Jump to content
Dogomania

grabie, kije, deski, czy kamienie .... KASA POTRZEBNA STRASZNIE!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila_s']jednorazowo moge wspomoc Snoopka:-))
prosze o numer konta z Swift :-)
Kamilko, jesteś kochana !!! Dziękujemy ! Kasa na wagę złota !!! O ile dobrze pamietam, tylko Radek finansuje Snoopiego.
Cioteczki, która z Was udostępnia konto do wplat na psinkę?

Już znalazłam konto na wątku, ale bez nr SWIFT:
INSPEKTORAT OTOZ ANIMALS w Lublińcu
BS Gliwice o/ Lubliniec

35 8457 0008 2006 0081 7813 0001

z dopiskiem "Dla Snoopka"

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Radek']Na zdjęciach dobrze Snoopek wygląda i widać, że trzyma linię, a dla starszego psiaka to ważne.
Racja, tym bardziej, że ma problemy ze stawami.

Cioteczki, potrzebny jest nr SWIFT do wpłaty !!!

Posted

Kamila_s napisał(a):
mi jest potrzebny ten Swift..inaczej nie moge wplacic kasiurki....
chyba,ze wplace na nesci paypal??????????
nesc moge wplacic na paypal Twoj kobieto??????hehehe:-)

Kamilko, musisz być cierpliwa. Nesca jak tylko wejdzie na dogo, na pewno zajrzy na wątek.

Posted

Beatko...poslalam..nie mialam masy na paypalu,ale ciutke tam bylo:-)sprawdz ile doszlo....
jak doladuje za jakis czas..przypomnij mi diablico jedna zebym znowu wyslala na Snoopaska:-)))))
ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-)))))))))))))

Posted

Kamila_s napisał(a):
......ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-)))))))))))))

no to tylko daj znac wczesniej bysmy mogły cos zorganizowac!!:):)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Beatko...poslalam..nie mialam masy na paypalu,ale ciutke tam bylo:-)sprawdz ile doszlo....
jak doladuje za jakis czas..przypomnij mi diablico jedna zebym znowu wyslala na Snoopaska:-)))))
ja w Pl bede w polowie lipca...moze uda sie jakis grillek i piwko??????:-)))))))))))))

Mamy od Kamci 54,38zł. Dzięki Kamcia :) Kupimy chłopakowi coś na zbolałe stawy i kręgosłup..... DZIĘKI KOCHANA.

Posted

Byłam dziś u Snoopka. Zrobiłam fotki ,ale są u Gosi. Dziś wieczorem podeślę je do Havanki. Może poproszę Ją też o zamieszczenie ich na watku. Snoopek przytyłi wygląda pieknie....ale nóżki są słabiutkie. Zawiozłyśmy maluszkowi puszeczki ,froliczki i ciasteczka. Ciasteczkami pogardził ,ale froliki zajadał z wielkim apetytem :)....Dziękuję.....

Posted

Wczoraj zawiozłyśmy Mu wielką paczkę frolików i 8 dużych puszek miesnych oraz paczuszkę przysmaków (To od Radka :)) Zdecydowanie wybrał froliki a przysmaki oddał koleżance :) To dzielny chłopak :) Zaraz poproszę Gosię o fotki.

Posted

Piękne fotki! Widac, ze Snoopkowi dobrze.

Obiecone allegro:

Musze kolejny raz usprawiedliwic nieobecnosc, przyczyna wiadoma: dom i praca. Niestety nieobecnosci beda czestsze bo dzidzia mi podrosla i wymaga wiele wiecej uwagi. Dlatego prosze Cioteczki o wyrozumialosc.

Posted

Na zdjęciach ma tak uśmiechnięte pyszczydło aż miło popatrzeć:)
Mam nadzieję że przysmaki "ode mnie" były smaczne;)