mag Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 To wzruszajace, jak jeden piesek pomaga drugiemu chodzic - ten z tylu ma poparzone przednie lapki, tak? :roll: A ja jestem zachwycona fachowoscia Misiowego chwytu. Dziewczyna jakis kurs ratownictwa konczyla czy co? :o Quote
Mokka Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Pati - Buldog z brodą? Ciekawe, ciekawe... Buldogu - jeżeli nie znam troszki, to i nie znam całości. P.S. Czy naprawdę masz brodę? Quote
Mokka Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Mag, prawda jest taka, że Flaire planuje szkolić Misię w kierunku ratownictwa. Jak widać nie bezpodstawnie, ponieważ Miśka wykazuje wrodzony talent, chociaż jeszcze kursu nie zaczęła. :lol: Quote
Buldog Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Mokka: Skoro PATI tak twierdzi, to wrecz nie wypada mi zaprzeczac :lol: A dowcip Ci na priva zaraz posle, bo on wysoce nieprzyzwoity jest ;) Quote
PATIszon Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Mag, prawda jest taka, że Flaire planuje szkolić Misię w kierunku ratownictwa. : Tak, specjalizacja-łapanie psów spadających w dół za tylne łapki... Quote
Wind Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Pati, chyba za ZADKI a nie za LAPKI ;) Misia wie, za co zlapac aby wilk byl syty i owca cala, czyli aby i uratowac i miec z tego przyjemnosc ;) Quote
Flaire Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 No nieeee!!! Ja w pracy, a tu się nabijają z mojego biednego Misiątka i nawet nie ma mnie, żeby jej bronić! :cry: :cry: Quote
Mokka Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 A broń se, broń. Tylko że niestety, ale dowody rzeczowe są przytłaczające. Wszyscy widzieli, co się działo... :o Quote
Recommended Posts