Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Mikrusia nie lubi bawic sie z Rubi :) :) :)

Litero,Niebieska,proszę,podpiszcie petycję. To bardzo ważne. Musimy miec 2 tys podpisów.Poproście chłopaków,znajomych,ciotki i wujków...

Ogromna prośba do Was,o poświęcenie minty zycia,na podpisanie petycji w sprawie psów z Małoszyc. To takie pseudoschronisko z sadystą jako "opiekunem " i właścicielem. Kawał wstrętnego,okrutnego chama.Proszę podpiszcie. Gdyby ktoś chciał zobaczyc psy stamtąd zabrane,służe filmami.

http://www.petycje.pl/petycjePodglad...jeid=5247numer

Posted

Aha,to o to chodzi...No trudno,skoro Mikrusia nie lubi sie bawic z Rubi,to jakos to przebolejemy... A ile razy mozne podpisywac petycje jedna osoba,tylko raz czy kilka razy... Bo ja juz jedna petycje podpisywalam i wyslalam,ale nie wiem czy to ta sama..

Posted

Podpisałam już raz petycję w sprawie Małoszyc, bo to, co się tam dzieje, wymaga natychmiastowej zmiany sytuacji. Petycja zresztą dość często się przewija na Dogo. Też mam nadzieję, że to ciągle ta sama, a nie kilka o podobnej treści, bo będzie trudniej.

• 1 year later...
Posted

ciotki żałuja nam fotek mikropiesków. U Musztardy to samo-nie,nie,nie,tak to Drogie Koleżanki nie będzie! Wzięłyscie co najfajniejsze i trzymacie ukryte przed ludzkimi oczyma. Czy to się godzi???

Posted

No dooobra... Kiedyś dopadnę komputer Mamy i nadrobię zaległości. Natomiast na pocieszenie mogę powiedzieć, że Mikra ma się świetnie - w końcu Jej Królewska Mość może sobie porządzić swoim królestwem:)

• 1 year later...
Posted

Niestety, w związku ze zmianą sytuacji życiowej, jestem zmuszona opuścić moją Jej Królewską Mość... Nie wiem, jak ja bez niej wytrzymam... Ale zrobię wszystko, żebyśmy jak najszybciej mogły być razem! Na poniższym wątku opublikuję niedługo aktualne zdjęcia Mikry:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240494-Zast%C4%99pczy-dom-tymczasowy-za-koszty-utrzymania-poszukiwany!?p=20516003#post20516003[/url]

• 4 weeks later...