Havanka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='Kamila_s']jednorazowo moge wspomoc Snoopka:-)) prosze o numer konta z Swift :-) Kamilko, jesteś kochana !!! Dziękujemy ! Kasa na wagę złota !!! O ile dobrze pamietam, tylko Radek finansuje Snoopiego. Cioteczki, która z Was udostępnia konto do wplat na psinkę? Już znalazłam konto na wątku, ale bez nr SWIFT: INSPEKTORAT OTOZ ANIMALS w Lublińcu BS Gliwice o/ Lubliniec 35 8457 0008 2006 0081 7813 0001 z dopiskiem "Dla Snoopka" Quote
Radek Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Na zdjęciach dobrze Snoopek wygląda i widać, że trzyma linię, a dla starszego psiaka to ważne. Quote
Havanka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Radek']Na zdjęciach dobrze Snoopek wygląda i widać, że trzyma linię, a dla starszego psiaka to ważne. Racja, tym bardziej, że ma problemy ze stawami. Cioteczki, potrzebny jest nr SWIFT do wpłaty !!! Quote
Kamila_s Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 mi jest potrzebny ten Swift..inaczej nie moge wplacic kasiurki.... chyba,ze wplace na nesci paypal?????????? nesc moge wplacic na paypal Twoj kobieto??????hehehe:-) Quote
Havanka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kamila_s napisał(a):mi jest potrzebny ten Swift..inaczej nie moge wplacic kasiurki.... chyba,ze wplace na nesci paypal?????????? nesc moge wplacic na paypal Twoj kobieto??????hehehe:-) Kamilko, musisz być cierpliwa. Nesca jak tylko wejdzie na dogo, na pewno zajrzy na wątek. Quote
Kamila_s Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Havanko..jasne.ze bede cierpliwa:-)wiem,ze nesca ma mase na glowie..poczekam az mi napisze i dogramy szczegoly:-) Quote
nescca Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Kamilko_s dzięki Bogu , że jesteś :) Matko jedyna.... Możesz na pay pal. beata1066@interia.pl Tak się cieszę ,że wątek Snoopiczka ożył. KAMCIA.... kiedy będziesz w PL? Wspominam naszą ostatnią imprezkę i niedosyt czuję..... OGROOMNY. Quote
Kamila_s Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Beatko...poslalam..nie mialam masy na paypalu,ale ciutke tam bylo:-)sprawdz ile doszlo.... jak doladuje za jakis czas..przypomnij mi diablico jedna zebym znowu wyslala na Snoopaska:-))))) ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-))))))))))))) Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kamila_s napisał(a):......ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-))))))))))))) no to tylko daj znac wczesniej bysmy mogły cos zorganizowac!!:):) Quote
nescca Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Kamila_s napisał(a):Beatko...poslalam..nie mialam masy na paypalu,ale ciutke tam bylo:-)sprawdz ile doszlo.... jak doladuje za jakis czas..przypomnij mi diablico jedna zebym znowu wyslala na Snoopaska:-))))) ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-))))))))))))) Mamy od Kamci 54,38zł. Dzięki Kamcia :) Kupimy chłopakowi coś na zbolałe stawy i kręgosłup..... DZIĘKI KOCHANA. Quote
nescca Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Byłam dziś u Snoopka. Zrobiłam fotki ,ale są u Gosi. Dziś wieczorem podeślę je do Havanki. Może poproszę Ją też o zamieszczenie ich na watku. Snoopek przytyłi wygląda pieknie....ale nóżki są słabiutkie. Zawiozłyśmy maluszkowi puszeczki ,froliczki i ciasteczka. Ciasteczkami pogardził ,ale froliki zajadał z wielkim apetytem :)....Dziękuję..... Quote
fochu Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 grunt że apetyt chłopakowi dopisuje miziam za uchem na dobranoc :* Quote
Kamila_s Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 jasne,ze dam znac...jakis grill sie uszykuje laski???????hehe:-)) jak zaladuje konto paypal...Beatko atakuj mnie..to potem znowu przeleje grosza ba chlopaka:-)))))) Quote
nescca Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Wczoraj zawiozłyśmy Mu wielką paczkę frolików i 8 dużych puszek miesnych oraz paczuszkę przysmaków (To od Radka :)) Zdecydowanie wybrał froliki a przysmaki oddał koleżance :) To dzielny chłopak :) Zaraz poproszę Gosię o fotki. Quote
fochu Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 śliczny chłopiec ! Tylko na fotkach widać że nóżki takie sztywne ma gapcio kochany Quote
fiorsteinbock Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Piękne fotki! Widac, ze Snoopkowi dobrze. Obiecone allegro: Musze kolejny raz usprawiedliwic nieobecnosc, przyczyna wiadoma: dom i praca. Niestety nieobecnosci beda czestsze bo dzidzia mi podrosla i wymaga wiele wiecej uwagi. Dlatego prosze Cioteczki o wyrozumialosc. Quote
Radek Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Na zdjęciach ma tak uśmiechnięte pyszczydło aż miło popatrzeć:) Mam nadzieję że przysmaki "ode mnie" były smaczne;) Quote
nescca Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 OO tak Radku :)Tak je zajadał ,aż mlaskał :) fiorsteinbock - Allegro cudne. Dzięki w imieniu Snoopizny :) Quote
fochu Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 o tak Edytko allegro genialne! Masz talent dziewczyno! miziam Snoopka na dobranoc Quote
Recommended Posts