Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mikrusia ma ok. 4-5 lat. Ze schroniska w Olsztynie zostala zabrana przez wolontariuszy do domu tymczasowego. Nie sprawia zadnych kłopotów, jest posłuszna, na spacerach chodzi bez smyczy.
Sunieczka przed adopcją zostanie wysterylizowana.
dom tymczasowy 504 71 55 75

tel. 693 63 32 11 i 604 10 50 18

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super wieści :multi::multi::multi: piękna malutka ... jak to mówią do zakochania jeden krok i DT zrobił ten krok pierwszy - stał się DS - nie mogło być inaczej :cool3: :loveu:

Posted

Jak już rozmawiałyśmy, wezmę ją. Tylko żeby już udało się zrobić wizytę przedadopcyjną... Wszystko na nią czeka - posłanko, smycze, zabawki, miski... Tylko karmy nie mam na stanie ;) U mnie nie ma kotów, dzieci. Same osoby dorosłe. A pieska wielkości Mikrusi już mieliśmy, więc jest też doświadczenie. Proszę, nie zabierajcie mi tej szansy...:roll:

Posted

Ciotki,poznałam Litterke,gdyby byl w schronie w Sopocie mini piesek,z checia skorzystalabym z domu Litterki dla pieska od nas.A maluszka jest urocza:) Litterko,mamie tez sie podoba? Pytanie retoryczne :)

Posted

Brązowa... Mama ostatnio zaczęła kręcić nosem na psa. Teraz zobaczyła Mikrusię... Był jeden wielki wrzask: "Dlaczego o nią nie pytasz? No dlaczego?" No to zapytałam. Było tak, jak napisałam wcześniej - DT chcieli ją zatrzymać. Niestety, wyszła ta sprawa z kotami. Dlatego chętnie wezmę Mikrusię. I coś czuję, że rzeczywiście będziesz musiała do mnie wpaść na kawę... A może lepiej poprosić kogoś bezstronnego? Kogoś, kto mnie jednak nie zna, bo może ja jednak nie nadaję się na domek? Dla dobra psa, chcę zostać sprawdzona.

Posted

Naprawdę, wolałabym, żeby wszystko było zrobione uczciwie... W razie czego, to szkoda psa... Wydaje mi się, że będzie nam bardzo dobrze z pieskiem. Ale może ja czegoś nie widzę, może coś przeoczyłam? A może po prostu za dużo marudzę?

Posted

brazowa1 napisał(a):
Ciotki,poznałam Litterke,gdyby byl w schronie w Sopocie mini piesek,z checia skorzystalabym z domu Litterki dla pieska od nas.A maluszka jest urocza:) Litterko,mamie tez sie podoba? Pytanie retoryczne :)

To wystarczy....:lol:

"Litterko", kontaktuj się z Pawłem...

Posted

Malagos, proszę zmityguj się trochę. Skoro wiem, że Mikrusia jest bardzo blisko mnie, a ja bardzo blisko Niej, poczekam, aż się nie wyjaśni sprawa ze sterylką. Bardzo się cieszę, że będę mogła ją mieć.:multi:Ale nie mów hop... Zawsze może się coś wydarzyć... :(

Posted

Brązowa, obawiam się, że ona nie będzie leżeć na kanapie... Coś czuję, że wybierze wielkie łoże w sypialni Rodziców i będzie sypiać na złotej narzucie! Ależ to byłby widok... :loveu:

Posted

Litterka napisał(a):
Coś czuję, że wybierze wielkie łoże w sypialni Rodziców i będzie sypiać na złotej narzucie! Ależ to byłby widok... :loveu:

wiec obiecaj nam,ze ,gdy juz bedzie u Ciebie,przeslesz nam takie własnie zdjecie.