Jump to content
Dogomania

[CK]Sisi__bernardynka_8lat_juz do konca schron i samotnosc?POTRZEBNE OGLOSZENIA!

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...miałam już kilka takich sytuacji,gdzie ludzie milkli gdy poprosiłam o konkrety do wizyty...

Sisi...trzymaj się mileńka...trzymaj!

Dzięki za te słowa otuchy bo już myślałam, że ja jakieś złe fluidy emituję :-(
wcześniej niedoszła adopcja Bostona, teraz Sisi... eh...

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sisi ktos cIe pokocha zobaczysz !!!!

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIA ORAZ
W CIĄGU LUTEGO - WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O
NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW
PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!

Słoma, wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia
(najlepiej z dodatkiem oleju)

PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZADBALI O SWOJE PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT, DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

WAŻNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Ruszyła stronka bernardynów...bernardyn.com.pl...uzupełnijcie może metryczkę poniższą,wstawi sie i Sisi na nią...zawsze to szansa na pokazanie suni...warto ją wykorzystać!

1. Imię SISI
2. Płeć -suka
3. Wiek
4. Sierść (długa/półdługa/krótka)
5. Sterylizacja (tak/ nie ) - jeśli przed adopcją to zaznaczyć TAK
6. Wielkość (od S do XL )
7. Miejscowość
8. Miejsce Pobytu (schron/hotelik/DT)
9. Zachowanie
10. Zachowanie względem Dzieci
11. Zachowanie względem Zwierząt
12. Dla Kogo
13. Historia
14. Kontakt
15. Krótki Opis ( naprawdę jedno króciutkie zdanie...pomoze w promowaniu suni )

+ 4 fotki

• 1 month later...
Posted

przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale po tych zmianach dogo u mnie tak działa, a raczej chciałam powiedzieć, że nie działa :angryy: Makabra!!
osoba, która pod koniec roku była zainteresowana SISI odezwała się i chce się umówić na wizytę przedadopcyjną więc miejmy nadzieję, że wszystko skończy się dobrze.
Proszę TRZYMAJCIE KCIUKI ZA SISI

Posted

Agnieszka32 :loveu: zadeklarowała się, że wykona wizytę przedadopcyjną, ale Pan prosił ją aby spotkali się dopiero po weekendzie majowym :angryy: więc ona biedna nic nie zrobi, pozostaje czekać. A czekam bo nie chcę Sisuni pozbawiać żadnej szansy, ale jakoś dobrze mi to nie wróży. Póki co domku dalej szukamy jakby nie było nikogo zainteresowanego.

Co do likwidacji azylu to wszystko zmierza w dobrą stronę. Otóż musimy się z tego miejsca przenieść, ale doszliśmy do porozumienia z władzami miasta i uzgodniliśmy inny teren :multi: więc teraz dogrywane są formalności. To była chyba największa trudność, ale wygląda na to, że ją pokonaliśmy. Oczywiście cała przeprowadzka, budowa nowego azylu, zbiórka pieniędzy itd. to jeszcze "kawał roboty", ale mamy fantastycznych ludzi i naprawdę wierzę, że to wszystko uda się zrobić :p

Posted

Anetta, tego możesz być pewna. Nie oddam jej do żadnego nieodpowiedzialnego domu. A tak mi jej szkoda w tym kojcu, to jest cudny psiak, a czesanie lubi najbardziej na świecie, całym ciężarem opiera się o Ciebie, żeby tylko ją przytulić, taka spryciula :p

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...