Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 brazowa1 napisał(a):OJ,to chyba bylaby krótka zabawa;) A wlasnie,ze nie... Rubi bardzo lubi bawic sie z takimi maluchami.... Quote
brazowa1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ale Mikrusia nie lubi bawic sie z Rubi :) :) :) Litero,Niebieska,proszę,podpiszcie petycję. To bardzo ważne. Musimy miec 2 tys podpisów.Poproście chłopaków,znajomych,ciotki i wujków... Ogromna prośba do Was,o poświęcenie minty zycia,na podpisanie petycji w sprawie psów z Małoszyc. To takie pseudoschronisko z sadystą jako "opiekunem " i właścicielem. Kawał wstrętnego,okrutnego chama.Proszę podpiszcie. Gdyby ktoś chciał zobaczyc psy stamtąd zabrane,służe filmami. http://www.petycje.pl/petycjePodglad...jeid=5247numer Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Aha,to o to chodzi...No trudno,skoro Mikrusia nie lubi sie bawic z Rubi,to jakos to przebolejemy... A ile razy mozne podpisywac petycje jedna osoba,tylko raz czy kilka razy... Bo ja juz jedna petycje podpisywalam i wyslalam,ale nie wiem czy to ta sama.. Quote
Litterka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Podpisałam już raz petycję w sprawie Małoszyc, bo to, co się tam dzieje, wymaga natychmiastowej zmiany sytuacji. Petycja zresztą dość często się przewija na Dogo. Też mam nadzieję, że to ciągle ta sama, a nie kilka o podobnej treści, bo będzie trudniej. Quote
brazowa1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 dziewczyny,podpiszcie sie jeszcze jeden raz...mi przyjęło z dwóch adresów mailowych ;) to ta sama. Quote
Litterka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A, to się mogę jeszcze 2 razy podpisać:P Poproszę znajomych:D Quote
brazowa1 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ciotki żałuja nam fotek mikropiesków. U Musztardy to samo-nie,nie,nie,tak to Drogie Koleżanki nie będzie! Wzięłyscie co najfajniejsze i trzymacie ukryte przed ludzkimi oczyma. Czy to się godzi??? Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 ..no własnie, a w innych wątkach to sie "Litterka" udziela, nam pozostaje avatarek;) Quote
Litterka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 No dooobra... Kiedyś dopadnę komputer Mamy i nadrobię zaległości. Natomiast na pocieszenie mogę powiedzieć, że Mikra ma się świetnie - w końcu Jej Królewska Mość może sobie porządzić swoim królestwem:) Quote
Litterka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Niestety, w związku ze zmianą sytuacji życiowej, jestem zmuszona opuścić moją Jej Królewską Mość... Nie wiem, jak ja bez niej wytrzymam... Ale zrobię wszystko, żebyśmy jak najszybciej mogły być razem! Na poniższym wątku opublikuję niedługo aktualne zdjęcia Mikry: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240494-Zast%C4%99pczy-dom-tymczasowy-za-koszty-utrzymania-poszukiwany!?p=20516003#post20516003[/url] Quote
brazowa1 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Pewnie będzie tęsknić. Zeby tylko Twoja mama za bardzo jej nie rozpieściła,bo po powrocie zastaniesz toczącego sie potwora ;) Quote
Recommended Posts