psyt Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 dodałam Sisi na allegro proszę Ana uaktualnij też pierwszy wpis: [FONT=Verdana]imię -[/FONT][FONT=Verdana] SISI[/FONT] [FONT=Verdana]wiek - ok.8,5 roku[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość – duży (rasa: bernardyn)[/FONT] [FONT=Verdana]zachowanie wobec innych zwierząt – nie wszystkie psy toleruje[/FONT] [FONT=Verdana]charakter – cudowna przylepa, łagodna w stosunku do ludzi i dzieci, jest jak typowy molos - głaskaj mnie, głaskaj...[/FONT] [FONT=Verdana]jazda samochodem - nie sprawdzona[/FONT] [FONT=Verdana]komendy – nie sprawdzone[/FONT] [FONT=Verdana]chodzenie na smyczy - potrafi dobrze chodzić na smyczy[/FONT] [FONT=Verdana]zachowywanie czystości - do sprawdzenia[/FONT] [FONT=Verdana]zdrowie - zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona[/FONT] [FONT=Verdana]miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk)[/FONT] [FONT=Verdana]wymogi co do domu – potrzebny domek z ogródkiem[/FONT] [FONT=Verdana]dane kontaktowe: [/FONT] [FONT=Verdana]602318518 - Ania[/FONT] [FONT=Verdana]600634303 - Krzysiek[/FONT] [FONT=Verdana]schronisko@schroniskodlazwierzat.com.pl[/FONT] Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Dziękuję, już dodałam. Wstawiłam jeszcze info o sterylizacji. Quote
psyt Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Sisi ma jednego obserwatora na allegro, trzymajcie kciuki aby to był ktoś odpowiedni i nie robił nam zbędnych nadziei Quote
izzie1983 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Melduję się na wątku z tego pomyłkowego. W weekend mogę zrobić ogłoszenia suni. Lara też deklarowała chęć robienia ogłoszeń to się jakoś dogadamy, najwyżej któraś z nas weźmie innego pieska z CK do ogłoszeń. Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jestem :p Ok to ja zrobię ile mogę ogłoszeń, a resztę zrobi izzie1983 ;) Quote
izzie1983 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeśli wolisz możesz robić dla Sisi a ja się zajmę inną bidą z CK :) Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 izzie1983 napisał(a):Jeśli wolisz możesz robić dla Sisi a ja się zajmę inną bidą z CK :) Nie ma sprawy :p Quote
piechcia15 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 słuchajcie, a jak bardzo realna jest opcja likwidacji CK?bo może by ją w takim razie umieścić w jakimś bezpiecznym miejscu typu jakiś dobry DT/hotelik tylko trzebaby zacząć zbierać deklaracje miesięczne! też zrobię jej jakieś ogłoszenia ale widzę że ma ich tysiące :p kurcze szkoda że ona nie toleruje innych psów bo śliczna z niej sunia. A Sprawdzane to było? może tylko suk, albo tylko psów,no nie wiem. To pewne?:mad::cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 piechcia15 napisał(a):słuchajcie, a jak bardzo realna jest opcja likwidacji CK?bo może by ją w takim razie umieścić w jakimś bezpiecznym miejscu typu jakiś dobry DT/hotelik tylko trzebaby zacząć zbierać deklaracje miesięczne! też zrobię jej jakieś ogłoszenia ale widzę że ma ich tysiące :p kurcze szkoda że ona nie toleruje innych psów bo śliczna z niej sunia. A Sprawdzane to było? może tylko suk, albo tylko psów,no nie wiem. To pewne?:mad::cool3: Jest BARDZO realna opcja zamknięcia azylu. Zostały nam 2 mies, a nadal nie mamy terenu. Na razie hotelik chyba nie jest jeszcze potrzebny, mamy cały czas nadzieję, że sytuacja się jakoś rozwiąże... Kiedyś komuś uciekła z kojca, Czoko akurat biegał i się na niego rzuciła. Co prawda obeszło się bezkrwawo, ale całego go obśliniła. Nie wyglądalło to na zabawę... Quote
monika55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Piekna jest. Petycje podpisalam juz dawno. Quote
__Lara Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Słuchajcie, postaram się maks. do niedzieli zrobić te ogłoszenia. Przepraszam za opóźnienie. Quote
psyt Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ja nie jestem tego taka pewna, że ona nie toleruje innych psów dlatego na allegro napisałam, że to sprawa "wybiórcza" :lol: mój mąż wziął ją kilka razy na spacer, a ja szłam z nimi z innym psem (nie wiedzieliśmy wtedy jeszcze "że nie toleruje" innych psiaków) i nie było podczas tych spacerów żadnych problemów druga kwestia - jak takie niewybiegane 60kg zabiera się do zabawy, tudzież niewinnej zaczepki to niewiele psów mniejszych gabarytów przyjmuje to bez oporów (mam leonbergera i często to obserwuję ;) ) Wydaje mi się, że to naprawdę jest do sprawdzenia Quote
szachrajka14 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mamy 9 miejsce damy rade na 5?? pomóżcie potrzebn pieniądzze na budowe schroniska Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 szachrajka14 napisał(a):mamy 9 miejsce damy rade na 5?? pomóżcie potrzebn pieniądzze na budowe schroniska Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. niestety klikanie juz skonczone.... podniosę sisi. Quote
psyt Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Byliśmy dzisiaj z Sisi i Bostonkiem (amstaff) na spacerze. I nie tylko było spokojnie czyli bez agresji, ale w dodatku widać, że oboje przypadli sobie do gustu i zabierali się do zabawy :p Dodałam Sisi na allegro po poprzednie ogłoszenie straciło ważności http://www.allegro.pl/item795666645_bernardyn_ka_sisi_grozba_likwidacji_schroniska.html Quote
Ana_Zbyska Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ostatnio jechałam z Sisi do weta, z przodu miałam Jagodę na siedzeniu, Sisi dostawała szału. Jagoda nie mogła jechać ze mną. Sisi jest zaczipowana i ma paszport!:razz: Quote
szachrajka14 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 nigdy nie zapomne jak na Zbirka w niedziele wparzyła:( na szczęście tylko na mojej psychice mi troche walło a im sie nic nie stało... czułam wtedy jakbym serce w gardle miała Quote
Recommended Posts