wstawie tutaj... czy ktoś mógłby zająć sie bazarkiem?

Ja chętnie zajmę się bazarkiem. Mam trochę wolnego czasu, więc to nie problem. Prześlij mi proszę zdjęcia na adres: arom83@o2.pl

Posted

Gosiu juto bede w Lublincu ... zrobie jakies zdjecia Snoopka i pojade do schronu wybiegac psy i dac jesc cos fajniejszego :p ty jestes czy gdzies sie szlajasz po lasach ?:eviltong:

Posted

trish napisał(a):
Gosiu juto bede w Lublincu ... zrobie jakies zdjecia Snoopka i pojade do schronu wybiegac psy i dac jesc cos fajniejszego :p ty jestes czy gdzies sie szlajasz po lasach ?:eviltong:

suuuper, ze bedziesz u psiakow:multi::multi::multi:......no wlasnie w planach jest szlajanie sie po lesie:evil_lol: a o ktorej bedziesz??

Posted

Bardzo proszę o wysłanie numeru konta do dogomaniaka "Radek". Zadeklarował 20zł/mc na Snoopiego :loveu:

"Witam.
Na razie mogę zadeklarować na stałe 20 złotych miesięcznie. Mam prośbę o numer konta.
Pozdrawiam
Radek"

Posted

Piromanka napisał(a):
Czyli nikt nie potrzebuje mojej pomocy w zrobieniu bazarku?

No tak wyszło kochana, że ja ściągnęłam zdjęcie i zrobiłam go wcześniej :)
Ale nie martw się - jeszcze będzie okazja :)