Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza Misia nie miala co prawda takich przejsc jak Mika, ale na poczatku tez panicznie bala schodow, a w windzie dostawala szalu na widok odbicia w lustrze. Pare dni wystarczylo i sie nauczyla. Sposobem. Biegly szybko ona na smyczy, a potem w zabawie wbiegaly na schodki, na skwerku, przed domem itp. A potem juz wbiegala swobodnie. Do windy sie tez przyzwyczaila. Wita sie ze swoim odbiciem i juz jest spokoj. I w ogole byla uczona wszystkiego od podstaw. Mysle, ze ona nigdy przedtem nie byla w mieszkaniu.
Wybierz spokojnie dla dobra suni. Bo madrzy ludzie sobie poradza.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Mikunia została u wspaniałych ludzi w Mostkach koło Starego Sącza. Ma teraz dużo miłości, towarzystwo kici, starszego pudelka i małej też przygarniętej suni. Pieski zareagowały na siebie obojętnie, na przyjaźń przyjdzie czas, Mikunia na koty nie reaguje wcale. Dostałam już smsa, że był spacerek, samodzielne wychodzenie z domu i wnoszenie na rękach do domu.:loveu: Państwo z Będzina zrozumieli moją decyzję, dostaną inną sunię w potrzebie ale bez ryzyka, że trzeba ją będzie długo nosić.
Wielkie podziękowania dla Amelii, która zawiozła nas do Będzina i dla pani Alicji, która zawiozła do Starego Sącza.

Posted

a jednak miałaś rację....tak się cieszę:loveu:....obawiałam się tego żywopłotu, ale wiem , że ludzie muszą być cudowni....biorąc pod uwagę wymagania jakie postawiłaś domkowi;)

Posted

:multi::multi::multi:wspaniale!!!!!!!! Tamb zdradź tajemnicę jak znajdować takie domki bo u missieek coraz więcej takich trudnych psiaków, które mogą pokochać tylko tacy wyjątkowi ludzie :placz: