psyt Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 SISI do góry!! Potrzebne ogłoszenia jeśli ktoś może pomóc Quote
Paulina_mickey Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Może tym razem się jej poszczęści Quote
szachrajka14 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ona jest taaaka kochana zreszta wszystkie psiaki są kochane Quote
Ana_Zbyska Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Sisi (4407) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl ogłoszonko Sisi Quote
psyt Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sisulka, pokaż się kochana, może właśnie ktoś Ciebie szuka Quote
psyt Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ana_Zbyska proszę uaktualnij pierwszą stronę SISI o poniższe informacje. Z góry dziękuję :) INNE ZDJĘCIA SISI dodałam też nowe allegro dla Sisi bo to poprzednie za kilkanaście godzin wygasa Allegro - BERNARDYN -ka SISI - groźba likwidacji schroniska zrobiłam też aktualne linki do wcześniej zrobionych ogłoszeń: ale.gratka.pl nasipupile.pl olx.pl morusek.pl e-zwierzak.pl petworld.pl niestety tutaj już nie ma ogłoszeń SISI: przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl kupsprzedaj.pl pozostałe ogłoszenia z pierwszego postu są aktualne Quote
zuzlikowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 psyt napisał(a):Sisunia do góry!! ...dokładnie tak-niech uwidzą śliczną sunię... Quote
Paulina_mickey Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 podnoszę niech ją wszyscy wypatrzą!! Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Kochana...jesteś tak sliczna i tak bernardynowata...a ludzie tego nie widzą...nie wiedzą co tracą!!! Quote
psyt Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dodane nowe ogłoszenie na allegro dla SISI [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=850680167"]BERNARDYN -ka SISI - groźba likwidacji schroniska[/URL] Quote
psyt Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 SISI została wypatrzona!!!!! :multi: Odezwał się Pan, aż ze Szczecina i jest bardzo zainteresowany!!!! :p Trzymajcie kciuki, aby akceptacja z jednej i z drugiej strony przebiegła pomyślnie, a gdyby ktoś też miał możliwość to pewnie będziemy szukać kogoś z okolic Szczecina do wizyty przedadopcyjnej więc prosimy o informację w tej kwestii. Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 psyt napisał(a):SISI została wypatrzona!!!!! :multi: Odezwał się Pan, aż ze Szczecina i jest bardzo zainteresowany!!!! :p Trzymajcie kciuki, aby akceptacja z jednej i z drugiej strony przebiegła pomyślnie, a gdyby ktoś też miał możliwość to pewnie będziemy szukać kogoś z okolic Szczecina do wizyty przedadopcyjnej więc prosimy o informację w tej kwestii. łaaał ale super! Trzymam kciuki z całego serca :kciuki: Quote
psyt Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 nie narazie nic nie wiadomo; próbuję się umówić na wizytę przeadopcyjną i mam nadzieję, że trudności wynikają z okresu świątecznego Quote
psyt Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no i chyba radość była przedwczesna. Pan kilkakrotnie kontaktował się ze mną i potwierdzał swoją decyję, ale gdy kilka razy wracałam do tematu wizyty przedadopcyjnej to unikał odpowiedzi jak ognia. Narazie słuch po nim zaginął i nie odpowiada na maila, gdy poprosiłam go o konkrety abyśmy mogli się umówić na wizytę. Chyba nie spodziewał się, że jak będzie adoptował psa ze Śląska to w Szczecinie zrobimy mu wizytę. Makabra z tymi ludźmi :angryy: Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ...miałam już kilka takich sytuacji,gdzie ludzie milkli gdy poprosiłam o konkrety do wizyty... Sisi...trzymaj się mileńka...trzymaj! Quote
Recommended Posts