monika55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Nasza Misia nie miala co prawda takich przejsc jak Mika, ale na poczatku tez panicznie bala schodow, a w windzie dostawala szalu na widok odbicia w lustrze. Pare dni wystarczylo i sie nauczyla. Sposobem. Biegly szybko ona na smyczy, a potem w zabawie wbiegaly na schodki, na skwerku, przed domem itp. A potem juz wbiegala swobodnie. Do windy sie tez przyzwyczaila. Wita sie ze swoim odbiciem i juz jest spokoj. I w ogole byla uczona wszystkiego od podstaw. Mysle, ze ona nigdy przedtem nie byla w mieszkaniu. Wybierz spokojnie dla dobra suni. Bo madrzy ludzie sobie poradza. Quote
tamb Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Mikunia jest dzisiaj w Gazecie Krakowskiej, nikt jeszcze nie dzwonił. Quote
hop! Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tamb napisał(a):Mikunia jest dzisiaj w Gazecie Krakowskiej, nikt jeszcze nie dzwonił. Kiepsko... :shake: Quote
tamb Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Nic, ani jednego telefonu. Jutro rano jedziemy do Starego Sącza. Zobaczymy... Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Przepraszam Was za OT... ale Zorka jest chora, nie mamy na leczenie... każdy grosik na wage złota... sami nie damy rady! :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=146608 Quote
hop! Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 tamb napisał(a):Nic, ani jednego telefonu. Jutro rano jedziemy do Starego Sącza. Zobaczymy... Oby to był ten dom... :thumbs: Quote
tamb Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Kochana Mikunia została u wspaniałych ludzi w Mostkach koło Starego Sącza. Ma teraz dużo miłości, towarzystwo kici, starszego pudelka i małej też przygarniętej suni. Pieski zareagowały na siebie obojętnie, na przyjaźń przyjdzie czas, Mikunia na koty nie reaguje wcale. Dostałam już smsa, że był spacerek, samodzielne wychodzenie z domu i wnoszenie na rękach do domu.:loveu: Państwo z Będzina zrozumieli moją decyzję, dostaną inną sunię w potrzebie ale bez ryzyka, że trzeba ją będzie długo nosić. Wielkie podziękowania dla Amelii, która zawiozła nas do Będzina i dla pani Alicji, która zawiozła do Starego Sącza. Quote
AMIGA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To wspaniałe wieści:multi::multi:. Mam nadzieję, że Mikunia będzie baaardzo szczęśliwa i jej nowi państwo tez razem z nią:loveu: Quote
kanna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a jednak miałaś rację....tak się cieszę:loveu:....obawiałam się tego żywopłotu, ale wiem , że ludzie muszą być cudowni....biorąc pod uwagę wymagania jakie postawiłaś domkowi;) Quote
monika55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale wiadomosc.:loveu: Niech Mikunia szczesliwa bedzie. Quote
malawaszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :multi::multi::multi:wspaniale!!!!!!!! Tamb zdradź tajemnicę jak znajdować takie domki bo u missieek coraz więcej takich trudnych psiaków, które mogą pokochać tylko tacy wyjątkowi ludzie :placz: Quote
bahlsa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nareszcie odnalazłam wątek Mikuni...:) wspaniałe wieści! tamb, jesteś czarodziejką! że znajdujesz takie świetne domki :Rose: Quote
Recommended Posts